Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 949
  • 649
  •   1
Отговори
# 495
  • София
ивка27 , не си спомням къде четох рецептата, но ще ти кажа как се научих да го правя аз. Сваряваш 4-5 картофа и ги настъргвош на едро ренде. Слагаш около 200 гр сирене, две яйца и подправки по твой избор. Пълнежа е готов. В тефлонов тиган капваш малко мазнинка, каквато искаш. Взимаш три кори и ги слагаш, като притискаш по стените на тигана, но така че да остане и извън стените му. Сипваш от плънката с дебелина около два пръста. Слагаш отгоре още три кори с по- малък размер и прихлупваш с долните. Да стане, като пакет. И хоп на котлона. Като се запържи отдолу взимаш плоска голяма чиния или поднос или каквото имаш, но да е по- голямо от тигана и захлупваш. Обръщаш пататника в тази чиния и плъзгаш обратно в тигана , за да се запържи и от другата страна. Става страхотно. Дано съм ти обяснила разбираемо  Peace

# 496
Може ли някой да ме насочи за рецепта за Пататник но с купени кори,
Благодаря предварително.

ивка27, погледни в тая тема.

abet, хубаво си съобразила да свариш картофите, иначе понякога остават малко сурови. На мен най-много ми харесва печен с домашните кори.

За довечера зрял и зелен фасул.

# 497
  • В сърцето на живота!
Вечерята и десерта ни от снощи.
"Лакорис"                                                                                                                                            Свинско с бакла и картофи.

# 498
  • София-Младост
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ би ли дала рецепта на десерта? Simple Smile

# 499
  • В сърцето на живота!
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ би ли дала рецепта на десерта? Simple Smile
Нищо особено не е Blush Значи предварително си проготвяш мляко с ориз,отделно си правя плодово мляко от:кисело мляко,ягоди+захар - пасирам го,след което го изсипвам в/у млякото с ориз,отгоре поръсвам с кокосови стърготини+една ягодка за украса. Grinning Това е. Вчера ги измислих.

# 500
  • София
labrex , благодаря за похвалата   bouquet Сещам се аз понякога  Joy Възхищавам се на всички тук, но да ти призная най- много готвя по твои рецепти. Просто твоят начин на готвене и рецепти се покриват с моя вкус. С тия лесни питки с бакпулвер обирам точките на всички  Laughing А в събота смятам да ги изненадам със салатата от тиквички. От миналата година и се точа, ама пусто време не остава за всичко  newsm78
Оправдания, оправдания  Embarassed

# 501
  • Popovo
Най накрая и аз да се запиша с нещо вкусни.Една баница с майонеза на Leo

И едни браунис, по който в къщи направо подлудяха. hahaha

# 502
  • Варна
Абет, Благодаря, Точно това търсех.
Ще го пробвам довечера.

# 503
labrex , благодаря за похвалата   bouquet Сещам се аз понякога  Joy Възхищавам се на всички тук, но да ти призная най- много готвя по твои рецепти. Просто твоят начин на готвене и рецепти се покриват с моя вкус. С тия лесни питки с бакпулвер обирам точките на всички  Laughing А в събота смятам да ги изненадам със салатата от тиквички. От миналата година и се точа, ама пусто време не остава за всичко  newsm78
Оправдания, оправдания  Embarassed

abet, радвам се, да ви е сладко! Hug  bouquet Но хубаво ме подсети за питките, отдавна не съм ги правила. Grinning  А с тиквичките пробвай, надявам се да се харесат.  Peace

# 504
  • София
ивка27, моля, няма проблем. Но погледни след мен Лабрекс е дала линк към рецепта.  Peace

# 505
Леле,колко неща сте сътворили,има още да се пуля и да се облизвам...........От мен простичко салатка свинско с картофи           Връщам се да доразгледам вкусотиите Ви!!!    chef

# 506
За днес  бутер баница с пилешка кайма  ,картофени кюфтета и таратор. Simple Smile

# 507

И едни браунис, по който в къщи направо подлудяха. hahaha

mama_vesi , подскажи рецептата на тия вкусотийки!  bouquet

# 508
Здравейте,кюфтета по чирпански и кремче на Йоткер Толкова като за бърза вечеря,сготвена след дълъг работен ден  chef

# 509
Лабрекс-Ени,  никога не съм пробвала такава комбинация - зелен и зрял фасул  newsm78 newsm78Със сигурност обаче ще опитам преди тиквичките  Blush

И ние днес имаме боб - бакла, яхния с агнешко  Laughing

пилешки пържоли и наденички на грил тигана набързо

и много вкусния  Пълнен лук в бекон. на Габи-с, но с пълнеж пилешки хапки с гъби   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт