ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 356
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 020
Какво разбираш под "испанска"?
Знам, че 51 ЦДГ Сарагоса май имаше спонсорство от исп. посолство? Нея ли имаш предивид? Тя обаче не е зад ХЕИ, близо е, пак е в район Сердика, но е от другата страна на Опълченска.

# 1 021
  • София
Моля ви кажете ми кой номер е градината до ХЕЙ -то мисля беше испанската и към кои район се води .Благодаря

Мисля, че е 51 ЦДГ.

# 1 022
67 ОДЗ Ме4о Пух

# 1 023
Здравейте,
До кога ще има такива имена anna-maria vasileva alvadjieva
Нали уж кирилица това онова?

А въпрос до двете щастливи мами с ВИСОК Simple Smile По колко точки имате?

Моите са 8 по първо желание  Peace Едно дете, без предимства  Heart Eyes

# 1 024
Здравейте! Чета темата от скоро, понеже сега съм си вкъщи вече втори ден. Доколкото разбирам, след като имам "висок" като индикация за шанс, 9,1 точка за първо желание без предимства, това значи почти сигурно класиране в градината, така ли? Приема за 2006 в тази градина е 56+2СОП, детето ми е 12 по ред. Извинявам се, ако въпроса ми е тъп, стана доста объркано май, но червеният надпис е красноречив - няма гаранция, дори и при висок шанс. Благодаря предварително!

# 1 025
  • София
Здравейте! Чета темата от скоро, понеже сега съм си вкъщи вече втори ден. Доколкото разбирам, след като имам "висок" като индикация за шанс, 9,1 точка за първо желание без предимства, това значи почти сигурно класиране в градината, така ли? Приема за 2006 в тази градина е 56+2СОП, детето ми е 12 по ред. Извинявам се, ако въпроса ми е тъп, стана доста объркано май, но червеният надпис е красноречив - няма гаранция, дори и при висок шанс. Благодаря предварително!
Индикацията ти за "висок" шанс е към някакъв определен час /пише си към кой час/ и ако в този определен час имаше класиране означава, че бихте се класирали. Обаче кандидатурите все още се местят постоянно, затова не трябва да разчиташ 100% на индикацията за висок шанс.
Няма значение кое по ред е детето ти, защото децата са подредени по азбучен ред в рамките на групата с еднакви точки /например група с 9.1/

# 1 026
Ники, благодаря за светкавичния отговор Hug! Откакто въведоха тази индикация все така си стои. Без процентно обозначение, само "висок". И досега е или 11 или 12 номер. Понеже не схванах добре точно как функционира системата, реших да попитам. Ще стискам палци и ще се моля да сме "вътре". Предполагам, че всички ние имаме едно и също желание и все в тази насока. Благодаря още веднъж, не остава нищо друго - освен да чакаме. Успех на всички Peace

# 1 027
Имам въпрос към г-н Джонев и Сирма
Ако не успеете да проверите всички подадени допълнителни критерии, (К4 и др.) бихте ли отложили класирането при заключена система?
Имам подозрения, че доста деца по К4 могат да се появят в последният момент, именно разчитайки на липса на време за реакция.
Цялата проверка трябва да се извърши преди класирането, иначе всичко това е подвеждаща информация, защото аз считайки, че нямам шанс в тази градина (поради многото бройки деца с 10+т ), ще разместя желанията си...., а после ще се окаже, че именно там където съм искала, съм имала най-голям шанс. 
Не разчитам само директорките за проверката на данните.
Бъркам ли нещо с предположенията си?

# 1 028
  • София
dianka33 - Хубав въпрос задаваш, но мисля, че Джонев едва ли ще го прочете (вече публикува само новини тук и нямат време да следят). Пък и той няма компетенцията да отложи класирането.  ooooh! Може би Ели(Хриса) най-добре ще каже кого можем да питаме...

