РУСЕнско детенце, иска на моренце!!!

• 23 311
  • 316
  •   1
Отговори
# 240
Крио, да ти е жива и здрава малката красавица и много да те радва!
Весел празник и много подаръци на порасналото момиче!!!   ura

# 241
Крио, честито ти пораснало момиченцее!Да е все така красива, усмихната, жизнерадостна и прекрасна!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
здравейте да се включа и аз за цените на норд ние като ходихме ни казаха 4 лв за половин час и 5лв   за един (да не би да са ви таксували два пъти по половин час  newsm78).
а между другото да ви попитам къде в района на париж има фото студио за паспортни снимки

# 243
здравейте да се включа и аз за цените на норд ние като ходихме ни казаха 4 лв за половин час и 5лв   за един (да не би да са ви таксували два пъти по половин час  newsm78).
а между другото да ви попитам къде в района на париж има фото студио за паспортни снимки

Сигурно са ги таксували два пъти по половин час или нещо са ги метнали  Wink
В бл. АХЕЛОЙ 1 има ФОТО ГРАФ,където можеш да си направиш паспортни снимки  Peace

# 244
благодаря за отговора chocho-san

# 245
Крио, да ви е живо и здраво момиченцето! Много умна и красива да расте и само да ви радва  newsm59

DENICA3 а ако си по-близо до Университета, срещу Генезис също има ФотоГраф

# 246
Честит рожден ден на малката принцеса на Крио. Да ти е жива и здрава, и весело и безгрижно детство.

# 247
  • там където ме зове сърцето!!!
  Flowers Sunflower Честит Празник , krio!  Flowers Sunflower
 Много здраве , късмет и красота да има
в живота на порасналото ти момиченце!

# 248
Честит празник на малката голяма госпожица!Здраве,щастие и многооо късмет!Крио   bouquet
Май май трябва да се провери това с цените на Норд.Да не си обявяват цените както си искат  Crossing Armsима ли написан ценоразпис?Щото аз не погледнах,казаха ми 4лв и това е.
А това с частната градина за рд ме заинтригува,я дай малко повече инфо,че ни предстои рд и се чудя за нещо по-ефтинко че много дечурлига имам.Аааа и някое фото ми препоръчайте,че миналата година в Фуджито ми направиха голяма беля,то направо гавра ама и аз не им останах длъжна  Rolling Eyes

# 249
Честит празник на малката голяма госпожица!Здраве,щастие и многооо късмет!Крио   bouquet

Аааа и някое фото ми препоръчайте,че миналата година в Фуджито ми направиха голяма беля,то направо гавра ама и аз не им останах длъжна  Rolling Eyes

Сонка, какво са ви сторили толкова  newsm78 че го наричаш чак гавра!

Мога да ти препоръчам това на центъра (освен ако то не е фуджито)  Embarassed Иначе може да пробваш и на Силвена и в някои от студиата на ФотоГраф имат хубави детски бакграунди. Предполагам за това го търсиш. На нашата сватба ни направиха много хубави снимки на ФотоГраф-а който е на Борисова срещу ПристаОйл

# 250
На Норд цените на детския са 4 лв. за половин час, 5 лв. за един....
Поне толкова са казали на мъжа ми в неделя  Peace

krio, да ти е живо и здраво момиченцето   bouquet

# 251
Благодаря ви за пожеланията , момичета  Hug
Вчера цял ден нямахме ток  , а през уикенда нашите бяха на гости и не съм чела от петък/доста сте поизписали/ , помислих че съм изпуснала среща, ама не  Wink ще чакам наистина да се организираме и да  се видим скоро  Grinning
Приятен и слънчев ден от мен    bouquet

# 252
ako ima mami ot kvartal rodina za razhodki molj pi6ete nie se razhojdami sami

# 253
ako ima mami ot kvartal rodina za razhodki molj pi6ete nie se razhojdami sami

И ние се разхождаме сами  Mr. Green

Имам малко проблемче - канени сме на РД и трябва да намеря Трансформер Мегатрон! Помагайте - идея си нямам къде се продават такива играчки в Русе, намерих само един, но е в комплект с друг в нета  newsm78

П.П. Намерих я играчката  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 15:16 от rallii

# 254
Момичета , продавам комбинирана количка на ТСМ /триколка , мн запазена , ползвана е около година , с доп. кош/ , ако някой се интересува да пише на лични , ще я пусна и в продавалника , ама още не съм я снимала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт