Въпрос за овулация при кратък цикъл

• 18 775
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • Burgas
Благодаря ти много  bouquet

# 16
  • В сърцето на живота!
За нищо,и късмет Hug

# 17
Здравей,напълно е възможно.Аз лично имах точно такъв случай.Миналата година си бях записала час за АГ преглед.Но ми дойде и така се получи,че отидох когато ми кървеше последния ден.Когато ме гледа докторът на видиозона ми каза,че сам ж овулация.Аз също до този момент не знаех,че овулацията ми е непосредствено след цикала ми.

# 18
и аз горе долу съм със същия проблем, ако може да се нарече проблем де. МЦ ми е кратък 24-25 дена, имам признаци за ову веднага след кървенето, но след мерене на БТ , тестове и т.н (а и признаците си ги следя отдавна ) ....та всичко показва ову чак на 17-18 ден. еми то така ....не остава много време да се оплоди клетката и да се задържи....като се има предвид цикъл от 24 дена от които 5-6 кървене....не знам какво да мисля вече 1 година следим всичко ....

# 19
 Момичета , благодаря за отговорите.   Аз поне за себе си  ще се опитам да проследя нещата като си правя тестове за ову от 5-6 ден на цикъла пък да видим.  Досега почвах след 7-мия и все се чудех защо са ми бледи чертите Confused
Дано въпреки всичко успеем с опитите си  Mr. Green
Здравей,напълно е възможно.Аз лично имах точно такъв случай.Миналата година си бях записала час за АГ преглед.Но ми дойде и така се получи,че отидох когато ми кървеше последния ден.Когато ме гледа докторът на видиозона ми каза,че сам ж овулация.Аз също до този момент не знаех,че овулацията ми е непосредствено след цикала ми.
megaan ,  а твоят цикъл колко дни е по принцип?

# 20
  • T"A
каза ми ако искам да си взема тестове за овулация,още не съм ги купила,но се чудих от кои ден да започна да ги правя.

anik79, на тестовете има упътване и там си пише на кой ден да започнеш да ги правиш според дължината на цикъла ти  Peace
Поне такъв е моят скромен опит с тестове за овулация.

# 21
  • Burgas
Благодаря,но този месец докато се наканя и пропуснах,другия месец ще взема тестове.

# 22
  • T"A
Мога само да ти пожелая да не ти се налага  Peace

Това е проблемът - че изпуснеш ли точния ден, един-единствен ден, трябва да чакаш (в моя случай) месец до следващата овулация  ooooh! не можеш да наваксаш на следващия  ден примерно  Sad В началото не ми се занимаваше с мерене на температура, защото четох, че са необходими около 3 месеца събиране на данни, за да може адекватно да се предвижда овулацията - и аз все си мислих, че за толкова дълго време все ще съм забременяла... Е, вече 5 месеца са ми несполучливи опитите и съм готова на какво ли не, за да подобря шансовете за забременяване!

Така че бих препоръчала на всички - да започнат с тестове и измерване на температура в самото начало на опитите, за да не губят време, както се случи при мен  Peace

# 23
  • Burgas
Тъи като имам едно дете,което още от първия месец се получи и си мислех,че и сега ще е така,и затова не се бях замислила за тези неща,но ето 5 месеца няма резултат и затова вече мисля да започна да меря бт и да взема тестове.Успех на всички.

# 24
  • Шумен
пак се случи момичета.уж бяхме сексили по време на овулацията, но пак на 22 ден ме навести лелката  Crazy аз не съм правила тестове, а по цер.слуз следя. И мислех че съм в овулация към 8-9 ден.Постарахме се , но аз съм и с обърната матка.От това ли е от какво е вече ми писнааа. ooooh!

# 25
  • На планетата Земя
vilism,

не е от матката. И аз съм с такава. Това не е проблем. Защо не опиташ следващия месец с тестове за ову? Все пак по-различно е, ще получиш повече информация за цикъла си.

# 26
  • Шумен
мисля този месец да ползвам тестове за ову.Но трябва да го правя скришом от половинката, защото като му кажа "хайде, сега е момента" , нещо не му става хубаво.направо ми отказва. предложих да си меря температурата-каза категорично не, ако става ще стане. Да но мен много ме тормози, всеки месец пак и пак като ме навести лелката. как я мразя тази дума "лелка" само  Tired .правим го уж както трябва при обърната мат., лежа с възглавница под бедрата и по корем и .. и продължаваме  baby_neutral

# 27
Малко встрани от темата, обаче НЕ МУ КАЗВАЙ ,че мериш температура и за тестовете. Писано е някъде из форума,че ОСНОВНО правило -не казвай сега е момента. това само ти си го знаеш и го прикоткваш да сексите ! Blush Mr. Green

# 28
  • В сърцето на живота!
Малко встрани от темата, обаче НЕ МУ КАЗВАЙ ,че мериш температура и за тестовете. Писано е някъде из форума,че ОСНОВНО правило -не казвай сега е момента. това само ти си го знаеш и го прикоткваш да сексите ! Blush Mr. Green
smile3521

# 29

аз пък да се "оплача", мойто момче все следи, кога съм в ову, все ме пита "кога е деня", ако пропусна да си направя тест за ову, ми напомня редовно,  newsm78
май неговото желания е по -силно от моето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт