ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 329
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 155
  • в центъра
bimbo, има се в предвид че поне на единия от родителите трябва да съвпада  Peace
да, просто лошо е формулиран изразът в сайта. и аз се зверих доста време, докато вдяна какво всъщност имат предвид.
bimbo, спри да се тормозиш! ако ПОНЕ единият родител има правилния адрес в ЛК - всичко е наред и това е достатъчно.

ОК, момичета! След като всички твърдите, че е така, сигурно сте прави, а аз изтерясвам предстартово ...
Благодаря ви  Hug

# 1 156
  • София
Има един друг проблем, че заявения адрес трябва (поне преди време беше обяснявано така) да е този на водещия родител в профила, което за нас ще е проблем защото адреса в профила е на таткото, а аз съм водещия родител, т.е. в моя профил фигурира  newsm78
дано вече да не се тълкува така, но не мисля че това ще е проблем след като го има в л.к. на таткото Rolling Eyes

Младост 1,2,3, са един район  Peace

# 1 157
  • в центъра
Има един друг проблем, че заявения адрес трябва (поне преди време беше обяснявано така) да е този на водещия родител в профила, което за нас ще е проблем защото адреса в профила е на таткото, а аз съм водещия родител, т.е. в моя профил фигурира  newsm78
дано вече да не се тълкува така, но не мисля че това ще е проблем след като го има в л.к. на таткото Rolling Eyes

А какъв е проблема да смениш профилите? Според мен до утре можеш да правиш промени

# 1 158
  • София
Ами детето се води на моя адрес и не занам дали няма да стане по-объркано  #Crazy

# 1 159
  • София
Детето се води с теб докато изкара собствена лична карта Simple Smile Ти живееш в района на Младост, ДГ е пак там, е? Кое не е ясно?

# 1 160
  • София
А казуса си спокойно можеш да го зададеш и на формата или там какво беше за обратна връзка. Момичетата казаха, че доста бързо отговарят, така че можеш и бързо да реагираш утре по светло

# 1 161
  • София
Това с Младост беше друг не сме ние, но няма значение... те да ни приемат пък ако трябва ще си извадя удостоверение за настоящ адрес с нот. акт на таткото  Wink

# 1 162
  • в центъра
Това с Младост беше друг не сме ние, но няма значение... те да ни приемат пък ако трябва ще си извадя удостоверение за настоящ адрес с нот. акт на таткото  Wink

Да, сега това е най-важното!
УСПЕХ на всички!

# 1 163
  • Върху лъчите на Слънцето.
И спокойствие, доколкото е възможно!

# 1 164
Добро утро на всички! Днес ни чака тежък ден... Желая успех на всички! . Това с адресите са го формулирали много объркано в страницата с "необходими документи". Няма да се учудя ако поискат "за всеки случай" да се вадят удостоверения за адресна регистрация и на тези, чиято такава съвпада с адреса по лична карта, който е в София.

# 1 165
Сега прочетох отново много внимателно текста за изискваните при записване документи. Хората наистина са си написали съвсем ясно, че удостоверение за настоящ адрес трябва да се представи само в случай, че в нито една от личните карти на родителите адреса не съвпада с този посочен в профила на детето. Ей .... най-накрая го разбрах! Mr. Green

# 1 166
  • Вън от пространство и време
Живея в момента в Младост 3, а по лк съм в Младост 1.Това пречи ли ми, че кандидатствам за градина в Младост 3. Rolling Eyes
направо ми се доревава вече от изисквания Confused Confused Confused Адреса по ЛК върши ли ми работа?
Благодаря за отговорите Hug

Копирам си въпроса от системата за обратна връзка:
"Ако на личната карта имаме и двамата родители записан постоянен адрес в гр. София и градината, в която се класираме не е избрала ДК за местоживеене в административния район (т.е не сме го използвали като 0,1 точка) има ли значение, че вписаният в картите постоянен адрес не е в съответния район?"
Отговорът им е: "Не" 

# 1 167
  • гр.София
Ама моят адрес от 40 години си е все един и същ, но в "необходими документи" пише: Удостоверение за настоящ адрес ... (моя) - само ако адреса в поне една от личните карти на родителите не съвпада с този адрес.!
Е, какъв ти е проблема тогава?
Ако в твоята ЛК пише този адрес, значи всичко е Ок..Нямаш нужда от настоящ адрес, ако имаш постоянен, който е същия..
А бащата, може да живее където си иска.. Peace важното е детето къде живее..

Сигурно съм ужасно тъпа или вече съвсем изкуфяла - аз разбирам текста така, че след като в едната карта адреса не съвпада, трябва да предам удостоверение. Е, при мен в едната не съвпада и не бих могла да предам удостоверение. Ами сега?

Лошо са го написали,според мен.

И аз си поправих (въведох) адреса от ЛК.  С бащата сме с различни адреси по ЛК, а адресът в профила на детето е трети. ( Има такива-живеем на две места едновременно Simple Smile)
 Наблегнах,че много хора няма да го прочетат и директорите после с право ще се заядат.

# 1 168
    за Необходими документи:
    Във връзка с данъчните декларации  от предходната година, като документ ,доказващ ,  че някой е свободна професия.Според мен те са необходими само когато  се отнася до доказване на размера на доходите от предходната година , а не факта ,че си свободна професия.Това става и с БУЛСТАТ /номер върху карта/, той доказва ,че си регистриран като свободна професия и самоосигуряващ се.Именно той е необходим и да сключиш граждански договор, а не данъчна декларация.Ако има някой юрист да каже, моля.

# 1 169
Здравейте,
смятате ли, че съм изпуснала всякакъв срок,щом не съм подала документи на детето ,което след 2 седмици ще стане на 2 години?

Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт