LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 007
  • 961
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
В нечий албум бях видяла този бански, но не помня чий Embarassed Моля, ако някой има отзиви относно размерите, да ми пише.

# 541
  • сусурлево

Една неуспешна покупка - 36 нпмер . Малки са ми - заменям за по -голями или продавам .

# 542
Момичета от снощи се опитвам да платя една поръчка и ми отхвърля картата накрая.На какво може да се дължи това?
Изписва ми това ---> Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

# 543
# 544
Здравейте!
Кога са сезонните намаления в Ла Редут? Едното е януари, а другото?

# 545
Да попитам някой има ли размери на тези шорти  Simple Smile интересуваме 42/44

Аз ги имам тези само че размер 46-48 и 34-36. Ако искаш ще измеря?
Ще съм ти много благодарна ако измериш размер 46/48  Grinning

# 546
Линк към черните мъжки шорти:
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1

.... Мимката,тук Шели е дала размери и линк към снимки за тях....Талия-40см в неразтегнато положение, дължина43см., ширина на крачола-31см.,дълбочина-31см. и реална снимка http://www.album.bg/bombolina/images/13821614/

# 547
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-fleurie.aspx?productid=324103 … &numberpage=1 Момичета от тази пола за талия  100,кой р-р да поръчам.  bouquet
А това дали е с добро качество http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-la-redoute-essentiels.as … &numberpage=8

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 12:52 от dst

# 548
  • Canada
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5305942& … ue&ksource=-1

Да кажа ,че тези мъжки спортни обувки са доста уголемени. Взех на мъжът ми 44-това взимам за маратонки , а те са му огромни направо с два номера. Станаха на баща ми , а той носи 45 по-принцип.  Иначе кожата е много хубава естествена и отвъртре е само кожа, няма подплата и са много хубави. Стават за доста широк крак и свод.
Не съм съгласна. Взех на мъжа ми 43 номер, ночно колкото носи и са му идеални... Само че в черен цвят...

# 549
Здравейте!
Кога са сезонните намаления в Ла Редут? Едното е януари, а другото?

говори се за края на юни но не е сигурно

# 550
  • Пловдив
Помощ!!! Търся две бебета с ваничка, но не ги откривам!

В началото на темата писах, че ги няма в момента в сайта  Peace
Обикновено по големите намаления ги пускат - това ми е направило впечатление

Днес взех колет от митницата от 02.05.
Някой беше питал за това
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe.aspx?productid=3241169 … page=1#DescDetail - много е сладко - точно в днешния колет го получих за подарък за приятелка  Peace

# 551
Искам да попитам нещо newsm78 Извинявам се, ако вече е коментирано, но не можах да го открия! Някой ползвал ли е вече тези кодове за 5 евро (или 10), дето ти ги пращат, когато поканиш приятел да се регистрира. Аз получих вече такъв код, но не ми разрешава да го ползвам. В писмото, с което ми е пратен този код, най-отдолу в забележки чета нещо от рода, че офертата важи от 01.07 до не си спомням кой септември. Не знам дали правилно съм разбрала обаче. А също така да попитам, когато изхарчи тези 10 евро въпросния приятел, тогава ли получавам още 20 евро? Ако някъде е коментирано, моля ви за линк Praynig И още един въпрос - за всички артикули ли важи офертата или само за определен сектор? Много ми станаха питанията май, не ме убивайте:oops: Praynig

# 552
  • В La Redoute и по света
Искам да попитам нещо newsm78 Извинявам се, ако вече е коментирано, но не можах да го открия! Някой ползвал ли е вече тези кодове за 5 евро (или 10), дето ти ги пращат, когато поканиш приятел да се регистрира. Аз получих вече такъв код, но не ми разрешава да го ползвам. В писмото, с което ми е пратен този код, най-отдолу в забележки чета нещо от рода, че офертата важи от 01.07 до не си спомням кой септември. Не знам дали правилно съм разбрала обаче. А също така да попитам, когато изхарчи тези 10 евро въпросния приятел, тогава ли получавам още 20 евро? Ако някъде е коментирано, моля ви за линк Praynig И още един въпрос - за всички артикули ли важи офертата или само за определен сектор? Много ми станаха питанията май, не ме убивайте:oops: Praynig
Офертата за покана за приятел я бяха спряли за извесно време. Сега пак я пуснаха обаче. Ако кода ти е от преди месец, вероятно причината да не ти го приема е, че е изтекъл, нищо, че на него пише, че е до 1.07 (и на моите така пише).
Получавала съм няколко такива кода, но не съм ги ползвала, тъй като, ако в кошницата има само намалени продукти, когато приложа код за 5 евро ми маха намалението, и от цента на продуктите вади общо 5 евро, което просто не си струва, поне в моя случай и стоките които бях добавил. Те бяха с по 60-70% намаление и реално с прилагането на код от 5 евро ми се увеличи сумата на поръчката.
Код за 10 евро също съм пробвала да приложа, ефекта е същия.
Код за 20 не съм получавала. Някой беше писал, че и без поканения да е ползвал кода за 10 евро е получил код за 20, но аз не съм получила, а и не съм им писала. До колкото разбирам от това което тук съм чела, трябва да им изпратя копие на фактурата на поканения, за да изискам код за 20 евро.
Не съм пробвала кодовете за ненамалени продукти, така че не мога да кажа повече по въпроса.
Предварително се извинявам за некомпетентния отговор, знаещите да се изкажат по въпроса.

# 553
  • Там....където всичко е възможно ....
Попълних сертификата за връщане на пари за липстваща пратка,но нещо на ларедутци не им хареса Whistling ,някои може ли да ми преведе какво точно не им харесва,че преводача или моята фантазия се изложиха този път Embarassed

Vous m'avez adressй en piиce jointe l'attestation signйe, par contre, vous avez omis de la remplir.
Pour me permettre de dйclencher une enquкte auprиs des services postaux, je vous invite а complйter ce document.
Dans cette attente, je vous prie de recevoir mes sincиres salutations.

# 554
Кодовете с чек 5 евро намалят артикулите от ном. цена, т.е нямаш сметка да ги ползваш ако имаш намален артикул в кошницата. По време на кръглите цени моя "приятел" добре усвои кода за 10 евро. Сега съм се засилила да пълня кошницата за кода от 5 евро / скоро " поканих" приятел /   Общо взето май няма сметка в момента, по добре код за БД

може ли отзив за това палтенце и р-ри за 168, става ли за възрастен?

Общи условия

Активация на акаунт