В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 307
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
благодаря ви , мисълта ми беше,че нащо момче не спи през деня,от което следва да спи през вечерта без да се буди,но уви,затова се интересувах вашите бебчета,които не се будят да папат спинкат ли през деня.Но явно си е до бебче,всяко е индивидуално  Hug
кикомери,аз също давах чайче (т.е мъчех се да давам,той ревеше) преди да имаме 2 пълни месеца  Peace
и ние плачем със сълзи Laughing голям майтап е , нали е на мама ревльото  Mr. Green.Сигурноо са големи сладури като си открият ръцете  Crazy,мойто гарже още не ги е видял  Laughing

# 181
vily_st и ние преди 2 дена си гледахме ръката,но само 1 път,повече не я е гледал,но със сигърност са смешни  hahaha
kikoimery аз дадох за първи път от този чай миналата седмица(точно на 5-ти),не виждам защо пише от 2-ри месец,като лайката може да се дава от 1-вата седмица,а и копъра също newsm78 да не би да е заради анасона?

ние вече спим дълбоко,добре че е въртележката за да го унася,иначе имаше да ме гледа поне още час Crossing Arms

вижте какво правят мама и бебе http://picasaweb.google.com/moni.ico0/2#5335013998988087666 четат във форума Joy

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 22:44 от baby_moni

# 182
Благодара ви мацки за бързите отговори  Hug
Аз съм виждала много чайчета на Хип, но понеже валя и не можахме да излезем заедно с Али и разчитах на таткото и това, което ми диктува по телефона. Той го е избрал с моя помощ. Сега ще сваря да видя дали ще го иска.
Лека вечер отново  Hug

# 183
   hahaha Joy бейби мони,разсмяхте ме,на чат с крачета,добре се справяш,то верно че с бебче на ръце само така става.А коментари пишеш ли в същата поза  Grinning

# 184
само това ми остава да науча,но има време и на това ще свикнем Rolling Eyes Joy

# 185
  • София
Мери, ПКК е пълна кръвна картина.  Simple Smile При първата се оказа, че хемоглобина му е на долната граница, та го боцкаха пак и се оказа, че вече е по-добре.
Кви режими, кви 5лв  Crazy Всеки ден си е според зависи в колко се събуди за първо нощно хранене (или 0ч или 1ч) и така - през 3ч.  ooooh!
Количката ни не става за монтиране на коша за кола, но и да ставаше - той и в него стои толкова време, колкото в нея.  Tired Дано като отшумят коликите има желание да излиза, защото на мен определено не ми се стои цяло лято вкъщи.  Simple Smile
Цикъл нямам още.  Rolling Eyes newsm78 Започвам да се притеснявам.  Thinking

# 186
моя цикъл беше преди 2 дена и то само леко запване за 1 ден,хайде лягам че да се наспя,дано и тази нощ звяра спи,че да спи и мама му Party лека

# 187
аз още нямам цикъл и не се кърмим,  Rolling Eyesсамо вечер изцеждам по 30-тина гр,май трябва да посетя доки  Laughing

# 188
Добър вечер.Ето че настъпи времето и на моето лично време.Сега се започва с вежди,коса,нокти,иначе няма как.Днес сме по-добре,малката повече поспива,коликите са по кратки,но пак силни.Горкото дере се,имам чувството че грачи вече.Онзи ден дори направих опит да отида на фризура с нея.Хе,ами като заплака.Аз цялата в косми и придърпах количката до мен.Е,кротна детето,но като запознаха да ми издухват косата и...горкото цялото в косми.Ужас!Иначе режим няма,яде когато и скимне( на 4 часа),но зависи през ноща кога ще се събуди.Иначе аз не мога да я събудя.
За цикъла-след като родих-40 дена лохии,от тогава нищо.Но поне няма от какво да се притеснявам.Сама съм си.Майка ми дори,чат пак ми мрънка на главата,сега да съм се пазела много,че лесно ще хвана.Казах и да е спокойна женицата.Аз от както съм забременяла,мъж не съм видяла,а и секцио родих,сигурно вече съм срастнала отдоло Joy
И ние като baby_moni сме пред комп и не само тогава,май цял ден.Ами какво да правя,едно детенце си имам само,да не го гушкам ли.Като видя някоя майка с по-голямо дете,питам от кога започват бебчетата да гушкат,а те ми се смеят.Ми искам и мен да ме гушкат.
А да,щях да забравя.Имам една книга тук,за развитието на бебето по седмици.Ив 10 седмица,описват как бебетата започват да се заглеждат в ръката си.И понеже те започват да опознават предметите с устата си,когато я гледат,след това започват да засмучват,и били много удивени и щастливи,като осъзначт че това е част от тях.Много им харесвало това.Чудя се как опознават крачетата Joy
Ами това е от нас,до скоро,че цял ден правя опити да се включа,но уви.
Опс,още нещо се сетих.Понеже ние по няколко пъти на ден излизаме,все се налага за нещо да се приберем.И в къщи сме с едни дрехи,като излизаме се преобличаме за навън.После като се приберем,пак слагам дрешките от сутринта,измивам я от мръсотията на вън,и тя спинка.Като излизаме пак,не ми се слагат пак тези прашни дрехи,и хайде пак нови...и така вечерта имам да пера около 4-5 чифта.Вие на всяко излизане ли се преобличате?
хех,4 нови отговора,май масовите постове са след 23 часа hahaha
Да ви почерпя от сега,че едва ли през деня ще имам време.Порастнах с още една година.И понеже има доста кърмещи мами,реших да не изкушавам с шоколад или ягодки,затова тази тортичка е с цветя.Почерпете се за мое здраве,че трябва да съм жива и здрава,да си гледам детето

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 23:52 от kremmyto

# 189
Честит рожден ден на Kremmyto! Да си жива и здрава да си гледаш детето и много да те радва  Grinning

И аз черпя виртуално. Ставаме днес на два месеца. Честити месечинки и на всички приятелчета от "фаталната" група.
По-късно сме на консултация, да видим яде ли или ме лъже. Ще му бият и пентаксим. Дано го понесе леко.

Вчера и аз се сдобих с форумското кенгуру. Минахме през магазина на Чиполино и малко летни тоалети купих. Имат една холандска серия за деца, която не е лоша. Естествено орева магазина.

Явно с порастването е все по-често буден и любопитен и навън и често се носим на ръце Crazy

Хубав ден с много бебешки усмивки!

# 190
Добро утро!
Днес моето слънчице става на 2 месеца! Ето ви чертапата:

Честити месечинки на всички бебоци родени на фаталния петък 13  Laughing

kremmyto, да си жива, здрава и безкрайно щастлива  newsm59

# 191
  • София
 Хайде и аз да се разпиша в темичката, че докато се наканя и тя ще свърши.

Благодаря на зеленкото bouquet за снимчиците от срещата - даже успях да ги кача най-накрая да ни видите - ето. Качила съм всички снимки, които ми прати, без да съм те "позамазала"  Embarassed (нямам Photoshop), та ако трябва да махнем снимките, на които те има - свиркай.

newsm59 на kremmyto  - много здраве, щастие, късмет и любов newsm67

Честити месечинки на родените във фаталния петък 13-ти  baloni

....Честно да си кажа толкова по-лесно ми се вижда храненето с АМ-хем по-бързо,хем го виждаш колко изяжда,...........
На мен пък ми е вижда голяма хамалогия с това стерилизиране на шишета и винаги трябва да имаш преварена вода, и тя да е топла, за да може да се разтвори хубаво млякото и т.н. Не мога да си представя как бих го прправила това упражнение през нощта. При кърменето само заголваш ц..а и готово, а и винаги имаш подръка с какво да успокоиш бебо във всяка ситуация  Peace. Е, вярно, че понякога суче малко по-дълго, но на мен не ми пречи. Относно това колко мл. е изял никога не съм се притеснявала и даже си мисля, че при хранените с АМ деца мамите се притесняват повече, защото примерно бебо не си е изцокал цялото шише.

Ники го захраних рано и нямах проблеми, но въпреки това с Тео няма да бързам. Просто преди 4 години не знаех много от нещата, които знам сега и затова така съм постъпила. Въпреки ранното захранване прясно мляко е опитал чак след като навърши годинка, а кисело няколко месеца по-късно. Направо се втрещих като прочетох, че има детска кухня след 4 месеца  Shocked . Тук в София, доколкото знам, са след годинка, а май имаше и млечна кухня, която е от 10 месеца. Аз на Ники си му готвех вкъщи, та затова не съм много запозната с кухните.

И Тео има шапка със защитен фактор като на vily_st - подарък му е, но за съжаление все още му е голяма. Поради тази причина в събота беше с кърпа - и тя му е голяма, но поне може да се стегне и да не му пада на очитe. Има и още една тъничка шапка от едно комплектче, която също върши работа.

Още не съм го оставяла по-къси ръкави, защото е мнооооого бял и ме е страх да не изгори (доста чесо е гушнат в мен и няма как да го скрия от слънцето) и затова обличам боди потник и много тънички памучни дрешки отгоре.Днес ще скокна до Бялата къща да видя дали са пуснали нещо интересно и после ще докладвам.

Цикъл още нямам (кеф! Mr. Green), а след раждането на Ники ми дойде много бързо - явно всеки път е различно

Тео с всеки изминал ден се усмихва и "говори"  все повече и повече - много е сладък. През деня и той не обича много да спи, но поне нощно време няма проблеми със съня, та и ние с татко му да поспим.

Нямам търпение да дойде петък - този път май още повече бебоци ще се съберат.

Хайде приятен ден и дано се размине дъжда, че да поизлезем поне за малко.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 09:38 от veroniki

# 192
Добро утро Hug
Честит рожден ден, Креми!!!!Жива и здрава да си, много щастлива и обичана мама!
Честит рожден ден и на Шуши!!! Много радост, здраве и щастие ти желая!Мария много да те слушка, а мъжът ти да те глези  bouquet  bouquet  bouquet
Честити месечинки на фаталните бебоци днес!

За разходките да ви кажа, моя милост как си реши проблема от няколко дни с моя ревльо - повдигнах му количката , гръбчето на първата степен, така сякаш си е в кошницата за кола, в която много обича да си кротува. А и така е с лице към улицата и много се заглежда, нали е любопитко. Вече два дни си ходим по парка без проблеми. Дори след като поразвея малко цици за приспиване - спи по 30-40 мин. и аз мн.щастлива.
А с форумското кенгуро ние се кърмим понякога, и то не в позицията за целта. Много ми е смешен, като си цоцка така висящ  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 09:11 от cvetka-koketka

# 193
  • София
Привет!
Честит рожден ден на Кремито! Много здраве - да си гледаш детенцето и един добър мъж, да гледа теб, ти желая!  Hug  newsm67 Gift   bouquet
Честити месечинки на порасналите днес!  Hug  Heart Eyes   bouquet
Честит рожден ден и на баткото на Маймунката!  Grinning
Отивам да гледам снимки  Simple Smile

# 194
здравейте мамчета,

ЧРД на Kremmyto (вчера) и ЧРД на Шуши13 (днес)!!! Да сте много здрави, много щастливи и много обичани!

Да почерпя и аз, че и ние ставаме на 2 месеца. (леле, като че ли беше вчера).

Честити месечинки и на всички бебоци!!!

Моето съкровище спинка цяла нощ и в 6ч аз я будих да папка.
Днес щяхме с Животинче и Тошко да се разхождаме в парка на Младост2, но е толкова мрачно, че ще го оставим за утре.

Да ви се похваля, че кухнята е готова- имам си шкафове и ел. уреди (най се радвам на миялната). Сега ми остава довечера да наредя нещата и ще пращам снимки.

Хайде лек и усмихнат ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт