ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 337
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 260
В нашият списък всичко е ОК, като изключим факта, че моето дете остава вън от ОДЗто. Вече се примирих. Ще търся друг изход Писна ми!

Joy hug Две сме - това все едно аз съм го писала .... Карай да върви и за пореден път се питам какъв ми е кяра от редовното плащане на данъци, осигуровки и прочие тежести

# 1 261
  • София
 Имам един въпрос Последното обновяване на списъците щом ще бъде в 15 часа , а системата ще се заключи в 18 часа аз как ще знам реалният списък .Защото ако трябва да се тормозя 2 дни вярвай те ми ще се #2gunfire просто не знам мисля си че след като се заключи системата е редно да се покажат списъците и  тогава каквото сабя покаже  ooooh!

# 1 262
На мен нищо не ми обновява в профила -  на първо желание ми пише - шанс висок - без никакви проценти, а на останалите абсолютно нищо - явно щанса е толкова нисък, че не си заслужава да се пише
vesseluchka, щом пише, че шанса е висок, ако списъците не се разместят, значи че сте приети, затова на другите нямаш шанс отбелязан, понеже, ако класирането се беше извършило на тази дата и този час, щяхте да сте приети по първо желание и другите ви кандидатури щяха автоматично да отпаднат.

Мерси - не знаех, че това значи, ама аз като гледам - те няма как да преценят май - ние попадаме в гранична група която е доооста голяма - и да реален шанс има - ама зависи и от номера, който ще ни изтеглят Simple Smile

# 1 263
На мен нищо не ми обновява в профила -  на първо желание ми пише - шанс висок - без никакви проценти, а на останалите абсолютно нищо - явно щанса е толкова нисък, че не си заслужава да се пише
vesseluchka, щом пише, че шанса е висок, ако списъците не се разместят, значи че сте приети, затова на другите нямаш шанс отбелязан, понеже, ако класирането се беше извършило на тази дата и този час, щяхте да сте приети по първо желание и другите ви кандидатури щяха автоматично да отпаднат.

Мерси - не знаех, че това значи, ама аз като гледам - те няма как да преценят май - ние попадаме в гранична група която е доооста голяма - и да реален шанс има - ама зависи и от номера, който ще ни изтеглят Simple Smile

Може и да не попадате в гранична група, може деца от опашката ви да са класирани по други градини и съответно техните места от опашката ви се освобождават.

# 1 264
От ИСОД казват, че "Изборът при равен брой точки ще бъде чрез жребий, който ще бъде осъществен утре (петък) от 14 ч. под граждански контрол с публичен регистър. "
Искам да попитам кой ще представлява този контрол и кога ще се разбере кой деца ще попаднат в граничните групи, т.е кога ще се пращат мейли на родителите, предполагам утре, но все пак ми е интересно.? Благодаря.

Гражданския контрол е всъшност една разнородна група от хора, които седим в една зала, слушаме, гледаме, питаме и понякога се караме. Поне миналата седмица беше така. Групата се състои от представители на дирекция Образование, директори, организации (СНБМ и АР), инициативен комитет от протеста и индивидуални родители (първите 5 които са заявили присъствие през сайта). Утре може да има още знайни и незнайни войни, защото Джонев каза че групата ще бъде по-голяма.

Ако видим нещо притеснително ще реагираме. Утре трябва да се направи и класирането за децата в граничните групи. За мейли - не знам кога ще пращат. По-скоро на 23-ти. На 23-ти всички ДГ ще си залепят списъка с класираните деца, така че и там може да се провери дали детенце е вътре.

# 1 265
Ели, благодаря ти за отговора   bouquet А този списък предполагам, че и тук в сайта ще е обявен за съответните ДГ?

# 1 266

Може и да не попадате в гранична група, може деца от опашката ви да са класирани по други градини и съответно техните места от опашката ви се освобождават.

Аааа, мерси още веднъж - късно го разбрах, ама пак добре - не знаех, че са толкова задълбочени тези предвиждания. Ако имах време сега пак щях да ги разместя за да пробвам шанса в желаната градина ама там ми даваше среден 61% каквото и да значи това, а после пак нисък. Ще заложа на сигурното, въпреки, че много ще ме е яд ако се окаже, че е имало шанс - поне от списъците обаче не изглежда да е така Hug

# 1 267
Ели, благодаря ти за отговора   bouquet А този списък предполагам, че и тук в сайта ще е обявен за съответните ДГ?

Предполагам че да, но точно тези обяснения не ги помня с голяма точност. Помня че ДГ ще дават дежурства през уикенда и ще лепят списъци.

Гледай  записа - може да ти стане по-ясно.

# 1 268
Извини ме, но за записа да гледам имаш пред вид списъка с класирането ли?

# 1 269
Не, срещата утре ще се записва на видео и ще се качи в нета да го гледаме.

# 1 270
Ааааа, благодаря за инфото, ще ми бъде любопитно !!!

# 1 271
От ИСОД казват, че "Изборът при равен брой точки ще бъде чрез жребий, който ще бъде осъществен утре (петък) от 14 ч. под граждански контрол с публичен регистър. "
Искам да попитам кой ще представлява този контрол и кога ще се разбере кой деца ще попаднат в граничните групи, т.е кога ще се пращат мейли на родителите, предполагам утре, но все пак ми е интересно.? Благодаря.

Гражданския контрол е всъшност една разнородна група от хора, които седим в една зала, слушаме, гледаме, питаме и понякога се караме. Поне миналата седмица беше така. Групата се състои от представители на дирекция Образование, директори, организации (СНБМ и АР), инициативен комитет от протеста и индивидуални родители (първите 5 които са заявили присъствие през сайта). Утре може да има още знайни и незнайни войни, защото Джонев каза че групата ще бъде по-голяма.

Ако видим нещо притеснително ще реагираме. Утре трябва да се направи и класирането за децата в граничните групи. За мейли - не знам кога ще пращат. По-скоро на 23-ти. На 23-ти всички ДГ ще си залепят списъка с класираните деца, така че и там може да се провери дали детенце е вътре.
Моят въпрос е - какво ще се случи с тези, на които снощи им бяха махнали точките за "баба" а те днес отново си ги нацвъкаха? Според мен трябва или да ги декласират и да не участват или наказателно да им отнемат по 1 точка, освен 3-те на които нямат право

# 1 272
на тези, на които им е махнат критерия с бабите им е блокиран после и би трябвало да не могат пове4е да го въвеждат.

# 1 273
Tatk00, пусни това инфо във формата за обратна връзка..Сигурно е,че ще ги проверят, и ако няма такива съществуващи служителки , ще бъдат блокирани бутоните им за добавяне на това предимство.. Peace

# 1 274
на тези, на които им е махнат критерия с бабите им е блокиран после и би трябвало да не могат пове4е да го въвеждат.

Да ама не... Пак си го въведоха...

Общи условия

Активация на акаунт