В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 287
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
хоп и аз тук

# 16
хайде и ние да се запишем

благодарим за темата   bouquet

# 17
Искам да питам ходилите на ортопед-гледаха ли костите на бебчетата на ехограф? newsm78

# 18
  • София
А днес хубаво се разходихме,ама голяма жега!Вие бебчовците пуснахте ли ги по късо ръкавче или още е рано?Все ме е страх да не го простудя. Laughing

Оо, ние вчера го бяхме пуснали нашия юнак по боди само и наметнат с плетена(памучна) пелена на дупки. И пак имах чувството, че му е топло. Днес беше пак с боди с къс ръкав, но имаше и панталонки. Но пък за сметка на това беше без чорапи, щото от много ритане все си ги събува и на мен ми писна да ги обувам. Но пък крачетата му не бяха студени, та смятам, че му е било ОК.
Вчера в парка видяхме едно бебе, което изглеждаше доста навлечено, че и с порт-бебе отгоре и чак ми стана жал за горкото детенце. Ама се сетих, че и ние нашето на първата разходка го опекохме доста малоумно, та ги разбирам родителите му, а то изглеждаше доста малко, сигурно му е било първа разходка  ooooh!

А да ви питам, мамите, които храните човечетата с шише - вашите бебета сами ли спират да пият, като се нахранят, или като моя звяр, могат да изядат и половин литър ако му дадеш ?!? Аз му давам по 120мл, което в повечето случаи е в 2 шишета, тъй като давам кърма и АМ, и в момента, в който му свърши млякото в шишето и му го извадя от устата, такъв вой надава  Shocked И това е всеки път. Като се нахрани, го вдигам да се оригне и после задължително му давам бибата да продължи да си цока, иначе продължава да пищи и да реве. Пробвала съм да му давам повече да яде, но тогава винаги повръща, което ме навежда на мисълта, че му е много. Та в този ред на мисли ми е много странно някоя мама като каже, че бебето изяждало например 90мл и не иска повече. При нас тоя филм го няма, лакомията е неконтролируема.

Искам да питам ходилите на ортопед-гледаха ли костите на бебчетата на ехограф? newsm78
Ние не сме ходили още. И хепатитната ваксина не сме сложили, още я няма в поликлиниката  newsm78

# 19
 jivotinche и ние сме така! успокоих се да ти кажа,че не е само нашия.

Искам да изкажете мнение по въпроса ,в каква възраст се дават сокчета ппри изкуствено хранените бебета с АМ?

# 20
Хайде прибрахме се  Rolling Eyes
Белла   bouquet
Животинче- ние се храним с шише и ако не и се папка си го плюе сама. А и 120мл не са ли ви малко. Ние ядем по 140мл.

Да ви се похваля с http://www.lascal.se/web/Lascal_M1_Carrier.aspx
Много е удобно и ще се поразходим тези дни.

# 21
Добър вечер и от нас.
Благодарим за темата - Белла -   bouquet
Честити месечинки на родените на 10,03. и 10,02. - живи и здрави.

И ние като Виктория на Десис ще живеем по улиците. Много му харесва да се вози човека. Спи нон-стоп... само мама трябва да има крака и да обикаля улиците.

За пиенето на вода - нашто момче не обича този вид течност... ако успея да му дам - на 5 мин. е изтекла от устата му. Иначе и аз се чудя в тези горещини как така няма да иска да пие ама на..

Ели честит ти подарък - със здраве да си го носиш. 

# 22
 Hug Благодаря ви за пожеланията  Hug Черпя ви с една голяяяма торта днес ,е така въображаема,че още не мога да слагам картинки  Embarassed (ако някоя мама има нерви и време да ми прати един урок на лични  Mr. Green)
Честито на Лора на Сиа и Тобиас на Дез
Алекс-мама,аз тъпо и упорито продължавам да го масажирам вечер  Mr. Green ,имам малка надежда като ги изкарам всичките да му мине  Whistling
Браво за късото ръкавче и аз се замислях вчера и днес,но ме хвана шубето  Thinking,утре,ако е същото време ще го пусна по боди  Party
За цигарите,аз преди да забременея пушех като кумин,затова сега много се радвам,че не ми се пуши,имаме само едно кърмене преди баня ( от шише ),но пък алкохол много ми се пие  Rolling Eyes,
Много завиждам на мамите на морето  smile3518 така ми се иска и ние да се разхождаме по плажа,нашия татко пък заминава за Кипър и на него завиждам за топлите плажове,които го чакат там  smile3515,цяло лято ще сме сами ,че бебо е малък още да го мотам по самолети,а и смяната на климата не знам как ще му се отрази  Thinking
И продължавам да завиждам на мамите,които бебоци спинкат на разходка,моя звяр не ще и не ще,затова цял ден реве на двора на баба си  Mr. Green

# 23
И аз днес се чудих за късото ръкавче,наистина е голяма жега и мисля утре да облека Радослав по къс ръкав блузка и ританки.Иначе да, и аз днес видях в парка такива мами, навлекли децата си... Tired

# 24
  • София
Животинче- ние се храним с шише и ако не и се папка си го плюе сама. А и 120мл не са ли ви малко. Ние ядем по 140мл.

Ами не са му малко според мен. Той до скоро ядеше по 90мл на 3 часа, сега яде по 120мл на 4 часа, като прави само един дълъг сън, горе-долу 6 часов, и едно кърмене имаме сутрин към 6. тогава не знам колко изяжда, а и всеки ден огладнява различно - или до 2 или до 3 часа след това. Само днес ме изненада - изкара 4 часа след кърменето. С две думи - няма 2 еднакви дни  Grinning
Такова чудо като плюене на шишето съм виждала само като му давам чай и то не всеки път - повечето пъти си го пие и него.

# 25
за излизането-ние сме по късо боди и гащеризонче,даже от време на време махам пелената,защото му става мн топло,мятам пелената над сенника и дръжката и така нито му духа,нито му пече а му влиза чист въздух Peace
утре май ще сме по блузка с дълъг ръкав и ританки или дънковия гащеризон

# 26
Привет мами!

Взимам се у ръце,щом сте рекли а и с бой бях заплашена,та нямам възражения. Mr. Green

Мерси за окуражителните думи Hug,не е депресия това мойто.. освен всички други семейни разногласия,мъж ми ме обиди на тема кърмене...пък знаете аз как съм се заинатила този път да откарам колкото се може повече,а и напоследък все не намирам време да си полегна макар и за час след обяд и съм Crazy
Както ме познавате,си го отнесе подобаващо. Twisted Evil

Днес пък бяхме цялата фамилия на разходка в зоологическата градина.Каката не спря да тича и да плямпа,а Ади си отспа 3ч.детето,чак навръщане се кърмихме в колата.Mного хора разминавайки се и се радваха,колко била мъничка(за мен нали си е голяма  Crossing Arms Wink)
На път за вкъщи се отбихме в Кауфланд,и на входа се засякохме със зеленкото,Калин и татко му. Simple Smile
Взех голям пакет Пуфис,нали много ги хвалите,та реших да ги пробвам.
Ние още не сме излизали по боди,пък камо ли с къс ръкав. Rolling Eyes И в къщи е с дълъг.А днес наистина си беше доста топло,добре че си взех чадъче за количката да не ми слънчаса детето,а на каката купих шапка в движение от зоото.

За храненето от шише и аз да кажа.. Mr. Green Снощи нали размразих кърма(160мл.) и тая лакомница изпи всичко! Shocked Имах някакви надежди,че ще пропусне храненето в 4ч.но не би.. Tired Преди да си легна се изцедих и алкохолната кърма замина в мивката,та като се събуди в ранните зори,установих какво блаженство е просто да заголиш цици и да и бутнеш да цока.. Grinning Whistling

Цветке,много е готина чаната за количка,видях я и аз в Евроленд в ХИТ-Люлин.От там е й моята шарена(бях я показвала в албума).Обаче аз много я товарих на няколко пъти,и взе че се прокъса отстрани,да знаеш. Wink Иначе за тия пари са си направо екстра чантите,а и доста неща събират. Peace
За блузката с крилцата ще ме е яд,щото аз от Надежда идвам-6г.живяхме там и си го знам района и магазините...

Еlwing честит рожден ден,малко на патерица.. Embarassed Да си ми жива и здрава,и много да те слушат момчетата вкъщи! Wink И аз на 15 слушах същата музика,че даже и по-хард.Сега на 33 пак не съм им изневерявала,а любима група на групите за мен си остава тази  superuu

Уф,с мойто форумско кенгуру от продавалника,голяма драма.Нещо се объркаха нещата и няма да ми го изпратят.То да бях си го поръчала от Чиполино,да съм забравила до сега,ама на. ooooh!

Още нещо щях да пиша,ама мозъка ми е изтекъл с кърмата.. Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 21:09 от БОДЛИВКА

# 27
  • София
Здравейте и от мен!Много разходки тези 2-3 дни със Сашко,че вкъщи само ми реве.
АлЕкС-мама ние бяхме на ортопед преди 2 сед.гледаха му тазобедрените стави на ехограф...и каза че всичко е ОК.
Купихме му бебефона на фишър прайс и съм много доволна,гледка си рибките,слуша си музиката...радва се душичката
бебапак искам да ти благодаря...хомеопатичното,което ми препоръча и чайчето мн добре му понасят поне засега Hug
Искам да ви попитам някой който е слагал пентаксим-а може ли да ми каже какво да очаквам от бебока след това...температрура,невност(ако може повече от това).Е засега това е от мен и честито на всички които имат и са имали поводи за празнуване тези дни  bouquet

# 28
  • Стара Загора
Ето ви нашите морски снимки да ги видите - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345361&pid=12173246

# 29

Браво за късото ръкавче и аз се замислях вчера и днес,но ме хвана шубето  Thinking,утре,ако е същото време ще го пусна по боди  Party

То заслугата не е моя.Моят днес нали си е вкъщи и като види шапчица,одеалце или блузка и почва да ми мърмори на главата!Много вещ излезе този човек по всички въпроси! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт