ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 687
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 120
  • Върху лъчите на Слънцето.
К2.
Работещ родител /или в отпуск по майчинство/, който е социално осигурен - по 1 т. за родител   Информацията за трудовия статус на родителите ще бъде сравнена с данните на НОИ преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие.
Интересно ми е, след като от НОИ са отказали да съдействат, как ще се направи тази проверка?

# 121
  • София
Някой може ли да ми обясни защо в най-близката ни градина в района, където са ни адресните регистрации и където работя имам 5 точни, а в градина, която е в друг район имам 8 точки?
Да допълня, че детето няма брат/сестра, нямаме работещ в системата и т.н.
Не разбирам нещо как са се сформирали тези точки, не би ли трябвало да е обратното?
Благодаря!
Точките ти зависят и от поредността на желанията. Най-вероятно на първо място си поставила градината с 8 точки. Размести си желанията.

# 122
Искам да попитам, как е възможно в тези списаци да има едни и същи деца с едни и същи точки в две различни градини става въпрос за 9т.? Кога ще се изчистят тези грешки?
Не знам защо решихте, че да имат деца по 9т. без точките за желание е грешка? Напълно възможно е.

# 123
НЕ
Това е някаква лудост, след като си зададох въпроса за това как е възможно едно дете да е с 9т. в две различни градини се разрових и установих че детето Александър Славков фигурира във всички градини в Лозенец, Средец и Триадица винаги с 9т. е това ако не е фантом аз не знам какво е ?!? Ако наистина има 12 и повече точки защо тогава спами другите градини? Системата трябва да изключва такива кандитатури.

# 124
  • София
Някой може ли да ми обясни защо в най-близката ни градина в района, където са ни адресните регистрации и където работя имам 5 точни, а в градина, която е в друг район имам 8 точки?
Да допълня, че детето няма брат/сестра, нямаме работещ в системата и т.н.
Не разбирам нещо как са се сформирали тези точки, не би ли трябвало да е обратното?
Благодаря!
Понеже не видях някой да ти е отговорил аз ще  се пробвам  Simple Smile.Предполагам че при избора на градини не си посочила тази в която най-много искаш да влезете на първо място,а тази в която имаш 8 точки ти е на с първо желание.Влез си в профила и в кандидатури те на детето го оправи.ако не знаеш как ми пиши на лични ще ти помогна.  Peace
С Анна сме писали заедно Wink

# 125
ИСОДГ, Ехоо?

Къде са обновените списъци за 13ти май?

# 126
НЕ
Това е някаква лудост, след като си зададох въпроса за това как е възможно едно дете да е с 9т. в две различни градини се разрових и установих че детето Александър Славков фигурира във всички градини в Лозенец, Средец и Триадица винаги с 9т. е това ако не е фантом аз не знам какво е ?!? Ако наистина има 12 и повече точки защо тогава спами другите градини? Системата трябва да изключва такива кандитатури.

Възможно е да има по 9 точки, защото това са желанията от четвърто нататък.  По първо, второ и трето, детето вероятно има 10+, 10+, 10 и натам са само деветки. 
И това не е единичен случай. Има много такива. Аз точно за тях се чудех защо след като първите три желания са им вързани в кърпа, са нацъкали още 10 та пълнят списъците.

# 127
  • гр.София
 Спокойно, Александър Славков фигурира и в Оборище навсякъде Mr. Green
 Той има много точки по първо желание. Но се е презастраховал и се е наредил на де що има градина -на задните желания си стои с по 9 точки. Нищо нередно няма.

# 128
  • Sofia
Спокойно, Александър Славков фигурира и в Оборище навсякъде Mr. Green
 Той има много точки по първо желание. Но се е презастраховал и се е наредил на де що има градина -на задните желания си стои с по 9 точки. Нищо нередно няма.

Фигурира и в Красно село навсякъде. Не вярвам да сте учудени...

# 129
Всяко дете може да кандидатства в колкото си иска градини - все пак и аз като видя първоначалните списъци ще преценя как да променя желанията, защото предпочитам синът ми да има място в детска градина, дори да не е най-удобната, вместо да се чудя какво да правя.

По отношение на възможностите за влизане в ДГ с "връзки" - вие в коя държава живеете???? Плащате ли си на полицая като ви спрат за нарушение? и т.н. хайде да сме реалисти

# 130
# 131
  • София
ИСОДГ май съвсем ни отсвириха. Ама така ще е то, като задавате неудобни въпроси. Айде спрете се малко, та да влязат да ни кажат Добър ден, и Продължаваме по план, и Няма повод за притеснение, и преди 15 май ще пуснем това, това и това.....

Много сте лоши значи, ей!

Сега сериозно, чета темата постинг по постинг, много съм прилежна, дори записите чета.
Обаче прочетох, Щурчо май беше писала, че списъците ще продължават да се обновяват веднъж дневно и преди 21 май никой няма да е наясно за последните размествания.

Нали се говореше, че ще е ежеминутно. Да не би да им е сложно на ИСОДГ да го изпълнят и да ни отсвирят и за това.

# 132

Прати го до ИСОГ, сигурно е грешка

# 133

Това значи, че системата е прозачна и работи! Ако не беше, щеше ли ти, уважаеми ПотребителЮ да установиш този случай  Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 10:39 от blueeyes

# 134
  • Върху лъчите на Слънцето.

Както става и тук с номера 64 и 65 - http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 6Im5ld193dCI7fQ==
А все се опитват да ме убедят, че става въпрос за две различни деца. Но с това, което видях от твоя линк, още повече се убеждавам, че не са две деца, а е едно и също!
Когато миналата година регистрирахме децата си бяха направени и дублирани регистрации. Т.е. няколко хора регистрираха едно дете. В последствие уж бяха изчистени тези дублирани имена, но явно не съвсем... Т.е. считам, че това са деца, регистрирани с два профила, които по някаква причина не са обединени в една кандидатура. Впоследствие при прехвърлянето на профилите и двата са прехвърлени. И сега детето има двоен шанс.

Общи условия

Активация на акаунт