РУСЕнско детенце, иска на моренце!!!

• 23 329
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря! А къде е това НОРД Embarassed? В тези 4 лв. какво е включено? Предполагам само ползване на съоръженията...

# 196
Благодаря! А къде е това НОРД Embarassed? В тези 4 лв. какво е включено? Предполагам само ползване на съоръженията...
в парка над басейна известен,като градският басейн Peace

# 197

Ползват се само батута и пързалката. Peace

# 198

батута и парзалката,които не са в огражденията ли?че те са безплатни .....?????? Shocked

# 199

батута и парзалката,които не са в огражденията ли?че те са безплатни .....?????? Shocked

Извън огражденията има сама пЪрзалка,която е безплатна и се намира на срещуположния край на т.нар. ДЕТСКИ КЪТ,в който има батут и пЪрзалка.За последните 2 се плаща 4 лв.за половин час, 5 лв. за 1 час,а за рождени дни е така,както съм писала по-нагоре

# 200
Предлагам да не спорим, а да си спретнем утре една среща на "Норд"-а и да разберем как стоят нещата. Който е подал грешна информация - плаща сметката  Laughing
 Hug Ви!

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 22:40 от la belle

# 201
Няма проблеми от моя страна,защото знам,че съм права-1-2 пъти седмично съм там с детето още от отварянето на заведението!
Ако искате,ще се видим там  Peace
А който иска да ходи и да пита сам-щом не вярва на другите  Crossing Arms

# 202
  • В море от любов
Ехее, ама дайте наистина да си спретнем една среща, аз никога не съм ходила там, а утре съм свободна, ще имам време да изведа бесовете. Grinning

# 203
Няма проблеми от моя страна,защото знам,че съм права-1-2 пъти седмично съм там с детето още от отварянето на заведението!
Ако искате,ще се видим там  Peace
А който иска да ходи и да пита сам-щом не вярва на другите  Crossing Arms
абе аз не споря ходила съм 2 пъти и плащам по 5лв на час,питах просто?ама ти маи ми крещиш или съм с грешка?????????????//

# 204
С грешка си-аз по принцип не крещя  Crossing Arms
Разясних ситуацията,щото явно нещо хич не си наясно  Wink
Подчертах си  поста,за да стане по-разбираем за всеки,които се интересува  Peace

# 205
С грешка си-аз по принцип не крещя  Crossing Arms
Разясних ситуацията,щото явно нещо хич не си наясно  Wink
Подчертах си  поста,за да стане по-разбираем за всеки,които се интересува  Peace
Peaceнямам възражения Wink

# 206
  • В море от любов
Ехоо, мацките Grinning, я дайте да спретнем една приятелска среща. Flutter

# 207
Предложението излезе от мен, така че съм ЗА  Peace

# 208
и аз ще доида да видите,че не съм противна Mr. Green

# 209
  • В море от любов
Остава да се уточним къде и кога. Grinning
Предлагам на вазата. Peace, дайте предложения за час.

Общи условия

Активация на акаунт