РУСЕнско детенце, иска на моренце!!!

• 23 313
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
  • На брега на реката
Аааааа, Русе не си го давам за нищо  Kissing Heart То някои неща се чувстват най-мили, когато си далеч от тях.  Wink   Кой грабна сърцето ти тук?  newsm53

# 226
Както виждам срещата май няма да се състои.
Да се оплача, снощи бяхме на Норд и лелята каза, че е 8 лв на час. Това да не е вечерна тарифа,а????? Е, гати скъпотията. Никъде я няма.

8 лв.   #Crazy #Crazy #Crazy
И ние вчера бяхме там,ама си платихме 5 лв. за 1 час
Да не би да не си доразбрала нещо  newsm78  Shocked

За срещата-наистина ще е по-добре по-навреме да се разберем нещо за другия уикенд  Peace

# 227
Да се оплача, снощи бяхме на Норд и лелята каза, че е 8 лв на час. Това да не е вечерна тарифа,а????? Е, гати скъпотията. Никъде я няма.

8 лв.   #Crazy #Crazy #Crazy

За срещата-наистина ще е по-добре по-навреме да се разберем нещо за другия уикенд  Peace

Оф, де да беше недоразбиране. Джоба ми най-добре го усети и този на другото семейство.

# 228
Здравейте, мами,

Моля ви погледнете тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399688.msg11325322#msg11325322

Нека бъдем съпричастни!!!

# 229
Ужас. Това момиченце, което изчезна в района на парка на Възрожденците ли е?

# 230
В събота случайно минахме с дребосъка покрай МГ.  Cry
Видяхме оставените свещи и цветя.   Cry Мно-о-го мъчно ми стана, още веднъж, за милото момиче.  Cry За съжаление, съм на работа по него време.  Sad Дано повече хора да се съберат на митинга.  Praynig

# 231
  • Русе
Живея в квартала над бул.България.Минахме покрай мястото на инцидента малко след като бяха откарали момичето.Голяма трагедия Cry
  Не знам колко трагични инциденти трябва да се случат там,за да се вземат мерки...след последният орязаха храстите мигновено....За да видим колко много се грижат #2gunfire за обезопасяването на района...
  Колко струва един живот?Колко струват няколко живота?.......
И колко струва светлинна сигнализация за ограничение на скоростта,колко струва изрязване на храстите за да има видимост,колко струва поддържането на подлеза....

# 232
Ужас. Това момиченце, което изчезна в района на парка на Възрожденците ли е?

Не това момиченце го блъсна камион (или ТИР) на международното!
Мир на праха й!  Praynig
Но това място трябва да се огради като магистрала и да има надлези, за да могат хората от Дружба 1 и квартала на над гарата все пак да ползавт прекия път.

# 233
mickey mouse,в частната градина в парка също правят детски рождени дни.също има батут и други съоръжения.в неделя бяхме на детенце от градината ни на рожден ден и беше много приятно.такса за престоя на децата няма а детското меню е 3.50. Peace
pink,давам ти номера на една от организаторките на скаутските лагери.от нея най-добре ще разбереш повече подробности.всеки,който има интерес може да се обади,имам разрешение да давам номера :peace:0888676792 венета

# 234
Мартинчо, за градината към у-ще "Леонардо да Винчи" ли става въпрос?

# 235
mickey mouse,в частната градина в парка също правят детски рождени дни.също има батут и други съоръжения.в неделя бяхме на детенце от градината ни на рожден ден и беше много приятно.такса за престоя на децата няма а детското меню е 3.50. Peace

Благодаря Hug  ! Може ли по-подробно да ми обясниш къде е това, защото много не познавам града. Парка го знам, къде е тази градина?

# 236
Момичета , днес моето детенце става на 3 години  smile3510
Исках да ви почерпя виртуално , но нещо не мога да сложа цяла снимка на тортата и ви давам линк/мн се извинявам Blush/
http://www.pinkcakebox.com/images/cake357.jpg

# 237

Благодаря Hug  ! Може ли по-подробно да ми обясниш къде е това, защото много не познавам града. Парка го знам, къде е тази градина?

Тръгваш по алеята на Кенора, която слиза долу на Дунава (към музея на траспорта). След като подминеш Кенора, в дясно (малко по-навътре от Кенора) ще видиш една голяма жълта сграда. Това е частното училище. Официалният вход мисля е от към алеята, която е покрай Дунава. Дано да съм обяснила правилно Simple Smile

# 238
Крио, да ти е жива и здрава малката красавица и много да те радва!

# 239

8 лв.   #Crazy #Crazy #Crazy

Оф, де да беше недоразбиране. Джоба ми най-добре го усети и този на другото семейство.

#Crazy #Crazy #Crazy
Незнам защо са ви казали така,ама..............Тази цена за 1 дете ли е newsm78
Много учудващо,наистина  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт