Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 710
  • 649
  •   1
Отговори
# 210
polin_a,много се радвам че сте харесали картофите Hug и добавката с домати е екстра thumbsup ..... (аз ги увивам всеки във фолио,намазано с малко масло)
Kar4ita,пак хубава торта Peace!Честито на рожденничката!
dixi,честита първа заплата!
Lois,и тук също едва ли някой те е забравил  chef

...... аз се порадвах на малкото ми свободно време с вкусни пълнени домати

после едни мои много любими парижки палачинки

остатъка от доматите беше уважен като част от непретенциозно,но пък
освежаващо предвечерно  Блъди мери

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 02:23 от didibu

# 211
  • varna
Didibu,сподели,моля те с какво пълниш доматките?  bouquet

# 212
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Постоянно четящото ви присъствие  Laughing реши най-сетне да се разпише...просто нямам физическата възможност да снимам всеки ден /а и обикновено мъжете не дочакват до снимка  Mr. Green/.
Освен това вкъщи най-често се сервират най-прозаични неща, които просто няма защо да заемат място тук...та, цялото това многословие е да предупредя, че няма да ви досаждам всеки ден, а само отвреме-навреме, когато направя нещо по-така Embarassed.

Вчера у нас:

Поредната бърза питка:

Картофено руло с шунка и кашкавал:

Пържени тиквички с млечно-чеснов сос:

Лека бисквитена тортичка с два вида крем и банани:

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:33 от mari_eta

# 213
От вчера, питки с типово брашно
и крем карамел в тавичка( не е много хубав на вид, а и снимката е лоша ,но бързо се омете Laughing)

# 214
  • Бургас

вечеряхме супа с калмари

може ли рецептата за тази супа!
  bouquet Благодаря предварително!!!

# 215
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
лук и морков на ситно ги запържих в зехтин.
добавих калмарите на тънки ивички, запържих и тях леко.
после долях зеленчуков бульон, малко черен пипер и естрагон.
сложих и шепа макаронки за супа Hug

# 216
dixi , втората заплата да е по-голяма от първата !  Mr. Green Гъбките ми харесват !  Peace

Пълнените домати на  didibu и картофеното руло с шунка и кашкавал на mari_eta също ме изкушават , но за днес ще приключа готвенето с измишльотината на Лабрекс , която доукрасих и с още неща :

# 217
....... но за днес ще приключа готвенето с измишльотината на Лабрекс , която доукрасих и с още неща :[/b]

Диди, то на твоите снимки всяка измишльотина изглежда фантастично. Кажи поне ядеше ли се и издай допълнителните екстри - виждам маслинки, друго какво......?    bouquet

# 218
Лабрекс , ядеше се и още как !  Heart Eyes Страхотно лесно и вкусно е ! Каймата си я замесих по познатия начин.Задуших гъбите , сложих зелен лук и целина в тигана. Залях с прясно мляко и сметана , подправки , каквито ми харесват.Накрая сложих ивици нарязани чушки , сгъстих с малко нишесте и залях кюфтетата.В чинията поръсих със ситно нарязан чесън.
Чушките ги слагам накрая , за да не станат на каша , така че само във фурната са се обработвали топлинно.Маслините са по желание !

Благодаря за идеята !   bouquet  Обикновено съм правила пържени кюфтета и някакъв гъбено-бешамелов сос , но това е по-бързо и по-вкусно !
  Peace

# 219
Диди, ей такива манджи обичам, дето дават възможност за разни импровизации. Записах си и твоя вариант, ще го пробвам, много вкусно звучи. Heart Eyes  bouquet

# 220
Абе някой беше пускал рецепта за кюфтенца с гъби и кашкавал, на фурна май бяха. Дали не беше Еси  newsm78, ако се сещате за какво говоря, дайте линк, моля. Имам кайма, имам и гъбки, да взема да ги пробвам.
И на Марулка една гъбена супа ми хареса, ще трябва и нея да я вредя някакси  Crazy.

# 221

Мариета, заповядай!Моите са на грил-тиган, но ти можеш както ти харесва да ги направиш! Peace

# 222
Точно тези са, мерси  Peace.

# 223
здравейте! колко вкусно пак  smile3501
marulka_s липсваше ни  Heart Eyes и кекса и гнездото са супер, по-често да ни показваш вкусотиите си, че аз много идейки от теб си открадвам  Hug
kar4ita страхотна торта, със закъснение да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet
Pety тези яйчица са страхотни, как ги направи във фурната така  newsm78
Marieta мъфините са страшни  newsm10
dixi честита заплата, признала съм те в реденето на мезенцата  newsm51
didibu много апетитни доматчета  Wink
mari_eta и при теб много вкусно, как го правиш това картофено руло  newsm78
Диди много вкусна тази измишльотина, а кюфтетата само във фурната ли се пекоха или и нещо предварително   bouquet

И за всички които пропуснах без да искам, но стана дълго  newsm51

Да не е само запис, ето и едно злополучно шоколадово руло от мен  Embarassed Трябваше да стане на райета по идея на Йоли, но като си нямам необходимите инструменти и импровизирам с разни торбички Banghead така става:

Но пък е вкусно  Wink
Това ми е и първи опит за шоколадови листенца и захарни розички, не са много хубави, но за следващите ще се усъвършенствам  smile3503 

# 224
vesi_nn , не съм виждала рулото на Йоли , но твоето страхотно ! Много красиво !  Peace И розичките и листенцата ти са невероятни ! Браво !

Кюфтетата само се изпичат в намазана тавичка.

Общи условия

Активация на акаунт