LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 931
  • 961
  •   1
Отговори
# 795
Синеоч,
 "Ако сайтът ви дава като единствена опция плащане с карта American Express:
Затворете всички прозорци на браузъра, който използвате. След това влезте отново в LaRedoute с потребителското си име и паролата. Проблемът би трябвало да се реши и да даде опция за плащане Carte Bancaire. Ако се налага, може да изчакате 10-15 минути преди да влезете отново."
Цитатът е от първия пост в темата - http://geocities.com/ina_bg/problemi .

# 796
ама първоначално ми дава карте банкейр и като си вкарам данните от картата ми ги приема и като натисна най последната стъпка да валидирам и ми изписва това Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

имам пари в картата

# 797
  • Sofia
Здравейте, някой да е получавал тези сандали и какви са отзивите?

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-redoute-creation.a … &numberpage=1
Ако някой даде и размери на 37 номер ще е супер,аз вече ги поръчах, но нямам търпение да премеря...

# 798
ама първоначално ми дава карте банкейр и като си вкарам данните от картата ми ги приема и като натисна най последната стъпка да валидирам и ми изписва това Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

имам пари в картата

С една карта се плаща на два акаунта.
На един акаунт можеш да платиш само с две различни карти.

# 799

имам пари в картата

С една карта се плаща на два акаунта.
На един акаунт можеш да платиш само с две различни карти.
Както вече писах от моя акаунт съм плащала вече с три различни карти. Може ли да ме санкционират по някакъв начин  ooooh!

# 800
Случайно е станало. По принцип не може.

# 801
Алексче, имам една карта за 2 акаунта  Hug

получи се, но май 2 пъти съм поръчала, защото на мейла получих 2 мейла за поръчката, айде сега и аз с глупавия въпрос, нали няма да са 2 поръчките (то за 2-рата няма да има пари  :mrgreen:0, да им пиша ли или да си чакам?

Алексчееееее Praynig хелп....отивам на 1-ва страница  Whistling

# 802
Алексче, имам една карта за 2 акаунта  Hug

получи се, но май 2 пъти съм поръчала, защото на мейла получих 2 мейла за поръчката, айде сега и аз с глупавия въпрос, нали няма да са 2 поръчките (то за 2-рата няма да има пари  :mrgreen:0, да им пиша ли или да си чакам?

Алексчееееее Praynig хелп....отивам на 1-ва страница  Whistling

Провери в Suivre mes commandes колко са поръчките.
Ако са две - пиши им, че искаш да откажеш едната.

# 803
на деб.Виза на ПИБ отзад няма трицифрен код, има 7 цифри  newsm78  Praynig кое точно се пише newsm78

извинявайте, сигурно е писано доста назад, но не намирам ...  Praynig
А първите 4 от седемте дали съвпадат с последните 4 от тези отпред?

не - всички цифри са различни ...

Manele  Hug ще пробвам

# 804
за сега няма нито една Crazy

е не за 1 път ми се случва да имам проблем, сега ще е върхът ако банският не ми стане  ooooh!

# 805
това ми изписа в Suivre mes commandes  :Nous avons bien reçu votre commande du 15/05/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. 

преведох си го ще се появи скоро поръчката тук, това е добре....ще видим след това  Mr. Green

# 806
Момичета предлагам за размяна момчешките форумски сандалки-30 номер,а ми трябва 28 или29

# 807
момичета, благодаря виииииии  Hug Heart Eyes, защо така се ошашках незнам  ooooh!  bouquet

# 808
това ми изписа в Suivre mes commandes  :Nous avons bien reçu votre commande du 15/05/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. 

преведох си го ще се появи скоро поръчката тук, това е добре....ще видим след това  Mr. Green

Не си поръчала.
Най-вероятно поръчаните неща няма да се появят там и въобще не е регистрирана поръчката ти.
Това е бъг в тяхната система.
Пиши им и ги питай имаш ли регистрирана поръчка при тях.

# 809

Не си поръчала.
Най-вероятно поръчаните неща няма да се появят там и въобще не е регистрирана поръчката ти.
Това е бъг в тяхната система.
Пиши им и ги питай имаш ли регистрирана поръчка при тях.

е ти направо ме рзочарова  Cry
ясно, нямам късмет с банския, ще си взимам от друго място  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт