My Toys - В света на играчките - 15!

• 31 831
  • 442
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Варна
very nice, гледам, че Марияник ти е отговорила за писалките. Аз взимам допълнителна писалка, защото са подарък за семейства с 2 деца. Моята поръчка я пуснах на 9ти мисля и вчера дойде единия кашон, другия ще дойде понеделник или вторник (кой да види, че са два  Embarassed)

Марияник, прости ме за идиотския въпрос, но на цветните листи само част от листите се оцветяват в синьо, а другото си е оцветено или листите са цветни и като минат с вода стават по-ярки...предполагам по същия начин като изсъхне, изчезва изображението newsm78
Те са няколко листа с различни мотиви- оцветени са си ,само отделни участъци не са и когато художника мине с водната писалка  се проявяват и после изсъхват.Единия лист трябва да е изцяло бял,но като се мине се оцветява 

# 121
  • в страната на чудесата
бреййй, докато се усетя и сте на 8-ма страница Simple Smile

# 122
Момичета, да знаете къде тук в Б-я, мога да намеря такива сенници http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.mk.reise.01.03/1863684
Търсих в детските магазини, във всичко по 1 лев, но няма.... Rolling Eyes, а имам спешна нужда от тях! Praynig
Май ще се пуска пак поръчка, на там отиват нещата! Whistling

# 123
Момичета, да знаете къде тук в Б-я, мога да намеря такива сенници http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.mk.reise.01.03/1863684
Търсих в детските магазини, във всичко по 1 лев, но няма.... Rolling Eyes, а имам спешна нужда от тях! Praynig
мисля, че в Практикер съм виждала, но са много некачествени.

# 124

На доста места има, и по бензиностанциите също.
Аз си взех от тези, но с мечета панди: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.mk.reise.01.03/1863673

# 125
Всъщност намерих, че даже и купих  Laughing опт АИКО ги взех за 3.90, а колко са качествени тепърва ще разбера. Confused

# 126
При последната поръчка бях на вълна надуваеми играчки за морето - вчера пазарувахме във Фантастико. Заредили са надуваеми играчки, басейни, пояси. Цените са на половина спрямо Mytoys.
Бях харесала тези пояси: Artikelnummer: 1788112 - във Фантастико бяха 2 или 3 лева.

Но като ходя рядко по магазините, няма как да знам.

# 127
  • София
Някой да поръчва за София тези дни? jijibiji ,Dennia  Wink Blush

# 128
  • София

аз пуснах в сряда, но ако пак се съберат желаещи няма проблем за още една  Laughing

# 129
Момичета някой ако е взел тези сандалки, интересува ме на номер 26 колко см е стелката:

# 130
и аз поръчах сега 26 н,само че розови,надявам се да отговарят Peace

# 131
# 132
При последната поръчка бях на вълна надуваеми играчки за морето - вчера пазарувахме във Фантастико. Заредили са надуваеми играчки, басейни, пояси. Цените са на половина спрямо Mytoys.

Извинявам се, че разводнявам темата, но исках и аз по-рано да вмъкна, че тук има доста красиви пояси, дюшеци и др. такива, които наистина са на доста по-ниски цени от MyToys. В Комсед и Джъмбо миналата година имаше огромно разнообразие, особено в Джъмбо, както и страхотнти бански.

# 133
И от мен оферта. Само не разбрах по какъв повод ми е пратен кода.

# 134
  • Sofia

аз пуснах в сряда, но ако пак се съберат желаещи няма проблем за още една  Laughing

Ми аз май ...  Embarassed

За зебрата , ЧуШлИвО ЛюТе , не се закрепя с нищо за пода, но е много стабилна, няма как да се обърне. Пружинира ,  върти се и свири. За мен се оказа сполучлива покупка, Дребното се друска с кеф  Peace

п.п. До 19 кг. е

Общи условия

Активация на акаунт