LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 983
  • 961
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Трябва ли да получа потвърждение по мейла, за направената регистрация?
Вече 10 минути чакам и няма отговор.....

не

# 751
Аз искам да попитам за мъжа ми какъв размер от тинейджърските тениски трябва да поръчам 174 или 180, при положение че е висок 175-176см?

# 752
може ли в една поръчка да се ползва и референтен номер, който намалява цената на артикул, и код за подарък и БД примерно? лови ми така, но ако е честа практика да отказват такива поръчки предпочитам да не се уливам с отстъпките  Blush
Нали понякога за да поръчаш нещо с реф.номер трябва да ползваш код, тогава няма как да вкараш 2. Ако не изисква код, пускаш си за БД.
Случвало ли се е на някой да пусне поръчка на единя ден и да другия да ги помоли преди да тръгне поръчката да сменят дадено нещо с друг номер . Има ли вероятност да ми уважат молбата ?
Няма как да "редактираш" поръчката! Веднъж пусната може да си получиш парички с чек или ваучер (в случай, че искаш да се откажеш от нещо поръчано).

# 753

не
Благодаря.Вече успях да вляза.

# 754
  • София
Добре де,излишно е да се спами само за тези поръчки за и под 10Е.Не се ли разбра че е рисковано да се правят такива поръчки,по простата причина че е въпрос на късмет да получиш такава.Въобще не е ясно дали французите се оправдават или банките не извършват транзакцйи за такава сума.И това въобще не е от скоро,по не аз от както открих темата преди 1.5г чета за това.А и се чуда общо взето на такива поръчки  ooooh!

Няма я Пухи,за съжаление, да озаптява вечните тиради за прословутите поръчки под 10 евро...
Добре,че идат намаления и ще намалеят и  въпросните рискови поръчки.
По принцип от Ларедут ги отказват и си измиват ръцете с обяснението,че банките не разрешават плащането.
Така,че наистина е въпрос на късмет и на недоглеждане от тяхна страна,ако минават такива поръчки.
Напоследък взеха много да прекаляват момичетата с такива и очаквайте в скоро време да ви резнат квитанциите откъм хубави кодчета.

Да,би трябвало да получиш.

# 755
да, не изисква код за намаление въпросният номер
благодаря   bouquet

# 756
  • Близо до София
Здравейте,
имам един въпрос към вас момичета: има ли някоя от вас която живее в София област и къде си получава пратките ако са повече от 2 кг, дали в митница София или в Пощенската станция на общината? Ще съм ви благодарна за отговор.
Моя позната си ги взима в пощенската станция в града в който е.Получавала е пратки и до 8кг. , така че е по на далавера ,защото не се разкарва до митницата. Peace
Благодаря ти за инфото, me4o Pooh    bouquet

# 757
Момичета, някоя да е поръчвала тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-les-ballerines.aspx?productid=3241 … &numberpage=3 и ако може отзиви и размери.

# 758

да напиша и тук - отговарят си на номера. номер 41, стелка - 26,5 см. стават за тесен и за по-широк крак. отпред не са много отворени и не се виждат пръстите  Peace

# 759
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6492347& … ue&ksource=-1 някой имаше реални снимки на това,ако ми даде и размерчета ще съм му много благодарна,че смятам да го пускам  Praynig
Заповядай: 1. Gilet zippé à capuche ACTIVE WEAR  Peace
2.  Ballerines ado fille tendance ACTIVE WEAR

Ала-Бала, заповядай: Bermuda enfant garçon

Unicorn , заповядай: Ballerine enfant fille OKAOU

# 760
  • Все на втория етаж
А аз като съм между 34 и 35 номер, кой номер да си поръчам от тях?

# 761
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6492347& … ue&ksource=-1 някой имаше реални снимки на това,ако ми даде и размерчета ще съм му много благодарна,че смятам да го пускам  Praynig
Заповядай: 1. Gilet zippé à capuche ACTIVE WEAR  Peace
2.  Ballerines ado fille tendance ACTIVE WEAR

bouquet

# 762
Здравейте момичета..Някой знае ли дали може да се ползват като обща сума в една поръчка получени няколко ваучера за по 5 евро от "поканени приятели"..Пробвах с кода, който ми е изпратен и който е един и същ за няколкото ваучера и ми намаля от цената само 5 евро.А при плащането, там където е упоменато плащане с ваучер или чек не се получава. Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват!

# 763
  • Стара Загора
Аз искам да попитам за мъжа ми какъв размер от тинейджърските тениски трябва да поръчам 174 или 180, при положение че е висок 175-176см?
според мен 180...аз лично поръчах 180 за мъж който носи размер L за тениски,и беше ок

# 764
на деб.Виза на ПИБ отзад няма трицифрен код, има 7 цифри  newsm78  Praynig кое точно се пише newsm78

извинявайте, сигурно е писано доста назад, но не намирам ...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт