LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 935
  • 961
  •   1
Отговори
# 735
моля,бихте ли ми казали къде точно да прочета за ваучерите от покана ,защото получих чек по пощата и не мога да намеря,точно къде пишеше

# 736

имам 41 номер. ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11270963

ако искаш ще премеря стелката. иначе са супер, по-удобни обувки нямам  Peace

Би ли премерила колко е дълга стелката?
 Кажи дали си отговарят?Стават ли за тесен крак?
Сега ще ги поръчвам, но от гоямото разпитване до сега всички отговориха, че си отговарят на номера. В сайта на Вени мисля има размери.

Аз ги имам - по принцип нося 39, взех си 40 и ми лепнаха. Много са сладки. Peace
според теб стават ли за тесен крак?

# 737
Здравейте,
имам един въпрос към вас момичета: има ли някоя от вас която живее в София област и къде си получава пратките ако са повече от 2 кг, дали в митница София или в Пощенската станция на общината? Ще съм ви благодарна за отговор.
Моя позната си ги взима в пощенската станция в града в който е.Получавала е пратки и до 8кг. , така че е по на далавера ,защото не се разкарва до митницата. Peace

# 738
един въпрос към Алекс 1
Алекс 1 , може ли да изкажеш мнение за оразмеряване на мъжът ми . Не мога да се справя.....за Панталони и бермуди
108-110-130
Благодаря

# 739
И като ветеран в ларедута сега ще докажа, че никога не е късно да се изцепиш с изключително тъп въпрос, а той е следният:
34 размер от ларедута на S ли отговаря и как по-точно върви номерацията по буквите. Ще бъда много благодарна, ако някой ме ориентира приблизително.

и според мен 34 е xs

# 740
Вчера е пристигнала на митница една от  3 поръчки. Или е от 30.04 или 0т 7.05.... много са бързи....

# 741
бихте ли ми дали мейла на сабине

# 742
Момичета, адреса, на който искам да дойде поръчката ми сега е друг - новият адрес в дясно ли го попълвам, или направо в акаунта да си променя настройките?
Ще съм много благодарна да ми отговорите бързо Hug

# 743
  • София
Момичета, адреса, на който искам да дойде поръчката ми сега е друг - новият адрес в дясно ли го попълвам, или направо в акаунта да си променя настройките?
Ще съм много благодарна да ми отговорите бързо Hug
отстрани, но се слага и отметката ... (имам 2 акаунта: на мое име и на името на майка ми, а получател е сестра ми, винаги  Mr. Green)
или ако ти е по удобно си правиш промяна на акаунта

# 744
Може и двата начина,

смяна на адреса на акаунта-Mon espace client
двете човечета най-вляво
попълваш формуляра

Смяна на адр. само на поръчката-не забравяй да маркираш с точка вдясно на новия адрес
Понякога се объркват и въпреки,че на колета пише новия адрес,от Бг изпращат на адреса на фактурата ( на мен лично не са ми обърквали)

# 745
може ли в една поръчка да се ползва и референтен номер, който намалява цената на артикул, и код за подарък и БД примерно? лови ми така, но ако е честа практика да отказват такива поръчки предпочитам да не се уливам с отстъпките  Blush

# 746
Случвало ли се е на някой да пусне поръчка на единя ден и да другия да ги помоли преди да тръгне поръчката да сменят дадено нещо с друг номер . Има ли вероятност да ми уважат молбата ?

# 747
Не знам, дали тук е мястото да питам, но днес реших да се регистрирам и ми показва това:
Certains champs du formulaire posent un problème:
Votre mot de passe est incorrect, il doit faire entre 4 et 16 caractères: merci de le saisir à nouveau.
La confirmation de votre mot de passe est incorrecte, elle doit faire entre 4 et 16 caractères: merci de la saisir à nouveau.

Някой да има идея какво означават.
Благодаря предварително.

# 748
казва ти че паролата трябва да е между 4 и 16 символа

# 749
Трябва ли да получа потвърждение по мейла, за направената регистрация?
Вече 10 минути чакам и няма отговор.....

Общи условия

Активация на акаунт