СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 58 832
  • 1 808
  •   1
Отговори
# 1 365
Стигнах да ви изчета след мероприятието на СО.

Щурчо, благодарности че си информирала групата. Аз се прибрах твърде късно.

# 1 366
Ели, ще разказваш за мероприятието..  Hug

ТАзи нощ явно няма да се спи...

# 1 367
                Здравейте,майчета!Стискам палци на всички дечицата ви да бъдат приети в ДЗ.Желая ви много прекрасни дни в ДЗ и добри учители.
                И малко да оспамя темата,но се надявам да внеса малко настроение.Вчера изпратихме нашите малки "абитуриенти". Толкова випуски съм изпращала ,ама такъв рев от децата до сега не ми се е случвало. Cry Плакахме всички и деца ,и учителки,и родители.Днес пак бяхме заедно в ДГ и отношението на децата беше променено.През цялото време се гушкахме и навън не играха като друг път.През 5 минутки някой идва и се гушка.И най-смешното беше , че една дете пита "ами майките защо плачат" , а друго му отговаря "защото ДГ свършва и майките трябва да ни гледат сами"  Laughing Такъв смях настана...и......дано имате и вие такива моменти.Тогава може би ще разберете защо все още сме в ДЗ и каквито и да са условията си обичаме работата.
               Отново ви пожелавам УСПЕХ!!!

# 1 368
  • София, ж.к. Стрелбище
Седя пред монитора, гледам часовника и се чувствам отвратително.
Да разиграват името на детето ми на тото.
Отврат.
Влизането му в ДГ да зависи от една машинка, която плюе числа, това е направо срамота.

# 1 369
една дете пита "ами майките защо плачат" , а друго му отговаря "защото ДГ свършва и майките трябва да ни гледат сами"  Laughing
Joy
е успя да ме развеселиш

# 1 370
  • offshore & overseas
Седя пред монитора, гледам часовника и се чувствам отвратително.
Да разиграват името на детето ми на тото.
Отврат.
Влизането му в ДГ да зависи от една машинка, която плюе числа, това е направо срамота.

Е, хайде, какво толкова? Става дума за детска градина, не за здравето или живота, не дай, Боже! Peace

# 1 371
                Здравейте,майчета!Стискам палци на всички дечицата ви да бъдат приети в ДЗ.Желая ви много прекрасни дни в ДЗ и добри учители.
                И малко да оспамя темата,но се надявам да внеса малко настроение.Вчера изпратихме нашите малки "абитуриенти". Толкова випуски съм изпращала ,ама такъв рев от децата до сега не ми се е случвало. Cry Плакахме всички и деца ,и учителки,и родители.Днес пак бяхме заедно в ДГ и отношението на децата беше променено.През цялото време се гушкахме и навън не играха като друг път.През 5 минутки някой идва и се гушка.И най-смешното беше , че една дете пита "ами майките защо плачат" , а друго му отговаря "защото ДГ свършва и майките трябва да ни гледат сами"  Laughing Такъв смях настана...и......дано имате и вие такива моменти.Тогава може би ще разберете защо все още сме в ДЗ и каквито и да са условията си обичаме работата.
               Отново ви пожелавам УСПЕХ!!!
Дидиа, дано всички детски учителки са като теб!

Моята майка, която ти е колежка , но не рабооти, си пази като реликви подаръци от децата , които са били "нейни", щото тя ги нарича моите деца или моето дете. Няма да ти казвам как изстрада /и още страда, но не заради предмета/ една счупена ваза, подарена от един Руменчо със специфичен случай. Та ясно ми е за какво говориш. Аз това го нонаричам "учителска носталгия".

# 1 372
  • гр.София
 Дидиа Peace
 Знам,какво е да плаче детето ти ЗА детската си градина.
 Направо не искам да помирисва малката градина, ако не уцелим поне наполовина такъв колектив.

Защо,според вас,детето на Я.ДЖ. не е прието? Догадки? Аз пък мисля,че Е прието. (дано,де)

Моли Саара,за питащите,явно е от многодетно семейство. И чакаше за ясла преди. сега,логично,за 1-ва група.

Преди време писах (пак покрай нея-беше й дошъл реда)-,че в 60 ОДЗ обявиха 2 св. места за 2-ра ясла. Но-блокираха точно тогава класиранията,прехвърлиха опашките. Двете места висяха няколко седмици и ...изчезнаха! Не са отишли за 1-ва група,понеже там приемът е...НУЛА !

Да напиша и тук- ДИВА орхидея ще участва утре в репортажа за БТВ.
 Благодаря й много!!!

# 1 373

Защо,според вас,детето на Я.ДЖ. не е прието? Догадки? Аз пък мисля,че Е прието. (дано,де)

Според мен детето на Дж не е прието защото още в самото начало трябваше да участва в жребии и явно жребият си е бил прозрачен и точен.4 деца с еднакви точки за 2 места 25 % шанс,явно не е имало късмет.

# 1 374
Нали е имало граждански контрол, трябва всичко да е било честно.... newsm78 Мисля........

# 1 375

Според мен детето на Дж не е прието защото още в самото начало трябваше да участва в жребии и явно жребият си е бил прозрачен и точен.4 деца с еднакви точки за 2 места 25 % шанс,явно не е имало късмет.

А точно той можеше да си генерира най-подходящото случайно число. За това, че не се е възползвал - евала. Дано останалите служители в СО  да вземат пример !

Какъвто и да е изхода за моя частен случай - преразглеждам си тезата да съдя СО. Не за друго, а защото ще стопирам приема поне на 25 деца, които с нищо не са допринесли за неблагополучното класиране на детето ми, предвид това, че системата изчисти фалшивите привилегии в списъка по първо желание.

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 23:44 от storm76

# 1 376
Ели, ще разказваш за мероприятието..  Hug

ТАзи нощ явно няма да се спи...

Ааа, отивам да спя, защото съм с дирекция Образование от 11:30 сутринта. Първо Диков, после класиране и накрая театър София. Не че лозе съм копала, но се чувствам много изтощена от емоции и препускане из София.

И още не мога да забравя онзи дядо на контрола, който ми скъса нервите да мрънка и да се заяжда и как после не можеше да повярва че внучето е класирано и взе че се разчувства.

# 1 377

И още не мога да забравя онзи дядо на контрола, който ми скъса нервите да мрънка и да се заяжда и как после не можеше да повярва че внучето е класирано и взе че се разчувства.
             Laughing Ама и дядовците ли тръгнаха по тез мероприятия?  Laughing

# 1 378
ще има ли нещо след полунощ или даюепь аь яс в,жьпллл!Б Tired

# 1 379

Аз лично попитах дали детето е прието.. доста след класирането...и Явор Джонев ми отговори : "Не знам"..
Явно е много по-притеснен дали всичко ще е достатъчно прозрачно и убедително за родителите..
Мисля,че ако детето не е прието и той види това..ще изпита известно облегчение,че няма всички да са фокусирани върху него..
Аз мисля,че детето на Джонев би трябвало да получи много повече от 3т за персонала в ДГ...- наистина заслугата му за създаването на системата и ..за много повече от това е негова и аз я оценявам много по-високо от труда на градинаря в ДГ..
Но..сме в Бг..
Та... тия, които са принципни..не биха си позволили да се възползват...
Прави му чест..

Общи условия

Активация на акаунт