Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Какви са рисковете от скарлатина за бременна жена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Приемът на желязо по време на бременност трябва да бъде обсъден с лекар предварително. Преди да започнете да приемате добавки с желязо, е важно да извършите изследвания за нивата на желязо в тялото си, за да избегнете предозиране. Ниският хемоглобин не винаги се дължи на дефицит на желязо; поради това е от решаващо значение да се установи причината, преди да се приемат допълнителни витамини или минерали.
-
Какви са рисковете от скарлатина за бременна жена?
-
Как мога да разбера пола на бебето?
-
Защо някои жени не усещат бебето си да се движи в корема им?
Иначе при мен няма нищо ново,аз и бебето сме добре.на 08,05-бях на ФМ при томова и тя ми каза че ше е момиче
), та ще ми е интересно на какво си се спряла и откъде излиза най-изгодно (защото по официалните магазини разликата е значителна)

Татко му постоянно ми гали корема и няма търпение и той да го усети
!

По пощата не стана, изпратили са го на Български език и никой тук не е разбрал за какво става въпрос, та най-вероятно е отишъл в кофата за боклук, след това им дадох Факс, за да ми го изпратят и аз да си го преведа тук и да го представя на френските служби, но не би...не могат да ми го изпратят!!! Преди празниците в четвъртъка се обадих да ми го изпратят по мейла, но тогава бях отрязана, защото идвали празници, а там явно по това време не се работи...Казаха ми, че след 6-ти ще го получа, е днес сме 11-ти. Цял следобед звъня на господина по тел. и никой не е.ава да си вдигне телефона!
Виждам, че момичетата от София вече са ти предложили да ти помогнат- дано всичко се оправи. Видях фотоапаратите - аз съм снимала с първия няколко пъти (не беше мой) и снимките въпреки, че бяха на автоматичен режим станаха страхотни. А предполагам, че човек като се постарае с ръчни настройки и ще са невероятни. Остава после да покажеш снимки с придобивката!