Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 703
  • 649
  •   1
Отговори
# 150

nell@, скоро не съм правила пълнени чушки, а така с кълцано месо са страхотни!  bouquet
asyalein , фалшивото ти пайче изглежда истински много вкусно! Heart Eyes  bouquet
Гелева, и твоето меню много апетитно! Heart Eyes  bouquet
На Бъни печените яйчица ще трябва да се пробват! Peace

Шведско хлебче с крема сирене и копър

и кюфтета с гъбен сос на фурна.

# 151
Момичета кажете как правите оранжевата леща (тя май е белена нали) newsm78? Аз рядко готвя варива ,а и малкия неиска да ги яде заради люспите. И реших да взема такава леща, но незнам по-малко ли се вари от обикновенната?
краси.мира, срам не срам кажи и за твояра супичка, че на мен ми изглежда като пилеша и ако я докарам така на вид с лещичка малия може и да я яде.
Аз я правя по тази рецепта.Моите деца много я харесват. Simple Smile
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg87054.html#msg87054

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:37 от Pety

# 152
Гелева ,точно кюфтенцата ги няма в блога...Рецептата е от блога "Тайната на нашата вечеря" -на Димитрана.
Сваряваш булгура,/съотношение 1/2 с водата/, добавяш риба тон от консерва,1 яйце ,нишесте или брашно за сгъстяване /аз използвах оризово брашно/,подправки по избор и се пържат.Ако имаш нерви,може да ги овалваш в галета преди пържене.Аз ги слагах направо с лъжицата в тигана...

me4o Pooh, оранжевата леща се приготвя като другата,само по-бързо увира,за 10-на минути е готова,после се разварява.По принцип я препоръчват за пюре от леща. 

labrex , къде да търся рецепта за хлебчето?В любими?   

# 153
labrex , къде да търся рецепта за хлебчето?В любими?   

краси.мира, не съм превела рецептата, просто скоро не бях правила това хлебче. Днес се сетих, че ми е много вкусно за сандвичи и го спретнах. Малко съм я побългарила, не втасвам тестото два пъти. Ето  оригиналната рецепта, ако има интерес, ще я преведа и ще я напиша. 

# 154
  • сред люляците
labrex, там трябва регистрация #2gunfire Май ще превеждаш, защото и аз проявявам интерес  chef

# 155
Мечо Пух да предложа и моята крем супа от червена леща - крем супа, защото става на такава докато се вари.Дори няма нужда от пасиране Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243025.30 - нищо особенно, но все пак Hug

# 156
За закуска - ванилови мъфини. Simple Smile

# 157
Днес в нас има солени мъфини,станаха много вкусни,но малко ги прегорих отгоре,но не се оказа фатално за вкуса им.

И парти кюфтенца от риба тон.

http://media.snimka.bg/3011/012276688.jpg

# 158
цоп и от мен с малко вчерашни манджи  Mr. Green
пилешка каша за обяд

кюфтета приготвани от мъжО за вечетя:

"Снежанка"

и за десерт - Торта Мюсли:

# 159
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

И парти кюфтенца от риба тон.

как ги правиш?

# 160
и аз се нареждам за рецептата за кюфтенца с риба тон, изглеждат вкусни Sunglasses
от мен само едни кифлички, по рецепта на marabu  bouquet: със сирене, с шоколад и кокос, и с халва

# 161
labrex, там трябва регистрация #2gunfire Май ще превеждаш, защото и аз проявявам интерес  chef

lrai78, краси.мира, сложих рецептата на шведското хлебче в Любими.  bouquet

# 162
# 163
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
отново да прокарам една страхотна рецепта от израелската кухня  Mr. Green

кюфтенца в доматен сос с бобале

бобалето се пече като кекс, но аз реших да го направя на руло и го напълних с извара,
подправена с босилек и лимонена кора.

сега се търкаляме из нас  Joy

# 164
Диде , шишчетата ти са страшно изкусителни !  Simple Smile

Лабрекс , дай рецепта за кюфтенцата , много ми харесват !
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт