ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 327
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 275
ееее...ама това ве4е е срамота...много ми е 4удно за6то не са блокирани... Thinking

# 1 276
  • София
Много нагли хора има...  #Cussing out

# 1 277
  • София
аз се чудя защо по едно време изчезнаха доста деца с повече точки от нас и изведнъж пак се появиха...
ДУМИ НЯМАМ

# 1 278
  • Върху лъчите на Слънцето.
на тези, на които им е махнат критерия с бабите им е блокиран после и би трябвало да не могат пове4е да го въвеждат.
Но това на пречи да си "харесат" друг критерий... Wink
Трябва да им се деактивират и останалите бутончета...

Честит празник на всички именници днес!
Много здраве, късмет и щастие!
Наздраве!

cheers

# 1 279
А, ще може ли да се променят желанията след първо класиране?

# 1 280
  • на плажа
 Ами да взема и аз да си нацъкам каквото ми хареса  Crossing Arms. То така или иначе дали няма да влезем, или ще ме дисквалифицират е все едно ( няма емотикон за ритуално самоубийство  Mr. Green).

# 1 281
на тези, на които им е махнат критерия с бабите им е блокиран после и би трябвало да не могат пове4е да го въвеждат.
Но това на пречи да си "харесат" друг критерий... Wink
Трябва да им се деактивират и останалите бутончета...

Честит празник на всички именници днес!
Много здраве, късмет и щастие!
Наздраве!

cheers

Гневна зная,че си от моя район и ти пожелавам успех.Дано да имате късмет.
А колкото до тия които лъжат, аз предлагам да отложат кандидатстването им чак за септември.
Това е най малкото което заслужават.И на всички във форума желая да успеят без проблем да запишат дечицата си.

# 1 282
В някои градини все още има деца с имена,изписани на латиница и едно забелязах с правописна грешка : Иваило. С тях какво се правеше? Мислех,че до днес вече трябва да са коригирани или елиминирани!

# 1 283
  • Върху лъчите на Слънцето.
А колкото до тия които лъжат, аз предлагам да отложат кандидатстването им чак за септември.
Това е най малкото което заслужават.И на всички във форума желая да успеят без проблем да запишат дечицата си.

nivina , благодаря!
Но ние сме от тези, които нямат шанс... Никакъв и никъде... Отново... Вече почти не ме тресе треска, вече ме е обхванала апатия...
Късмет и на вас!

# 1 284
От ИСОД казват, че "Изборът при равен брой точки ще бъде чрез жребий, който ще бъде осъществен утре (петък) от 14 ч. под граждански контрол с публичен регистър. "
Искам да попитам кой ще представлява този контрол и кога ще се разбере кой деца ще попаднат в граничните групи, т.е кога ще се пращат мейли на родителите, предполагам утре, но все пак ми е интересно.? Благодаря.

Гражданския контрол е всъшност една разнородна група от хора, които седим в една зала, слушаме, гледаме, питаме и понякога се караме. Поне миналата седмица беше така. Групата се състои от представители на дирекция Образование, директори, организации (СНБМ и АР), инициативен комитет от протеста и индивидуални родители (първите 5 които са заявили присъствие през сайта). Утре може да има още знайни и незнайни войни, защото Джонев каза че групата ще бъде по-голяма.

Ако видим нещо притеснително ще реагираме. Утре трябва да се направи и класирането за децата в граничните групи. За мейли - не знам кога ще пращат. По-скоро на 23-ти. На 23-ти всички ДГ ще си залепят списъка с класираните деца, така че и там може да се провери дали детенце е вътре.
Моят въпрос е - какво ще се случи с тези, на които снощи им бяха махнали точките за "баба" а те днес отново си ги нацвъкаха? Според мен трябва или да ги декласират и да не участват или наказателно да им отнемат по 1 точка, освен 3-те на които нямат право

ОДОБРЯВАМ С ДВЕ РЪЦЕ!!! Аз лично знам няколко случая който още си стоят 10+ въпреки че имената на бабите им ги няма по списъците Simple Smile
65 ОДЗ 'Слънчево детство ', Слатина - снощи бяха останали само2-3 дечица с 10+ точки, а вижте сега........

# 1 285
Tatk00, пусни това инфо във формата за обратна връзка..Сигурно е,че ще ги проверят, и ако няма такива съществуващи служителки , ще бъдат блокирани бутоните им за добавяне на това предимство.. Peace

Еми аз пуснах, ама кво от това: [2009-05-20 17:44:31]  Господа, имам сериозни съмнения за некоректно заявен К4 за едно детенце - Виктория Георгиева Стойчева, което е с 10+т на опашката за 40 ЦДГ. Моля щателно да проверите случая.

Отговорът беше нямам думи #2gunfire 19.05.09 22:10 Завършена общата проверка на заявките по К4. От останалите заявки невалидни са 126. Невалидните заявки ще бъдат премахнати.  

а втория ми въпрос не са благоволили да отговорят [2009-05-21 00:09:28]  Това, че вече веднъж сте проверили съм го взела предвид преди да ви пиша. Да считам ли че няма да правите повече провеки и единствения начин е подаване на жалба в Дирекция Образование?  

# 1 286
  • София

nivina , благодаря!
Но ние сме от тези, които нямат шанс... Никакъв и никъде... Отново... Вече почти не ме тресе треска, вече ме е обхванала апатия...
Късмет и на вас!

И аз в тази група от този район, и за нас вече втора година няма никакъв шанс, даже от два дена гледам, че дете ми отива 10-12 места назад  Tired

# 1 287
От ИСОД казват, че "Изборът при равен брой точки ще бъде чрез жребий, който ще бъде осъществен утре (петък) от 14 ч. под граждански контрол с публичен регистър. "
Искам да попитам кой ще представлява този контрол и кога ще се разбере кой деца ще попаднат в граничните групи, т.е кога ще се пращат мейли на родителите, предполагам утре, но все пак ми е интересно.? Благодаря.

Гражданския контрол е всъшност една разнородна група от хора, които седим в една зала, слушаме, гледаме, питаме и понякога се караме. Поне миналата седмица беше така. Групата се състои от представители на дирекция Образование, директори, организации (СНБМ и АР), инициативен комитет от протеста и индивидуални родители (първите 5 които са заявили присъствие през сайта). Утре може да има още знайни и незнайни войни, защото Джонев каза че групата ще бъде по-голяма.

Ако видим нещо притеснително ще реагираме. Утре трябва да се направи и класирането за децата в граничните групи. За мейли - не знам кога ще пращат. По-скоро на 23-ти. На 23-ти всички ДГ ще си залепят списъка с класираните деца, така че и там може да се провери дали детенце е вътре.
Моят въпрос е - какво ще се случи с тези, на които снощи им бяха махнали точките за "баба" а те днес отново си ги нацвъкаха? Според мен трябва или да ги декласират и да не участват или наказателно да им отнемат по 1 точка, освен 3-те на които нямат право

ОДОБРЯВАМ С ДВЕ РЪЦЕ!!! Аз лично знам няколко случая който още си стоят 10+ въпреки че имената на бабите им ги няма по списъците Simple Smile
65 ОДЗ 'Слънчево детство ', Слатина - снощи бяха останали само2-3 дечица с 10+ точки, а вижте сега........
уточнявам - СПИСЪК НА ЧАКАЩИТЕ ЗА ЯСЛА 2, РОДЕНИ 2007 г.

# 1 288
Каква е причината 2 от децата, кандидатстващи в 27 ОДЗ, да са с 8,2 т., при положение, че до преди 3-4 дена бяха с 8,1 т. Може би в последния момент са се сетили, че имат братче/сестриче в ОДЗ-то или пък родител, работещ в с-мата на образованието? Как ще се контролират подобни случае? Въпреки извършените проверки, въпросните деца фигурират на челни места в списъците от няколко дена. Писах и във формата за обратна връзка, дано да отговорят скоро.

# 1 289
  • София
Май последните пишещи тук сме от Надежда  Grinning
Не се учудвам на нищо вече, това че е променена само една десета даже е нищо, всравнение с деца със завишени 2-3 точки.

Общи условия

Активация на акаунт