Вече лято наближава,а Октомврийчето щедро ритничета раздава!

• 11 196
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Колкото до гражданството:
-проверете какви са условията за получаване на местно гражданство.Това,че детето е родено в държавата,в повечето случаи не му дава гражданство.
-ако детето има родители от две националности,трябва да се провери,дали дадената държава допуска двойно гражданство.Ако не допуска,трябва да изберете кое гражданство да получи детето ви.
-ако ще получи Бг гражданстов,в консулството се отива с детето и родителите,документите от общината,където е записано детето,че живее.Там се издава временен акт за раждане,който се изпраща в Бг/аз го изпратих на сестра ми заедно с пулномощно/ и с него се прави ЕГН,акт за раждане и паспорт на детето.Това правих аз.Обадете се след раждането в посолството,за да ви дадат информация и да си запишете час,че са много тегави служителите,които са там  И за да се грижат и за своите граждани в чужбина,ама нейсе.

# 166
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Снощи намерих рецепти за кашлицата, но нямах силички да ги сканирам. ОБЕЩАВАМ днес като се прибера, да го направя.

# 167
Ger4o, ама нещо много ни плашиш напоследък...
Айде стиа толкова  Hug

И аз съм за софийска среща само казвайте на кого кога му е удобно Simple Smile

# 168
  • София
Добро утро,
Честито на всички разбрали пола на бебчето   bouquet
калии, явно тези дето сме с малки дечица и бременни ще си имаме болежки, дано изчезнат като родим  Praynig Аз си спомням миналото лято, като дребната не се спираше за секунда и аз се набирах след нея как ме боляха краката, та имаше дни и не можех да тичам от куцане. Сега незнам с големия корем как ще е. А и винаги ще се налага да я вдигам. Ех, добре си почивах в офиса, нямаше болежки тогава, но предпочитам сега да съм си с детенце преди да се роди бебо.
Приятен ден на всички  Hug

# 169
Аз съм много ЗА варненската среща също, но в събота точно е работен ден и за съжаление няма да мога, но следващия път задължително ще дойда

Варненски мами, ще ходите ли на бебешкото изложение в Спортна зала, май беше тази седмица?

# 170
Добро утро дами,
Ани, браво че свърши ревизията, наистина имаш нужда от малко почивка Wink
Герчо и аз съм за Софийска срещичка Grinning и дано не се случва повече така и излседванията да са ОК Peace
Елфи, честити сини гащички
Анхелика , а на теб розови(така искам и аз) Grinning
Джоя, Супер за ФМ резулататите! Hug

# 171
  • Русе
Честито на всички бъдещи мами разбрали цвета на гащичките на бебо!  Hug

Аз си взех резултатите от БХС и всичко е наред!  newsm44

atadar, кои са щъркелите за нанасяне? Аз се потя тук всеки ден, а ти не ми оценяваш труда ! Laughing

С тези срещи по градове много ме радвате! Аз за съжаление няма с кого да се срещна... освен да чакам Divanence да се върне от Германия!

# 172
На мен пък само веднъж ми се е наложило да вдигам иван, откакто съм забременяла и мъж ми като ме видя и нададе вой до небесата. Ама лошо беше паднал и така ревеше милото, че направо мен ме заболя. Иначе разбира, че в коремчето на мама има бебче и затова се гушкаме само като сме седнали или легнали. Съобразява се. Мъж ми го води на ДГ, че там обуване, събуване - разправията е голяма... Иначе по площадките отдавна не тичам. Израснахме периода с хапането и удрянето и сега си играе спокойно. От малък е дресиран, че като каза Иване - замръзва, та като се отплесне по посока улицата го спирам бе търчане. Абе явно една година разлика си е доста. Миналата година и аз бая зор виждах и самата мисъл за второ ме уморяваше  Joy

# 173
  • София
joya честити розови гащи и хубави новини  bouquet
Ger4o, edira , megs  радвам се за проявения интерес и за да не изпускам момента хвърлям една дата в пространството за да я подложим на обсъждане Peace какво ще кажете за 16.5 - събота - тази събота, знам че е скоро, но ако е хубаво времето можем да се видим на разходка ако е по лошо на сок и пасти Wink
пп OnlyOne извинявай!!! smile3525 не е било умишлено Rolling Eyes Hug  bouquet

# 174
Аз съм ЗА среща,но не обещавам присъствие,защото събота и неделя сме пълна програма.Ако е преди обяд ми е по-удобно.Този уикенд дават топло,но нестабилно време,мисля.

# 175
Добро утро мацки newsm03! Вчера бяхме на ФМ и всичко с нас е наред. Чувството да си видиш бебчето на 4D е неописуемо, просто прекрасно, още съм развълнувана от видяното.

# 176
Супер нинито, чакм си си я и аз на 18-ти моята ФМ
Аз мога в събота и преди и следобяда, най-вероятно ще съм с моето мишле, но той е толкова добричък, че няма проблем да го водя нагоре-надолу Grinning

# 177
Аз също съм за срещичката,но и на мен ще ми е по удобно преди или по обяд. Имам и предложение- ако случайно вали може да се видим в мол София или някоя пицарийка. Hug
Честито на мамите с хубави резултати.

# 178
Добро утро, момичета!
Аз съм за среща в София, само да видим кога точно ще се организираме  Peace
Имаше и момичета, които ще ходят на лекцията на сп. 9 месеца в петък - Искричка и още някой - ако искате може да се разберем да се видим и на лекцията.
И аз ходих на ЖК онзи ден и с бебо сме отличници - всичко е наред за сега. Доктора изрази предположение, че бебето е момче, което противоречи на предположението на Марков. Сега чакам началото на следващия месец, за да се разбере кой е прав.
Приятен ден с повече слънце!

# 179
Добро утро и от мен Laughing
Аз съм за среща също ще ми е приятно да се запознаем,но събота и неделя ми е трудно много задачи,а и сега съм на кръщене,погача 2 бала и сватба.........
Ще може ли да сложите и моето щъркелче на  първа страница-розово е!!!

Общи условия

Активация на акаунт