Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 706
  • 649
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мамеее, хапнала съм, но като видях снимките ти и ми прималя. Искам всичкоооо! Crazy Мноооого вкусно! Hug

# 166

Лабрекс , дай рецепта за кюфтенцата , много ми харесват ! [/b]  Heart Eyes

Диди, кюфтенцата са моя измишльотина. Правя ги от кайма+яйце/а+малко накиснат и изстискан хляб+подправки(кимион, черен пипер и чубрица). Слагам в намаслена тавичка в загрята фурна да се опекат 25-30 мин. Докато се пекат, правя гъбения сос - нарязяните гъби запържвам около 5 мин, добавям лук, нарязан на колелца или полукръгчета още толкова минутки горе-долу, ръся с брашно и, като се запържи, наливам вода и прясно мляко. Ври още 5-6 мин, подправям с  джоджен, дивисил, чер пипер и сол. Понякога слагам и чесън. Заливам опечените кюфтенца и връщам във фурната за още 10-ина мин. Това е. Само се чудя как ги видя на тая телефонена снимка, та чак ги хареса Grinning

# 167
Много хубаво ги видях ! Аз вкусните измишльотини и през найлон да ги снимаш , пак ги надушвам !   Предвиждам ги за събота твоите кюфтета , освен ако не се върна скапана от работа !

# 168
Много благодаря на всички за помощта с лещата  Laughing Hug
Утре ще се пробвам Peace

# 169
Здравейте! Hug
Чудни вкусотийки и днес!   chef
Маме, добра комбинация със супата WinkЗа баклавата можеш още да си направиш и да я долееш, ще стане.В оригиналът е по-малко количеството, но аз го увеличих малко, че съм правила и знам, че нямаше да е достатъчно.Може би наистина си го сгъстила повече, а и като е много гъст не се сиропира добре, за да е много гъст сиропа в баклавата и лъскава се вари отделеният сироп, който не се е абсорбирал и се залива втори път. PeaceВторият път ще стане, заслужава си втори път да знаеш Hug
От мен днес:
Обяд:
Бяла риба на фурна

Вечеря:
Пълнени тиквички

# 170
  Сладкиш Ноктюрно. Wink

# 171
Селма ще може ли рецептата за сладкиша Ноктюрно? Благодаря предварително!

# 172
  • На брега
Ох, Селма ... уби ме с това Ноктюрно  #Crazy Как ще заспя сега ooooh!
И то след моите леки:
Пъстра салата с гриловани зеленчуци и топчета от фина извара с билки...

и абсолютно фамозният Спанак с яйце приготвен във формички за лед  Heart Eyes, по рецепта на...Надето мисля(наистина се изгубих в линковете). Дано не греша, защото снощи се убих да я търся тази рецепта и признавам, че освен екзотична се оказа и доста вкусна

Ммм.. и на esy е страхотно - утре съм на риба Grinning

# 173
За днес паста с пилешки хапки и зеленчуци. Simple Smile

# 174
Моми4ета давам рецепти4ката за кюфтенцата от риба тон.В моите любими,ето тук. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.45

# 175
и абсолютно фамозният Спанак с яйце приготвен във формички за лед  Heart Eyes, по рецепта на...Надето мисля(наистина се изгубих в линковете). Дано не греша, защото снощи се убих да я търся тази рецепта и признавам, че освен екзотична се оказа и доста вкусна

За това ли говориш? Laughing
Радвам се, че някой се е възползвал от налудничавите ни рецепти, които ги правихме с Надето за една игра HugТя е писана във форума и асо си я търсила в сайта за това не си я намерила, но като гледам екстра са ти станали "възглавничките", на каквито приличат приготвени по този начин  chef

# 176
И пак красоти и вкусотии, не че имам какво да показвам, ама не се стърпях да не ви навестя
 smile3501 newsm51 smile3501
labrex ммммм тези кюфтенца с гъбен сос много вкусно ми изглеждат  Heart Eyes
Селма какво пък е това Ноктюрно пък ще ме караш да го правя , е на твойте сладкиши не мога да устоя   bouquet
NovaTema много шаренко и апетитно при теб  smile3501
enamorada страхотни кюфтенца  smile3508
и още и още всички сте  супер love001 smile3501
Снощи от мен пиле с грах

# 177
  • На брега

За това ли говориш? Laughing
Радвам се, че някой се е възползвал от налудничавите ни рецепти, които ги правихме с Надето за една игра HugТя е писана във форума и асо си я търсила в сайта за това не си я намерила, но като гледам екстра са ти станали "възглавничките", на каквито приличат приготвени по този начин  chef
Peace Да, благодаря ти много! Фен съм... И отново се извинявам ако понякога обърквам авторите на тези творения. Отскоро съм тук и все още не съм намерила най-удачния начин да запазвам рецептите (а вие как се справяте newsm78) на които съм хвърлила око, че да ги пробвам когато имам свободен ден... Ама тя една и две вкусотии ли са в този форум Hug

# 178
  • София
Esy, какво има в пълнените тиквички  Thinking

# 179
солена торта

и топчета от сирене

Общи условия

Активация на акаунт