LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 180
  • 961
  •   1
Отговори
# 165
00:00 на 12.05.09 сме, а 60% намаление се бави  Thinking

# 166
Там е един час назад.

# 167
# 168
  • София
Моля за помощ някой, на когото му се е налагало да заменя артикул...Поръчах си тези дънки 
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-stretch-taille-basse- … &numberpage=1
но номер 36 се оказаха малки и искам да ги заменя за 38...Прочетох първата страница, но не знам какво да им пиша (и мога ли да пиша на английски). Ще е страхотно, ако някой има примерен текст на писмото до тях и може да сподели  личния си опит при такава ситуаци Rolling Eyes

# 169
искам да попитам тези , които получихте Сахарина , отговаря ли си на номера или е умален?
точно преди малко намерих код , който хваща Сахарина + БД но номера е с -1 минус от моя / с моя номер не ми дава БД /
Ще помоля и за снимка , ако не е нахално
Благодаря

# 170
http://veni05.wordpress.com/2009/04/04/ballerines-4/
тук има за 36 . Мисля че си отговарят . Аз си поръчах 38 надявам се днеска да дойдат .Ако дойдат и никой не ти е отговорил ще пиша пак .

моите са 39 номер дънковите, отговарят си на номера и са страшно удобни ..аз ги взех миналата пролет и цяло лято едвам ги относих...ето няколко снимки

Кой от всички цветове са дънковите?

gris (сиво) Peace
Само да кажа,че са объркани снимките-на мястото на argent са показани gris и обратно.Да не се объркате.Ето снимка на argent-лъскави са.Много удобни и готини балеринки,отговарят си напълно на номера.

tedie_p_a,практиката тук сочи,че е по-добре да ги продадеш (ако успееш,разбира се) и да си поръчаш правилния номер...

# 171
За poli_

"42/44 - Днес го получих , но са ми объркали номера и това ми е голячо.От памучен плат е, бежово без подплата. Размери: ръкав 61 см , дължина 68 см., рамене 42 см., гръдна обиколка 55 см., талия 52 см.

38/40
Много е хубаво , но пак ми е голямо. Размерите са: шир.при раменете-41см.,шир. под миш.-51см./шир. при талията-48см./дълж.64см/ ръкав от рамо-58см./от миш.-44см."

Това са цитати с размерите.

# 172
айви много благодаря
сега ще поръчвам 38-40 , иначе нося 40-42 блузи  Rolling Eyes
сигурно ще ми е малко

# 173
  • Пловдив
Моля за помощ някой, на когото му се е налагало да заменя артикул...Поръчах си тези дънки 
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-stretch-taille-basse- … &numberpage=1
но номер 36 се оказаха малки и искам да ги заменя за 38...Прочетох първата страница, но не знам какво да им пиша (и мога ли да пиша на английски). Ще е страхотно, ако някой има примерен текст на писмото до тях и може да сподели  личния си опит при такава ситуаци Rolling Eyes

А може ли размери на 36,според теб отговарят ли си на номера.И още нещо-плътни ли са или са летни? Благодаря ти  Mr. Green

# 174
айви много благодаря
сега ще поръчвам 38-40 , иначе нося 40-42 блузи  Rolling Eyes
сигурно ще ми е малко

уголемени са ! И аз нося блузи 40/42и сахарин 38/40 ми стана точно!

# 175
Някой знае ли на колко време пускат центови цени?

# 176
  • София
Някой знае ли на колко време пускат центови цени?
Веднъж на 100 години. Това беше грешка, бяха намалили вече намалената цена с 80-90% и затова се бяха получили такива цени. Мисля, че скоро няма да повторят тази грешка, предполагам че е имало наказани.

# 177
постоянно има центови цени, но не ги обявяват предварително. ключът към успеха е да наблюдаваш ла Редут 24 часа в денонощието, защото центовите цени са буквално за няколко минути. можеш да предугадиш дали ще ги пуснат по това, че изведнъж изчезват неща от кошницата или цялата се изпразва, стават невалидни розовите бутони, а също и сайтът спира да приема плащане с дебитни карти, особено пък иначе толкова полезната Маестро.

# 178
Сори за лаишкия въпрос, но това намаление 60% за определени артикули ли е, или 60% от действащите цени/гледам, че в сайта повечето неща си стоят със старите намаления - 30,40% и т.н./

# 179
момичета вижте нещо изгодно:

първите ги имам 41 номер, страшно са удобни! препоръчвам ги горещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт