ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 536
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 390
сега забелязвам, че две близначки излизат в класирането веднъж по соц.критерии и веднъж по общи....как става този номер

# 391
Щурец, нали записаха и акт за раждане на съответния родител заедно със служебната бележка за доказване на роднинска връзка с бабата или дядото?

При класиране, родителите ще могат да разпечатат от системата заявление за записване (или нещо подобно) и само го подписват и носят в ДГ. В това заявление системата ще им генерира и включи списък с всички документи, които трябва да се подготвят и представят от родителя към момента на записването. Това е за улеснение на родителите и във връзка с увеличения обем документация която трябва да се предоставя.

# 392
  • София
Благодаря за инфото от срещата. На мен срещу първо желание ми изкарва 22.22% шанс за класиране.

Явно г-н Джонев не е толкова черен колкото се опитваха да го направят някой.

# 393
сега забелязвам, че две близначки излизат в класирането веднъж по соц.критерии и веднъж по общи....как става този номер

Децата, които получават точки по социалните, се нареждат и в общия списък, но без точките си за социални критерии. Няма номер.

# 394
  • гр.София
Щурец, нали записаха и акт за раждане на съответния родител заедно със служебната бележка за доказване на роднинска връзка с бабата или дядото?

Слава богу,записаха го.

Децата със СОП още не са приети. Само 53 заявки за СОП има,но трябва време,докато всяко дете мине през комисия.
 Според Джонев, на 25 места ще бъде заделено резерв-1 място за дете със СОП.

# 395
  • София
Щурчо, Ели благодарности за информацията и услията  Hug  bouquet

# 396
A само за 1-во желание ли има индикация за прием? Аз само там имам.

# 397
И от мен голямо благодаря за инфото и за усилията   bouquet
Това с точката за яслена група е някаква надежда за мен, очаквам да го актуализират скоро.

Щурчо а зададохте ли пак въпроса за 6-те точки които забравих вече кой дава (четох поста ти в страстната)?

# 398

Аз пък само там нямам.  Laughing

# 399
И аз само по 1 желание имам индикация  newsm78

# 400

Аз пък само там нямам.  Laughing
Яко Simple Smile

Аз и сама мога да си направя класирането и проверките, само че искам в списъците да излиза и колона с кое желание подред е. Споменахме го това поне 10 пъти досега, мисля че това лесно се слага.

*щурчо*, blanc,  Ели (Hrisa) и на всички, които са присъствали и не знам имената, благодаря ви за това че се опитвате всичко да е честно в една нечестна ситуация.  Hug  bouquet

# 401
  • гр.София
И аз само по 1 желание имам индикация  newsm78
Би тр. да означава,че си с високи шансове. Следователно отпадаш от опашките по по-ниски желания.
 Аз  имам индикации включително по 4-то желание.

# 402
Индикациите в този им вид са повече от неразбираеми. Не беше ли по-добре да пише някой от  вариантите:
1/ сигурен прием
2/гранична група
3/резерви или чакащи.

На мен ми пише по първо желание 177.78 %. Нищо не ми говори. Като погледна списъка в момента 23 деца попадаме в гранична група. Бориме се за 8 места. Ясно е, че тук няма как да се каже какъв е шанса. За всички други желания навсякъде ми пише нисък шанс. Отдавна беше повече от ясно, че шансове по второ и нататък желания няма.

# 403
Ами според мен така или иначе шансове имам само по 1то желание, по останалите, където имам по- малко точки, просто не виждам как някой може да има шанс изобщо...

# 404
И от мен голямо благодаря за инфото и за усилията   bouquet
Това с точката за яслена група е някаква надежда за мен, очаквам да го актуализират скоро.

Щурчо а зададохте ли пак въпроса за 6-те точки които забравих вече кой дава (четох поста ти в страстната)?

Казаха,че има такива точки, които ще се дават допълнително СЛЕД септември (или поне аз така разбрах), защото..винаги можело да се случи нещо непредвидено..
Една от директорките много драматично заяви да я разпнем, защото миналата година при нея дошло момче, което държала за ръка малкото си братче и искало да го запишат на Дг, понеже майката починала..и..кой да го гледа това дете? Та..тя го записала..
...
т.е.... От 1200 случая, чухме за един...
...
Та..и сега така...ако някой му се случи нещо подобно и ..3т за сираче не са достатъчни...ще добавят от Общината..
пу-пу..да не се случва..
Лошото е,че тия хора , които реално имат нужда...не ходят да молят за точки обикновено...
..
Та..ДА...има си я тази екстра..

Общи условия

Активация на акаунт