СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 59 100
  • 1 808
  •   1
Отговори
# 1 380
има ли смисъл да чакаме?Дори и да са казали в 12 ч.,аз си мисля,че утре до обяд няма да са готови и още в 8ч. съм пред ОДЗ-то ни!

# 1 381

И още не мога да забравя онзи дядо на контрола, който ми скъса нервите да мрънка и да се заяжда и как после не можеше да повярва че внучето е класирано и взе че се разчувства.
             Laughing Ама и дядовците ли тръгнаха по тез мероприятия?  Laughing

Ех,...имаше..
Дядото беше дошъл да пита за личния си казус..
Направо беше невероятно..как си тръгна почти летящ след като видя в списъците,че внучето е прието..
..

# 1 382
                Здравейте,майчета!Стискам палци на всички дечицата ви да бъдат приети в ДЗ.Желая ви много прекрасни дни в ДЗ и добри учители.
                И малко да оспамя темата,но се надявам да внеса малко настроение.Вчера изпратихме нашите малки "абитуриенти". Толкова випуски съм изпращала ,ама такъв рев от децата до сега не ми се е случвало. Cry Плакахме всички и деца ,и учителки,и родители.Днес пак бяхме заедно в ДГ и отношението на децата беше променено.През цялото време се гушкахме и навън не играха като друг път.През 5 минутки някой идва и се гушка.И най-смешното беше , че една дете пита "ами майките защо плачат" , а друго му отговаря "защото ДГ свършва и майките трябва да ни гледат сами"  Laughing Такъв смях настана...и......дано имате и вие такива моменти.Тогава може би ще разберете защо все още сме в ДЗ и каквито и да са условията си обичаме работата.
               Отново ви пожелавам УСПЕХ!!!
Винаги много ти се радвам..
А като чета това...искрено ти завиждам..
Тия неща..не се получават със заплатата..те са..нещо, което не се купува..
Щастливка..

Hug

# 1 383

Защо,според вас,детето на Я.ДЖ. не е прието? Догадки? Аз пък мисля,че Е прието. (дано,де)

Според мен детето на Дж не е прието защото още в самото начало трябваше да участва в жребии и явно жребият си е бил прозрачен и точен.4 деца с еднакви точки за 2 места 25 % шанс,явно не е имало късмет.

Аз лично попитах дали детето е прието.. доста след класирането...и Явор Джонев ми отговори : "Не знам"..
Явно е много по-притеснен дали всичко ще е достатъчно прозрачно и убедително за родителите..
Мисля,че ако детето не е прието и той види това..ще изпита известно облегчение,че няма всички да са фокусирани върху него..
Аз мисля,че детето на Джонев би трябвало да получи много повече от 3т за персонала в ДГ...- наистина заслугата му за създаването на системата и ..за много повече от това е негова и аз я оценявам много по-високо от труда на градинаря в ДГ..
Но..сме в Бг..
Та... тия, които са принципни..не биха си позволили да се възползват...
Прави му чест..
дай да си говорим на `ти`...Детето на Джонев е вътре още другия петък...все ще се освободи 1 място...въпроса е в числото-малко или голямо.... Wink

# 1 384

Защо,според вас,детето на Я.ДЖ. не е прието? Догадки? Аз пък мисля,че Е прието. (дано,де)

Според мен детето на Дж не е прието защото още в самото начало трябваше да участва в жребии и явно жребият си е бил прозрачен и точен.4 деца с еднакви точки за 2 места 25 % шанс,явно не е имало късмет.

Аз лично попитах дали детето е прието.. доста след класирането...и Явор Джонев ми отговори : "Не знам"..
Явно е много по-притеснен дали всичко ще е достатъчно прозрачно и убедително за родителите..
Мисля,че ако детето не е прието и той види това..ще изпита известно облегчение,че няма всички да са фокусирани върху него..
Аз мисля,че детето на Джонев би трябвало да получи много повече от 3т за персонала в ДГ...- наистина заслугата му за създаването на системата и ..за много повече от това е негова и аз я оценявам много по-високо от труда на градинаря в ДГ..
Но..сме в Бг..
Та... тия, които са принципни..не биха си позволили да се възползват...
Прави му чест..

Ти се бъзикаш....те "вълците" тук го нападаха и хапеха за това, че се бори за техните деца.....а не мога да си представя какво щеше да стане ако детето му получи 0.1 точка повече за това, че той е създал системата и пр....пр.......

# 1 385
Само не разбирам защо никой не повдига въпроса да се търси отговорност на Софиански за сегашната ситуация с ДГ до която доведе именно неговата политика..

Именно PeaceИ аз това се питам Rolling Eyes

# 1 386
Горният цитат беше на *щурчо*

# 1 387
  • гр.София
 Този дядо ни отнесе навън-беше щастлив,пък аз не му повярвах Simple Smile.

Е,вижте този списък-как ще не е прието детето на Я. ДЖ.?

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 193dCI7fQ== 

# 1 388
  • София
 и познай кой още е там пак по соц с 4.0т .... мариян танев.....
Този Мариян се появи в нашите списъци вчера в последния момент.Това някакви гастрольори ли са или случая е по-тежък?

# 1 389
  • гр.София
 и познай кой още е там пак по соц с 4.0т .... мариян танев.....
Този Мариян се появи в нашите списъци вчера в последния момент.Това някакви гастрольори ли са или случая е по-тежък?

Щурчо вече писа в една от темите. Имало е няколко особени случая,които са наблюдавани лично и разрешени (проблеми по кандидатстването и заявяване на желания и т.н) от Джонев,след като заключиха системата.

# 1 390
както казах

дай да си говорим на `ти`...Детето на Джонев е вътре още другия петък...все ще се освободи 1 място...въпроса е в числото-малко или голямо.... Wink

# 1 391

Как така в последния момент изчезна едно от децатас 10.1? newsm78 Сега се сещам за онзи младеж дето си беше спретнал едно "виртуално" семейство и ни убеждаваше,че може да направи такива 50 и повече и да ни откаже от кандидатстване за определено ДЗ!

Оооооо,разбрах! Embarassed Става дума за две различни ОДЗ-та.Ето вижте тук!
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 6Im5ld193dCI7fQ==
                 Таткото правилно си е преценил шансовете и от 2 ОДЗ си е оттеглил първото желание и го е прехвърлил в 14-то!

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 00:26 от Didia

# 1 392

Как така в последния момент изчезна едно от децатас 10.1? newsm78 Сега се сещам за онзи младеж дето си беше спретнал едно "виртуално" семейство и ни убеждаваше,че може да направи такива 50 и повече и да ни откаже от кандидатстване за определено ДЗ!
На друго желание и в друга градина беше това
Мдам, именно, Дидиа!
Упех ти пожелавам с новата "дружина" и дано, ако ни приемат децата, да случат на учителки като теб!

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 00:28 от Tweety

# 1 393
сега като пуснат системата

и ако не сме приети.. какво?

повече места няма да има.. всичко ли е уплътнено... и досептември, и над пройката, и социалните... и чакаме текущо.. до новия регламент и ново класиране догодина по това време? newsm45

# 1 394

Прекрасно..Точно тази ДГ си бях харесала и аз, но..места за 2006 НЯМА...
Радвам се, че е прието...
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт