Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?

Аз и затова досега не съм го споменавала тук, защото е трудно да се намери /налага се внос от други държави/. Иначе на нас в кабинета ни го носиха дистрибутори и пациентите ни си взимаха директно от нас. Искам да кажа, че досега по-добра вода за уста не е създадена. И най-важното, че може да се ползва неограничено време /за разлика от Елудрила например/.
С това смятам да се "поглезя". Виж секцио отказах категорично! разбира се, ако се наложи няма да бягам я, ама за упойката и дума не давам да ми се каже! Опитват се тука да ми обясняват бабешки схващания, ама аз нали все съм на ръб и ги отсвирвам много бързо! 

Предполагам, че това се дължи най-вече на тоалетното ми неразположение. Не мога да повярвам, че се притеснявам от свален килограм. Случайно да знаете дали все още върлува онзи стомашно-чревен вирус, въпреки че нямам гадене 
В тази връзка се чудя дали когато бебето върви 1-2 седмици напред, това значи, че и органите му са се развили повече? Да кажем, както сега аз съм в средата на 35 г.с. и Боян върви 2 седмици напред, развитието му да отговаря на бебе в 37,5 г.с.? И съответно, ако се роди сега, да не се налага кувиоз?