Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 687
  • 649
  •   1
Отговори
# 375
днес си купих 2 нови готварски книги  Mr. Green

Честито! Аз пък си търся да си купя готвачка или поне да я наема,че нещо много ме мързи да готвя.....

Селма, вкусно изглеждат и то много....

Умнице, прекрасна салатка! И аз искам печено пиле, ама.....

Стоева, ако обичаш метни едни тиквички насам + рецепта за соса......

Мъфини с Нутела....Подскрекателки големи сте, Мариета не те обичам, да знаеш.......Няма да се поддам на провокациите.

Искам и пилешки крилца, пък ако може и чаша швепс, по възможност битер-лимон.....

Искам и ягоди...Много искам нещо......Но няма да ме огрее....

Боб - че да се види,че тук и боб готвим + Питката и пак

Аз само да кажа,че на този етап всичко с мен е добре, вече в мен бие още едно сърчице......но нека си остане между нас.....[/size]

# 376
  beniii,много се радвам,че ти хареса кексчето!Без шоколад ли си го направила?
  Лабрекс,,идва ми да нацелувам типовото ти хлебче! Heart Eyes
  Карчита,много рождени дни у вас последно време!Да си жива и здрава и все така да ни радваш с апетитните ти творения!  bouquet newsm59 А тортата ти е страхотна! Hug
  НоваТема,всичко е много вкусно при теб!Утре отивам за картофки! Crazy
  Крисче,отлично се справя Бебето!Поздравления! Grinning
  Esy,не се е случвало да не ми възбудиш апетита! Crazy
  Цецето,гратинът сигурно е голяма вкусотия! Flutter
   enamorada ,сразена съм от баничките ти!!! Grinning
Да,направих го без шоколад,защото голимия ми син е на диета заради едни проблеми с коремчето,но пак е божествен  bouquet

# 377
  • ГОре на черешата...
Маме, останаха трички, да ти ги пратя Wink! И - честито  bouquet! Всичко да е наред Peace!!!

# 378
Маме,всеки иска по не6то,аз примерно искам от твоите питки,нямаш равна в тях просто,вси4ко което пипнеш го превръ6таш в шедиовър.

# 379
Пепчо и аз чакам за рецептата на сос Скордаля Naughty
Селма ,хапките са ммм...... Hug
enamorada ,баничките изглеждат много вкусни

Сладкиш "Крем карамел" със стафиди

Идеята за този сладкиш е на Мими от "Гответе с мен"

# 380

Селма, вкусно изглеждат и то много....
 Верно,че са си вкусни!И то много!За мен..... Laughing А мъжото  повече хареса Варварените охлювчета,може би,защото са по-мекички и с лимонче..... newsm78

Прочетох написаното с малките буквички и настръхнах от умиление! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да си жива и здрава!И Господ да пази теб и..... Praynig Grinning

А вчерашният ориз и днешният фасул са много апетитни! newsm10

# 381
Хайде, отивам да работя върху себе си. Стигнала съм до вече до първите двусричкови думи. Опитвам се цели изречения да съставям Joy "Ган-чо я-де" , "Ма-ма пе-че пи-ле"................

Crazy че ти си напреднала! аз съм още на "Б"  "би-ра", "бо-бец"  Embarassed

Крисче, тарталетите така ги купих пиле, готовички  Laughing Laughing Продават такива освен в Сф  на Кадемлия, търси и магазин на "Илочвски-94" от Варна, Солени също имат, но там, от където купих нямаха, пък и не бяха особено  отворени към продажби. Аз обаче бях нахална  Blush Снимка на празни утре мога да ти пусна мои, или сега ще потърся на сайтовете им

Селма, аз също чакам за карамелено-сусамовата глазура - много ме съблазняват, обожавам сусам под всичките му форми  Peace

Ася, Мариета, нордина, Маме соса е "скордаля" - предлага се към риби, но приятелката, дето ми го подшушна, сподели, че за тиквички е страхотен.  И не ме излъга. След малко ще изпиша, да свърша сричането  Peace

Маме, за теб специално бих сложила в кутия и пратила сутринта  Thinking Thinking както кажеш  Hug

ПП: Аз съм с малко наднормено  Peace но след два злощастни опита  за диета никога повече не бих подхващала. На тези кг съм вече 22 години, като винаги съм си била чревоугодник.  Сега съм чревоугодник с добавка /още 3/ Книги обичам. И имам много. От запазените книжки с български приказки, до такива за Оксидация.  Ако обаче някоя книга ми хареса, мога да я прочета и 3-4 пъти.

# 382
Здравейте девойки! Hug
Много вкусотии тук  ooooh!
Селма, радвам се, че такова въздействие имат върху теб моите ястия  bouquetХапките са много интересни, би ли споделила?
Тези тиквички верно голям хит, ще пробвам и аз  Peace
Маме, чудна ти е питката и бобче обичам Hug

От мен:
Маринован заек с пресни картофки

Сладкиш Рафаело

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 12:04 от esy

# 383
пеп-4о, брускетите изглеждат страхотно,  може ли рецепта Praynig
от мен боб с наденица
и едни сладки изварени мъфини

# 384
Яяяяя Селма, тва много странно интересно изглежда. Я сподели повече по темата Peace

Благодаря ти,и на Пеп-4о,и на Изи,и на Нордина! Hug Споделям!Заповядайте! Wink

# 385
 #Cussing out   Sad Крисче, и твоята салата се прави у нас, чак докато свърши прекрасният консервиран зелен боб на свекърва ми.
Обещавам повече да не се пречкам.

# 386
  • varna
Esy,пак вкусотийки приготвяш,от които лигите ми потичат.Зайче не бях готвила отдавна,ти ме подсети.  bouquet

# 387
Еее, то пък човек да не ви похвали!  Laughing Още по-красиви и вкусни нещица сътворявате!   bouquet Нямате милост и това е! smile3544

Сега Роца с тоя чийзкейк и Карчита с още една прелестна торта, Пепчооо, безобразница си ти, това е! Тиквички ще ми показваш! Laughing  bouquet  Еси, още по-красиви снимки правиш! Линдита  Hug Лигите ми потекоха... Аааа, стига  Crossing Arms, отивам да хапна печени картофки на фурна и кремвирши с кашкавал, ама без снимка...

Не знам как издържат Марулка(държа те под око, да знаеш Grinning) и другите бременни мами тук! Grinning

Мамо Цоце, ний и малкия шрифт четем! Wink Heart Eyes

Крисче, айде пък ти сега с тоя кейк...

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 14:20 от yagodka

# 388
Ягодка, пу пу пу сладурана е  Hug

Момичета, заповядайте Сос "Скордаля"

След малко ще напиша и брускетите с лимонова паста

# 389
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
aaa Пепчо, знам го този сос, просто не знаех, че се казва така.
при нас е разпространен, но може би защотот имам гръцка жилка newsm78
аз му слагам по-малко мазнина Peace

за обед:
нещо като дюнер, но месото го направих на кавърма Flutter
няма го в завит вариант, че беше много плънката hahaha

за вечеря:
японска кухня, за конкурса на Кикоман Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт