ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 346
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 170
  • гр.София

Здравейте,
смятате ли, че съм изпуснала всякакъв срок,щом не съм подала документи на детето ,което след 2 седмици ще стане на 2 години?

Благодаря ви.

Имаш време днес, до 18 часа да регистрираш детето, да попълниш профила му и да избереш градини ,да кандидатстваш за набор 2007.
 Предупреждавам те,местата са малко.
 И ако си решила-действай бързо.
 Влез във Вход в системата ето тук и следвай стъпките
 http://kg.sofia.bg/?page=home

# 1 171
Здравейте,
смятате ли, че съм изпуснала всякакъв срок,щом не съм подала документи на детето ,което след 2 седмици ще стане на 2 години?

Благодаря ви.

Документи не се подават никъде, кандидатстването е само през информационната система в интернет. Другото blanc ти го е обяснила.

# 1 172
Да ви светна...

На тези дето им махнаха неправомерните 3 точки за баба или дядо в градината... Пак са си ги сложили. Или поне на нашата опашка.

Нали нямаше да им е достъпен уж бутона?

# 1 173
kg.sofia.bg ако не работеха сега, не знам кога трябва да работят, все пак, ама радвам се че поне са ви удостоили с отговори- има напредък значи Simple Smile
Иначе аз вече искам да е минало и да знам резултата...успех на всички
А за документите- нали имаше връзка с НОИ, защо ми искат два броя служебни бележки от работодателя...поредната глупост...в тази връзка ми е интересно и как са проверявали К4 за бабите без връзка с НОИ и ЕСГРАО...не видях да са уточнили в какво се състои проверката...

# 1 174
Здравейте,

Благодаря ви.

Имаш време днес, до 18 часа да регистрираш детето, да попълниш профила му и да избереш градини ,да кандидатстваш за набор 2007.
 Предупреждавам те,местата са малко.

Благодаря Бланк,
няма какво да кажа освен Благодаря Heart Eyes
 И ако си решила-действай бързо.
 Влез във Вход в системата ето тук и следвай стъпките
 http://kg.sofia.bg/?page=home

# 1 175
kg.sofia.bg ако не работеха сега, не знам кога трябва да работят, все пак, ама радвам се че поне са ви удостоили с отговори- има напредък значи Simple Smile
А за документите- нали имаше връзка с НОИ, защо ми искат два броя служебни бележки от работодателя...поредната глупост...в тази връзка ми е интересно и как са проверявали К4 за бабите без връзка с НОИ и ЕСГРАО...не видях да са уточнили в какво се състои проверката...
При нас също отново са си върнали точките, които снощи им бяха отнети.

# 1 176
  • София
Доколкота разбрах от предишен постинг, директорите на ДГ са подали информация за работещите служители при тях и сравнението е било направено. Дали е достатъчно е друг въпрос

# 1 177
може би вече е обсъждано, някой знае ли дали ако едно дете бъде класирано в една и съща градина и по социални и по общи критерии, то по коя квота ще бъде записано?

# 1 178
Аз имам едно предложение към ИСОДГ. След като ще се сливат опашките на второ класиране, не е ли честно да се премахнат точките по желания, вместо да замръзват. Защото ако в една градина бъдат заети всички места, то при освобождаване на 1 място веднага тези с 9 точки премерно, ще кацнат там, за да изпреварят тези с 8 т. Предполага се, че тези със социални точки, че ще са класирани и разпределени, но така или иначе те не са ощетени.  
аз лично ще бъда ощетена , ако не се класирам на първото класиране. Защото ще ми бъдат отнети заветните 2 точки за многодетно сем. и оставам с 8т. както всички на общата опашка. А тези с 9т. са от тези с работещи в образованието а не социални. Специално на нашата опашка има доста деца с 10+т. Това означава, че моите шансове като многодетна и тези с 1 дете са равни когато става въпрос за прием. Но иначе аз ще си стоя в къщи с 3 деца в къщи а те с 1. Sad

Никой няма да ти отнеме 2т на второто класиране...
..
На 2-ро класиране, всички деца си участват с всички точки в една обща опашка.. Hug
Не мога да разбера. Чета какво пише ИСОДГ : "Стъпка 2: Класиране на оставащите свободни места само с една обща опашка.

2.1. Формира се само общата опашка, на която са всички некласирани деца само с точките по общи критерии. Децата от социалната опашка, които не са класирани на предходната стъпка, също участват в общата опашка, но само с точките си по общи критерии.
"
и после чета Щурчо :"Никой няма да ти отнеме 2т на второто класиране..."

Последно? Важно е. В моята градина има 30 социялни с 10.1 точки които ако отидат в общата опашка със социалните си точки ние го издухваме яката!!!

# 1 179
Хаха, списък от директорките, направо ще падна, голяма проверка  ooooh!

# 1 180
  • София
Аз имам едно предложение към ИСОДГ. След като ще се сливат опашките на второ класиране, не е ли честно да се премахнат точките по желания, вместо да замръзват. Защото ако в една градина бъдат заети всички места, то при освобождаване на 1 място веднага тези с 9 точки премерно, ще кацнат там, за да изпреварят тези с 8 т. Предполага се, че тези със социални точки, че ще са класирани и разпределени, но така или иначе те не са ощетени.  
аз лично ще бъда ощетена , ако не се класирам на първото класиране. Защото ще ми бъдат отнети заветните 2 точки за многодетно сем. и оставам с 8т. както всички на общата опашка. А тези с 9т. са от тези с работещи в образованието а не социални. Специално на нашата опашка има доста деца с 10+т. Това означава, че моите шансове като многодетна и тези с 1 дете са равни когато става въпрос за прием. Но иначе аз ще си стоя в къщи с 3 деца в къщи а те с 1. Sad

Никой няма да ти отнеме 2т на второто класиране...
..
На 2-ро класиране, всички деца си участват с всички точки в една обща опашка.. Hug
Не мога да разбера. Чета какво пише ИСОДГ : "Стъпка 2: Класиране на оставащите свободни места само с една обща опашка.

2.1. Формира се само общата опашка, на която са всички некласирани деца само с точките по общи критерии. Децата от социалната опашка, които не са класирани на предходната стъпка, също участват в общата опашка, но само с точките си по общи критерии.
"
и после чета Щурчо :"Никой няма да ти отнеме 2т на второто класиране..."

Последно? Важно е. В моята градина има 30 социялни с 10.1 точки които ако отидат в общата опашка със социалните си точки ние го издухваме яката!!!
Социалните точки отпадат

# 1 181
Tatk00, Стъпка 2 се отнася за ПЪРВОТО класиране, а Щурчо говори за ВТОРОТО класиране, а не за стъпка 2 на първото. на Стъпка 2 от първото класиране, некласиралите се социални са в общата опашка без социалните си точки, а на второ класиране вече ще си имат всички точки.

# 1 182
Ох олекна ми... донякъде Simple Smile

# 1 183
Здравейте,
току що кандидатствах.
Но накрая като избрах желаната детска градина ми се изписа това:"Избрали сте градина, която няма подходяща група за Вашето дете. Моля, изберете само градини с попълнени стойности в колоната Група."
Вярно, че той още е на 2 години(ненавършени),но какво означава според вас това?

# 1 184
Вероятно си избрала ЦДГ, а детето е малко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт