ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 669
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 465

Цитат
12:18 Ще спрем публичния сайт за 10-15 минути за поддръжка.

Системата продължава да работи нормално. При опит за достъп до сайта, ще бъдете пренасочвани към "Вход в системата".

12:38 Публичният сайт е включен. Системата работи нормално.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 12:40 от kg.sofia.bg

# 466
  • София
Blanc , Благодаря за подкрепата,но както казах аз и преди месец  писах на ИСОДГ,но нищо не се е променило!

Пиши и тук на лични на kg.sofia.bg

# 467
  • София
Направих си експеримент. Заявих, че детето ми е посещавало ДЯ (набор 2007). При кандидатури това се отрази на точките, което означава че в списъците в момента много от децата с 9 т. са с точка от ясла и това ще се коригира. Да видим кога ще оправят списъците. И според мен за да не става объркване най-добре ще бъде за набор 2007 и 2008 да е неактивна опцията за заявяване на критерий "Посещаване на общинска детска ясла".

Томасе- Успех ви пожелавам ! Hug

# 468
Blanc , Благодаря за подкрепата,но както казах аз и преди месец  писах на ИСОДГ,но нищо не се е променило!

Пишете в обратна връзка. Обаждаме се на всички, които имат проблеми да влизат в системата.

# 469
  • София

Цитат
12:18 Ще спрем публичния сайт за 10-15 минути за поддръжка.

Системата продължава да работи нормално. При опит за достъп до сайта, ще бъдете пренасочвани към "Вход в системата".

12:38 Публичният сайт е включен. Системата работи нормално.

Пише, че на няколко часа ще се актуализират шансовете за прием? Не са актуализирани от 15.05.2009г. 19.15ч., какво означава няколко часа?

И кога ще актуализирате списъците за набор 2007 от точки заявени по К5?

# 470
След като дадох толеранс от три страници четене назад на kg.sofia.bg, но не намирам аналогичен отговор на друг подобен въпрос задавам своя:

Как става така, че когато влезиш във списъка на ДГ, където кандидатства моето дете, то е на 55-то място /общ списък + социален списък/, а ИСОДГ са ми пресметнали, че "има 79 души чакащи отпред"

Моля да ми бъде разяснена тази не малка разлика в цифрите.

Също така настоявам  ИСОДГ да се научат да предават коректно фактите. Подредбата в опашките първо е по точки, а после е по азбучен ред, за това пред детето ми няма 79 чакащи, а по-малко, тъй като той попада в дълъг списък с 36 деца с равни точки, за които шанса е еднакъв!

Научете се да се изразявате и описвате нещата точно и така по-малко ще обиждате и деца и родители.

П.П. Това е въпрос и държа на отговор за това моля Модераторът да не премества поста ми в други теми.

# 471
има ли и други профили, на които на първо желание ,
НЯМА индикация за шанс????

# 472

Пише, че на няколко часа ще се актуализират шансовете за прием? Не са актуализирани от 15.05.2009г. 19.15ч., какво означава няколко часа?

И кога ще актуализирате списъците за набор 2007 от точки заявени по К5?

Според мен се извършва някаква актуализация на шансовете, защото бройката на деца, чакащи преди нас е променена с 21 (!) деца! Шансът ни отново си е нисък, но децата преди нас са "само" 31, а не като снощи - 52! А в самият списък на градината няма никаква промяна и детето ми си е на същото място!  Часът и датата също са непроменени!
кikimora 1, при мен имаше същата огромна разлика снощи, но сега има промяна!

# 473
  • софия
След като дадох толеранс от три страници четене назад на kg.sofia.bg, но не намирам аналогичен отговор на друг подобен въпрос задавам своя:

Как става така, че когато влезиш във списъка на ДГ, където кандидатства моето дете, то е на 55-то място /общ списък + социален списък/, а ИСОДГ са ми пресметнали, че "има 79 души чакащи отпред"

Моля да ми бъде разяснена тази не малка разлика в цифрите.

Също така настоявам  ИСОДГ да се научат да предават коректно фактите. Подредбата в опашките първо е по точки, а после е по азбучен ред, за това пред детето ми няма 79 чакащи, а по-малко, тъй като той попада в дълъг списък с 36 деца с равни точки, за които шанса е еднакъв!

Научете се да се изразявате и описвате нещата точно и така по-малко ще обиждате и деца и родители.

П.П. Това е въпрос и държа на отговор за това моля Модераторът да не премества поста ми в други теми.
Присъединявам се към питането.
Това, което в момента е представено като "Шанс за класиране" е просто автоматично отразяване на пореден номер в списък подреден по точки и азбучен ред. Ако фирмата нарича това "индикация за класиране" -  Joy Joy Joy Поредната смешка за наша сметка. И сама мога да преброя колко деца има преди моето на опашката, да не говорим, че сте ме "улеснили", защото сте сложили автоматичен номератор на списъците. Поне имайте малко срам!

И при мен е така.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:31 от zvanche

# 474

Системата ще бъде заключена за 30 минути!

Системата ще бъде заключена за 30 минути, за да извършим класирането за групите с текущ прием за деца, родени 2005 г. и по-големи.

Класирането за групите с прием от септември за деца, родени 2006 г. и по-малки е на 23 май.

# 475
  • София
А на въпросите ни кога ще отговорите?

# 476
  • София

И при мен е така, предполагам, че ще се появят някакви шансове при следващата актуализация - както виждаме,сегашната е от вчера.

# 477
Нямаме възможност да следим този форум повече.

Твърде заети сме с подготовката за класиране.

Само ще публикуваме новините от сайта.

За конкретни проблеми, моля, пишете в обратна връзка.

Благодарим за разбирането!

Я.Дж.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:44 от kg.sofia.bg

# 478
  • There I was on a July morning

И при мен е така, предполагам, че ще се появят някакви шансове при следващата актуализация - както виждаме,сегашната е от вчера.

И при мен е така.   Cry

# 479
  • София

И при мен е така.   Cry

И при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт