СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 59 014
  • 1 808
  •   1
Отговори
# 1 620
  • гр.София
 rreni,съгласна съм с теб за всичко.
 За ясленчета-поддържах критерия,без да ме касае.
 но гледам статистиката за точките-с 9 точки са приети 2 300 деца.
 Сега,моля,да отворят градини и за неясленчета!

# 1 621
  • в центъра
защо ми се струва, че тези дг заприличаха на часпром
приети са само деца на персонала и истински социални случаи...ами тогава да ги направят като университетите... има си общинска поръчка и еди колко си места, а останалите са платени
...

Еми аз доста отдавна зададох въпроса, но така и никой не ми отговори - дали не е редно да сезираме някоя инстанция, че приетите критерии са форма на дискриминация!!! Откъде накъде моето дете ще има по-малоко точки защото аз не работя в ДГ???

# 1 622
приети са само деца на персонала и истински социални случаи...ами тогава да ги направят като университетите... има си общинска поръчка и еди колко си места, а останалите са платени
има нещо тотално сбъркано в системата.. от къде се взеха толкова много внуци... нали уж все приходящите бяха виновни...това дг се оказа едно елитно изключително удоволствие

да вземем, неприетите да се организираме за нов регламент за догодина.. никаква сирма,,, никакви точки,.... ще класираме децата по ръст, кг, здравен статус.. банкови сметки и цвят на очите... и разбира се спонсортство Peace

надявам се догодина да има по-малко внуци.. така де, нали тази година ги приеха, а може да го разширят за лели, стринки, тетки, шуринейки, зълви и т.н. до 4-та съребрена линия

Съгласна съм с цялото мнение и особено с това, което направих с удебелен, червен шрифт!  Peace

# 1 623
Може ли някой да ми каже къде има само детска ясла? В нашия район не съм видялал

# 1 624
и кой ти е района, или да изредя всички ясли?
На сайта на столична община ги има с адресите им

# 1 625
искър, но става и някой в близост. в сайта виждам само ОДЗ и ЦДГ

# 1 626
Ами да, защото самостоятелните ясли не кандидатстват през този сайт
Ето списък:

http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=149

# 1 627
има нещо тотално сбъркано в системата.. от къде се взеха толкова много внуци... нали уж все приходящите бяха виновни...това дг се оказа едно елитно изключително удоволствие

да вземем, неприетите да се организираме за нов регламент за догодина.. никаква сирма,,, никакви точки,.... ще класираме децата по ръст, кг, здравен статус.. банкови сметки и цвят на очите... и разбира се спонсортство Peace

надявам се догодина да има по-малко внуци.. така де, нали тази година ги приеха, а може да го разширят за лели, стринки, тетки, шуринейки, зълви и т.н. до 4-та съребрена линия
Peace Аха,така е.Тези,които ни приеха миналата година чрез системата,сега ни искат пари за походни легла. CrazyЩели да натьпкат градината максимално с деца ooooh! Twisted EvilВече знаем и бройката на "парашутистите" Joy

# 1 628
  • гр.София
dannyangel, а във вашата градина почти няма прием обявен  ooooh!

# 1 629

Peace Аха,така е.Тези,които ни приеха миналата година чрез системата,сега ни искат пари за походни легла. CrazyЩели да натьпкат градината максимално с деца ooooh! Twisted EvilВече знаем и бройката на "парашутистите" Joy

Да, да ... а иначе ми е много интересно как няма да има записани деца ей така "парашутно", като градините ще са натъпкани, а обявените места в сайта не са чак толкова, че чак да "пръснат" градините!!!  Joy

# 1 630
е, това наистина не го знаех. Често да си кажа и майките около мен кандидатстват само в сайта.  Моля те, пиши ми на лични как се кандидатства ако разбира се не те безпокоя Wink

# 1 631
е, това наистина не го знаех. Често да си кажа и майките около мен кандидатстват само в сайта.  Моля те, пиши ми на лични как се кандидатства ако разбира се не те безпокоя Wink

И аз искам да знам начина!!!  Wink Стига да не е повече от 500-600 лв!  Wink

Пишете на лични как да си купя парашут!  Laughing

П. С. Шегувам се, разбира се.  Peace

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 11:22 от Pavlina Nikolova

# 1 632
аз имах предвид кандидатстването за детска ясла и постът ми се отнасяше за Плодовата фея

# 1 633
  • в центъра
аз имах предвид кандидатстването за детска ясла ....

За яслите става с предварително записване на место в яслата - най-добре се разходи до най-близката ясла и попитай  Hug

# 1 634
Да, на място е и обикновено е по молба до директорката в началото на годината(януари месец)
наистина трябва да посетиш яслите, които те интересуват за подробна информация, защото там критерии и прием на са унифицирани, както е със сайта

Общи условия

Активация на акаунт