Според мен трябваше да измислят някаква квота и за К4. Ако ще и 40% като социалните да е .... поне да знаем, че ще има някакви 20% за нас "простосмъртните".  ooooh! Това в момента е просто безумие...

# 1 029
До jeniqa
Ще ми кажеш ли къде с 8 точки дават висок защото нашето най-добро постижение с 8.1 по първо сме Среден 2% Simple Smile
Може на е-майл да ми пратиш отговора да не е пък всички да идем там Simple Smile
webmas@abv.bg

# 1 030
Чудя се, дали може да им се има доверие на тези индикации? В ОДЗ-то в което кандидатстваме, дъщеря ми попада в гранична група от 31 деца. Към момента 6 от тези деца ще влязат. Останалите 8 места са за деца с повече точки, прегледах списъците на другите ДЗ-та в района и не ги видях, следователно кандидатстват тук по първо желание. В такъв случай шансът ни е 6 към 31 или прибл. 1 към 5, което е 20%, а не 58%, както е изписано в профила ни. За мене 58% е добър шанс и много ми се ще да е така, ама нещо не ми се връзва.

# 1 031
Имам въпрос към всички, за сверяване на часовника, както се казва.

На моята опашка по общи критерии, за първа яслена група, набор 2008г., в 62-ро ОДЗ, има в момента две деца с 10+ т., което всъщност означава, че имат по 11 т., защото толкова е максималният сбор от всички общи критерии. Сега, да предположим, че е възможно и двамата родители на тези деца хем да работят, хем да са редовни студенти, и едновременно с това да имат и баби, работещи в ДГ (какво съвпадение!)...но как е възможно тези деца, набор 2008г., вече да са посещавали чиста ясла за поне 6 месеца, така че взимат точка и по този критерий??!!

Моля, кажете какво мислите по този случай, аз ли нещо бъркам... newsm78...то тая дивотия с приема тази година вече ме кара да се съмнявам в себе си!  Mr. Green

# 1 032
  • София
Имам въпрос към г-н Джонев и Сирма
Ако не успеете да проверите всички подадени допълнителни критерии, (К4 и др.) бихте ли отложили класирането при заключена система?
Имам подозрения, че доста деца по К4 могат да се появят в последният момент, именно разчитайки на липса на време за реакция.
Цялата проверка трябва да се извърши преди класирането, иначе всичко това е подвеждаща информация, защото аз считайки, че нямам шанс в тази градина (поради многото бройки деца с 10+т ), ще разместя желанията си...., а после ще се окаже, че именно там където съм искала, съм имала най-голям шанс. 
Не разчитам само директорките за проверката на данните.
Бъркам ли нещо с предположенията си?
Ами те системата ще я заключат утре пък класирането е на следващият ден. Но така или иначе за всички проверки, които можеха да минат през Есграон, ще трябва да се разчита на директорките да ги правят.

# 1 033
  • София
тази точка за ясла се дава само на набор 2006, а и ако родителите работят и са студенти би трябвало да им се дава точка само за едното а не и за работа и за уни...

# 1 034
  • София
Имам въпрос към всички, за сверяване на часовника, както се казва.

На моята опашка по общи критерии, за първа яслена група, набор 2008г., в 62-ро ОДЗ, има в момента две деца с 10+ т., което всъщност означава, че имат по 11 т., защото толкова е максималният сбор от всички общи критерии. Сега, да предположим, че е възможно и двамата родители на тези деца хем да работят, хем да са редовни студенти, и едновременно с това да имат и баби, работещи в ДГ (какво съвпадение!)...но как е възможно тези деца, набор 2008г., вече да са посещавали чиста ясла за поне 6 месеца, така че взимат точка и по този критерий??!!

Моля, кажете какво мислите по този случай, аз ли нещо бъркам... newsm78...то тая дивотия с приема тази година вече ме кара да се съмнявам в себе си!  Mr. Green
3 точки за адрес, 2 за работещи родители, 3 за първо желание и 3 за баба = 11 точки.

Общи условия

Активация на акаунт