Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?
За първи път чувам за такова изследване, а и първия път не са ми правили 
Не се отчайвай за кърмата, може пък да потръгнат нещата. На лекцията в МД ни казаха, че кърмата е до психиката, и че и най-малкият стрес влияе на количеството и. 

И най-много му харесва да рита близо до ребрата! Там изкачат едни лакти....
Как опъва и боли не е истина, понякога така прекалява, че чак е един пръст му набутвам ръката навътре! Аз се шегувам, че търси пробойна някъде и да изпълзи, но последно време май се опитва сам да си я направи! 

Първо прегледа "не бременните",а ние с грамадните кореми чинно си чакахме в едно малко и задушно коридорче 
Обръщаха си демонстративно главите на другата страна. 
Даже понякога се чудя да не би и с лакти да блъска назад, че е толкова ясно отличимо
За капак, хвана ме разстройство, не знам дали и нашият ден не наближава
В интерес на истината, психически вече съм готова за раждането, поне така си мисля. Иска ми се обаче още 1-2 седмици бебчо да остане в мен, за да е съвсем развит и да не се притеснявам в това отношение. Ама каквото е писано, такова ще стане