РУСЕнско детенце, иска на моренце!!!

• 23 317
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
Fustooo никой не ти е казал, че си противна!
Chocho-san и тя ще се включи за да заровите томахавките  Wink Майтапя се, да не вземе някой да се разсърди   bouquet

# 211
 Joy-няма!
Уговорете се,за да знам долу-горе по кое време ще сте на НОРД-ще дойда направо там,че е на 2 минутки от вкъщи и няма смисъл да се разхождам до Вазата Peace
fusta free,това че сме влезли в спор не те прави противна  Wink Peace

# 212
  • На брега на реката
и аз ще доида да видите,че не съм противна Mr. Green

Аз пък НЯМА да дойда!  Wink
Ама не защото съм противна, а защото съм далече  Joy
Но съм с вас  Hug  И искам снимки  smile3509

# 213
  • В море от любов
Аз предлагам в късния следобед, някъде към 16.30-17.00, но т.к. аз не го знам къде се намира, бих помолила някой на когото му е удобно да се срещнем на вазата. Hug

# 214
  • На брега на реката
Тръгваш по алеята покрай Английската гимназия и около 700 м по-надолу, почти на линията на Старческия дом, ще го видиш вляво  Wink
Така ли е, момичета?

# 215
Ехее,я наистина вместо спорове да се срущнем.Кажете със сигурност ли ще бъдете там и към колко,че може и аз да цъфна с малчо.Иии как ще се разпознаем  Simple SmileМ/у другото ние като ходихме в Норд платихме 4лв за 1ч  Rolling Eyes

# 216
  • На брега на реката
 smile3507 Еееееех, останах си сам-самичка тук да пазя....... Забавлявате ли се, момичета?  Hug Да не забравите за снимките  Wink

# 217
  • В море от любов
Мииии, никой нищо не писа, аз все още седя и чакам да станат бесовете от сън.

# 218
Както виждам срещата май няма да се състои.
Да се оплача, снощи бяхме на Норд и лелята каза, че е 8 лв на час. Това да не е вечерна тарифа,а????? Е, гати скъпотията. Никъде я няма.

# 219
  • На брега на реката

Laughing Довечера май те ще те приспят, щом още не са се събудили. Мястото е много лесно за намиране, няма да се плашиш  Wink Не си ли от Русе ?

# 220
  • В море от любов

Laughing Довечера май те ще те приспят, щом още не са се събудили. Мястото е много лесно за намиране, няма да се плашиш  Wink Не си ли от Русе ?
От Русе съм, ама не съм много в час с новите заведения, сигурно ще го намеря, но жалко че не успяхме да се организираме днес.

# 221
Аз сега се прибирам от разходката и като гледам срещата май ще се отложи.
Може да се разберем (но по от рано) за следващата седмица и да има някой координатор.
Не е ли много 8лв?  newsm78 Аз нямам деца и не знам цените на тези съоръжения, само питам да знам  Wink
Ивааа много спите! Довечера ще се чудиш как да ги приспиш ми се струва

# 222
  • В море от любов
Вече станахме Mr. Green, сега ще излезем да се изморят хубаво и довечера ще спят като къпани. Laughing

# 223
  • На брега на реката
Приятна разходка !  1swing piasyk

# 224
ееееех мила ми Клои, какво не бих дала да съм в Пловдив сега, аз съм  си русенка, обаче Пловдив е града който ще остане завинаги в сърцето ми, много го обичам, не съжалявай, там е по-хубаво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт