LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 153
  • 961
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
 Става въпрос само за фиксатора за лук-средното на долния ред  Peace

# 211
благодаря за бързия отговор

# 212
  • Sofia
Моля, който има размер за 2 години от панталонките, да даде дължината, измерена от вътрешната страна на крачола(от чатала)

Благодаря предварително.
Размер 86 дължина на панталона 55 см, от чатала 35 см. , талия 25см (в неразпънато състояние). Само да кажа, че нямат ластик с който да се стеснява талията. Лично за моята хубавица са доста широки и дълги. Навити ще ги носим, но без колан няма начин. Когато са подгънати на по-горното копче (т.е. най-късото състояние) дължината от чатала е 27см.

Много благодаря Hug

# 213
Много ми беше любопитно как изглежда подметката на тази обувка, благодаря ти за снимките .
Може ли аз да попитам дали някой няма 39 номер от тези сандали да ми каже дължината на стелката ?

може ли линк към сандалките  Praynig

# 214
# 215
Може ли някой да ми даде размереи на тези дънки на № 40  и дали са с широк крачол като предишните  на Типстер    http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-denim-stretch-entrej-80 … &numberpage=1

# 216
Момичета, аз малко не по темата но да попитам ползващите он-лайн банкиране с превод от сметка в сметка какъв е документа който трябва да представя на отсрещната страна като доказателство, че съм направила превод...въпроса е че наредих 300 евро по сметка и сега са не са получени  Shocked...с извлечение по сметка или с какво друго  newsm78 благодаря ви предварително   bouquet
Преводът трябва да се разпечата и да се завери от твоята банка / трябва да ти сложат мокър печат и подпис /. Това е валидно доказателство, че превода е направен.

# 217
Като се изпрати покана на приятел нали аз не му плащам ваучера?

Моля кажете ми  Praynig Praynig Praynig

Не! Той получава чек за 10Е.

# 218
  • близо до морето
Днес взех поръчка която мислех че ще ми я откажат от 28.04 на стойност 6.35Е. След като ми бяха отказани артикули в пакета имаше само коктейлния сервиз и мъжките къси гащи само че размер 34/36 розови.  Embarassed  Бях ги поръчала за мен, да ходя с тях из двора. Но нещо не ми седят добре, мало съм напълняла. http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1 Така че заминават за продавалника. А още си чакам от 15.04 пакетче.  Tired

# 219
Днес взех поръчка която мислех че ще ми я откажат от 28.04 на стойност 6.35Е. След като ми бяха отказани артикули в пакета имаше само коктейлния сервиз и мъжките къси гащи само че размер 34/36 розови.  Embarassed  Бях ги поръчала за мен, да ходя с тях из двора. Но нещо не ми седят добре, мало съм напълняла. http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1 Така че заминават за продавалника. А още си чакам от 15.04 пакетче.  Tired

дай размери на късите гащи.

# 220
Чрез коя банка плащаш Shelii ,че на мен ми отказаха плащане под 10Е от ДСК

# 221
  • Перник
В днешното намаление много неща са от Албанците. При момчешките дрешки са сложили всички ефтиниики от там.

# 222
  • близо до морето

дай размери на късите гащи.
Талия-31см. в неразтегнато положение, дъл.40см./шир. на крачола 28см./ дълбочина-27см.

# 223
  • близо до морето
Чрез коя банка плащаш Shelii ,че на мен ми отказаха плащане под 10Е от ДСК
Пиреус банк . Имам още една поръчка с отказани артикули на стойност около 4 Е, остава и нея да ми пратят.  Shocked

# 224
  • Бургас
foaming, ако четеш-изпразни си пощенската кутия  Peace

Извинете за спама  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт