LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 860
  • 961
  •   1
Отговори
# 105
Нещо не ми стана много ясно какво са ми пратили предполагам,че е от поканата на приятел и моля за помощ  baby_neutral

Bonjour Mme ...............,

Je vous rassure, le client 562052828
a acceptй votre demande de parrainage.
Je reste а votre disposition.

Rappel de votre message

J'ai envoyй une proposition de parrainage а un ami. Cet ami a acceptй mon proposition de parrainage et il a enregistrй sur La Redoute avec ? Client:562052828
La commande a les informations suivantes:
? Client:562052828
? Commande:20090821906679 du 23/03/2009
? de Colis:20090835558274

J'attende а recevoir un second Chиque Achat de 20? par e mail:.............

# 106
Здравейте,моля някой да ми помогне,получих това:
Hi,

With reference to your order on April 6th, I apologize for taking so lont for a reply. The shipping was cancelled because payment was on delivery. Online, you must pay by credit card.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Les informations contenues dans ce message ainsi que dans les pièces jointes sont strictement confidentielles et réservées à l'usage exclusif de ses destinataires. Si vous prenez connaissance de ce message sans en être le (la) destinataire, vous êtes prié(e) d'en aviser immédiatement l'émetteur et de le détruire sous toutes ses formes. Toute diffusion ou publication, totale ou partielle, est interdite sauf autorisation expresse de l'émetteur. Les meilleurs efforts sont faits pour maintenir cette transmission exempte de tout virus mais l'intégrité de ce message n'est pas assurée sur Internet : il a pu être altéré ou falsifié. Les points de vue ou avis émanent de son auteur et ne représentent pas nécessairement ceux de la Société. Son contenu ne peut engager la responsabilité de La Redoute et de ses filiales. This message and any attachments are strictly confidential and intended solely for the addressees. If you have received this message in error please delete it and notify the sender immediately. Any dissemination or disclosure, either whole or partial, is prohibited except formal approval of the sender. Best efforts are made in order to keep this message free of virus, but integrity of this message is not guaranteed through the Internet : it could have been altered or falsified. The views or opinions presented here are solely of the author and do not necessarily represent those of the Enterprise. Its content cannot bind La Redoute and its subsidiaries

Мисля,че поръчката ми е отменена,но нито мога да разбера защо,нито как ще ми върнат парите които са изтеглили.
Благодаря предварително.

# 107
didi_st поръчката ти е отказана, най-вероятно е била под  10 евро  Peace
ако вече са ти изтеглили парите-ще ти изпратят ваучер за стойността

# 108
Аз да си побутна пак въпросчето!  Simple Smile

Момичета, имам молба за оразмеряване на една приятелка за конкретни артикули. Тя си мисли, че е за 40. Има вече едно долнище на Адидас, което е 40 по френската!

97-85-98

Това панталонче в черно и тази блузка в зелено.

Ако някой ги има, може и на лични да ми отговори!
Благодаря!

# 109
Аз да си побутна пак въпросчето!  Simple Smile

Момичета, имам молба за оразмеряване на една приятелка за конкретни артикули. Тя си мисли, че е за 40. Има вече едно долнище на Адидас, което е 40 по френската!

97-85-98

Това панталонче в черно и тази блузка в зелено.

Ако някой ги има, може и на лични да ми отговори!
Благодаря!

и според мен е за 40. мерките и са почти като моите, а аз вземам 40  Peace

# 110
  • Враца
Привет момичета! Честита ни нова темичка,в очакване на нови намаления  Grinning
Благодарности на Алекс за труда   bouquet....
 и само полезни постове да четем  Wink
Desem беше писала за тези в края на предишната тема,но ме интересува дали си отговарят на номера, моля за отзиви....

http://veni05.wordpress.com/2009/04/04/ballerines-4/
тук има за 36 . Мисля че си отговарят . Аз си поръчах 38 надявам се днеска да дойдат .Ако дойдат и никой не ти е отговорил ще пиша пак .

моите са 39 номер дънковите, отговарят си на номера и са страшно удобни ..аз ги взех миналата пролет и цяло лято едвам ги относих...ето няколко снимки

# 111
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-robe-macrame-et-broderie.aspx?prod … &numberpage=5
Момичета от тази рокля са пуснали в бяло,дава ми я налична в кошницата   Peace 

# 112
И ако може да ми кажете, горните панталони и комплекта от 5-те чанти шоколадовите ще минат ли 2 кг?
Едни дънки и чантите ми дойдоха на поща в плик, а не в кашон - под 2 кг  Peace

Момичета да попитам някой да чака за поща от 15.04. Че аз получих даже от 25.04, а този го  няма.  Sad
Аз чакам 2бр. за поща от 15.04. и още ги няма  Crossing Arms Днес взех от 25, 28 и 30.04.  Laughing

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 18:34 от Мелфин

# 113
Тази туника някой да я е поръчвал?

# 114
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-filet.aspx?productid=32 … &numberpage=1

за това някой да каже мение , поне дали си отговарят много много моля  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 115
  • Абсурдистан
И ако може да ми кажете, горните панталони и комплекта от 5-те чанти шоколадовите ще минат ли 2 кг?
Едни дънки и чантите ми дойдоха на поща в плик, а не в кашон - под 2 кг  Peace

Супер, благодаря много.
Аз имам един ленен панталон и чантите, така че според мен се вмествам.

# 116
Преди малко си взех първата поръчка (от 30.04). Адски съм доволна. Бях си поръчала следните неща:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-nike.aspx?productid=324 … 1&prodcolor=2 Толкова са красиви Grinning Много ми харесват, но още не съм ги мерила. Ще ми станат, къде ще ходят Grinning
http://www.laredoute.fr/vente-top-a-fines-bretelles.aspx?product … 1&prodcolor=6 Много хубава материя, НО ми описва абослютно всичко по тялото Grinning
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5042984& … ue&ksource=-1 Много съм доволна. Малко ми е тясна, но нямаше 42 и се наложи да взема 40.

И сега пак да попитам нещо. Значи от полата искам да си поръчам още една, бяла. Но една приятелка на майка ми я видя, хареса й и тя иска. Но на нея ще й стане 36 номер. И като сложа нейната в кошницата, моята се маха и обратно. Какво мога да направя?

# 117
Отново я намираш и добавяш другия размер.

# 118
  • Бургас
И аз да попитам според вас това дали е завивката ?        http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-bulle-la-redoute … &numberpage=1

Не , това е само пликът  Peace имам ги в зелената гама , страхотни са , заслужават си!
Отстрани в банера на същата страница има калъфки и долен чаршаф с ластик.

# 119
  • plovdiv
Моля зя малко помощ!!! На 8 май пуснах една малка поръчка с кода за черната раничка найк. Изписа ми ,че поръчката ще се обработи лично. Получих мейл за потвърждение , парите са блокирани , но после са ми изпратили, че не може да се извърши плащането, доколкото можах да го преведа. Дали проблема е че се съм ползвала кода, който не ми е изпратен лично или нещо наистина с банката.... И какво да ими напиша ,за да потвърдя поръчката все пак?

Много благодаря!

Vous nous avez confié une commande.
Vous avez demandé un réglement par carte bancaire ou privative.

Je ne peux valider votre réglement.

Pour de plus amples renseignements, je vous invite à contacter l'organisme
qui vous a délivré cette carte.

Pour valider la commande qui a été sauvegardée, merci d'appeler votre
Conseillère au 0892 350 350.

P.S : La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de
prendre contact avec nos Services Clients. Nous vous invitons à formuler
votre demande directement sur notre site : www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

Cordialement,

Votre Conseillère Commerciale,
Saisie de Commandes La Redoute