Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 736
  • 649
  •   1
Отговори
# 300
Инеса, ама така казано "на Стоева" ми звучи мЛого надуто  Wink
Линдита,  Hug тук ми е спокойно и приятно  bowuu

didibu , заради теб почвам с отчета отзад напред  Laughing  СВРЪХкалоричния десерт за обяд тарталети с невероятно вкусна фастъчена паста  Crazy

а основното беше панирана бяла риба

# 301
  • варненка от София
Ама момичета, то е ясна нейната работа, като в приказката за лисицата и гроздето. Тя е толкова саката милата и умствено и физически, че горкинката не може да се осъзнае, как е възможно да ги съвместяваме тези неща......... Ние кво сме виновни и че сме по-уфатни, и по-умни, и по-хубави, и по-работливи, и по четящи, и децата си не сме забравили и сме по и по и по Joy Joy Joy Joy Joy Завидяло ни е момичето, кво толкова. Иска му се и то така, ама пусто като не може, освен злоботията си да излее тук друго не може. hahaha hahaha hahaha hahaha

И да доразвия темата, аз пък съм умна и дебела и мнооооого добра  Flutter

Иначе сега ще кача малко снимки и ще попълня поста по-късно, че да не е откровен спам.

# 302
  • София
МАнджите дето ги приготвяте са страхотни , обаче в мен възникват няколко въпроса, като ви чета ( малко по диагоналната система Simple Smile ) - има ли всред вас мадами с наднормено тегло и изобщо от това ненормално готвене дали намирате време да поработите върху себе си като личности , например как сте с четенето на книги ? Защото , за да се приготвят повечето от нещата изложени тук е нужно време , да не говорим за свръх калоричните ви продукти . НАправо ме хвърляте в размисъл за качеството и смисъла  на живота ( ям , за да живея или живея  , за да ям )  newsm78
Права си, права си за всяка една написана от тебе дума! Crossing Arms
Всички ние тук, които пишем в тази тема,  а и из целия форум сме супер тъпи, прости и невежи комплексарки, които като няма с к'во друго- избиваме комплекси и "показваме" себе си чрез кулинарни умения и похвати Crossing Arms И е хубаво, че се появи Ти, за да ни покажеш всъщност правилния път и да ни накараш да се замислим кои сме, от къде сме, за к'во сме тук....... И си права, че не работим върху себе си- работим над печката! Mr. Green
Ама пък и на теб не мога само да ти се начудя, след като така усилено работиш над и върху себе си и своето интелектуално и умствено израстване- за чий ...... влизаш тук и защо всъщност си губиш времето с подобен форум, вместо да четеш поредната книжка, която ще те научи как да живееш пълноценно и израстнеш духовно!

Сори за спама, но редовно влизам в темата, въпреки че не толкова редовно се включвам. Уважавам всички, които пишат тук и подобен "смислен" постинг ме изкарва от равновесие, защото го намирам за обиден към всяка една от нас! Crossing Arms  #2gunfire 
Според мен на подобно "творение" е способен човек, беден емоционално или както щете го разбирайте, но който като няма "очи" да каже добра дума, гледа да "хапе".
Момичета, кефя се на всяко кулинарно творение, дори и най-елементарното! Супер сме си всички, дерзайте в същия дух, напук на хорската злоба и простотия! Hug

Пеп-чо, как забърка фъстъч. паста? newsm78 Имам едно бурканче фъстъчено масло, но е с парченца фъстъци вътре, та да го оползотворя някак си освен.....

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 16:38 от Мишле_

# 303
Мишле, пастата е купена готова  Wink

# 304
Ние кво сме виновни и че сме по-уфатни, и по-умни, и по-хубави, и по-работливи, и по четящи, и децата си не сме забравили и сме по и по и по... Завидяло ни е момичето, кво толкова. Иска му се и то така, ама пусто като не може, освен злоботията си да излее тук друго не може.....

Krische,както винаги си много права thumbsup......нали знаеш,умря циганката дето ни хвалеше tooth
пеп-4o,много добре го почваш отчета  Heart Eyes

# 305
Здравейте  Simple Smile от много време ви чета и искрено се възхищавам на труда ви! Аз не съм майка малко ми е рано още съм на 17, но пък пускате толкова красиви и сигурно ужасно вкусни неща, че не се здържах да ви пиша. Аз не мога да готвя, а искам да се науча и ако някога достигна дори на половината на вашето ниво ще съм много щастлива. Simple Smile Иска да споделя първото нещо, което съумях да приготвя(беше за Великден) и което е различно от таратор Simple Smile Надявам се да ви хареса, не е нищо особенно, но аз съм много горда.  Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?files/841210P.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/841212O.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/841215d.jpg

# 306
  • София
Браво, Malka_galka   Peace Справила си се супер. Аз няма да мога да ги спретна така. Имаш ръка и сърце за кулинар. Не се отчитам често тук, но пък няма ден да не влезна в темата поне 10 пъти. Тук дамите са уникални. До една, дори с най- простото ядене  Peace Идвай често в темата и ще се научиш щом имаш желание  Hug

# 307
Много благодаря abet Simple Smile Ще влизам често и кой знае, може скоро и аз да пусна снимка на някоя завъртяна манджичка  Laughing

# 308
Малка Галка Peace Peace Peace.Браво и добре дошла сред нас Hug

# 309
Малка Галка, добре дошла!  Hug И не се притеснявай да опитваш! Щом имаш желание да готвиш, ще се научиш.  Wink   bouquet

# 310
olemale този път предпочетох да сваря месото и после само да го запека.....Защото един път така си пекох и остана леко недопечено месото, че този път се постарах да не се повтори......

Мама Цоцоланка, благодаря.    bouquet 
Късно се прибрах и преди да прочета го сложих в плик, сега се мъти, да видим ще ядем ли бизонско. 

# 311
Докато не съм изтървала цялата тема, да се отчета и аз вече ще съм по-редовна

Маринована скумрия на скара

Отивам да чета....

# 312
    Момичета,може и да не съм права,но ми се струва ,че не бива така да се нахвърляме върху kotarankabg.
    Тя задава въпрос,който може да се оцени по различни начини.Хайде да не гледаме върху него,като върху "захапка" и да бъдем малко по-великодушни. Simple Smile
    Някой път човек се изразява по-хапливо и без да иска!

Та...моя отговор на нейния въпрос е следен.
    Първо,не е задължително едното да е за сметка на другото!Някои хора успяват да комбинират в живота си доста разнообразни неща.И е въпрос на организация и страст(към нещата) да успяват да се справят с всичките тях.
    Второ,за наднорменото тегло.....Снощи пуснах една тема-анкета,която най-нагледно потвърждава,че няма пряка връзка между готвенето и килограмите.Не малък процент от готвещите даже са с ПОДНОРМЕНО тегло.
    Трето,към готвенето можеш да подходиш като към Вид Искуство,Начин за поддържане на Здраве,едно от всекидневните семейни задължения, което вършиш с радост и любов(почети малко за Дзен -будизъм,ще намериш доста интересни открития за себе си  Simple Smile )
    Четвърто,пето,шесто......какво още да добавя.....освен.....Наистина ,много е хубаво да се четат добри книги.Ако си се насочила към тази дейност си на правилен път!Успех,kotarankabgSimple Smile (а някой ден,кой знае,може и да се присъединиш към нашата компания. Wink )

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 20:09 от Селма

# 313
    Днес ви представям едни от любимите си изварени сладки- "Охлювчета на Варвара".

# 314
Еее, кой ме накара да погледна тук!?! Banghead

Като започна със Селма и нейния кекс, после Петя с бисквитената тортичка, Надето - с особукото(и не само), Еси, на теб какво да ти кажа  Hug, Роца с ягодите с моцарела, Гелева - с пълнените тиквички и патладжани, Полина с това кремче и не само, Пепчо - с тарталетките с фастъчената паста, Карчита - с невероятната торта, и всички, ама всички останали! newsm20

И сега ей така:   Crazy newsm22 newsm55

От мен една спаначена супичка по рецепта на Петя, за която синчето каза, че е най-хубавата спаначена супа, която е опитвал! Аз съм на същото мнение!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт