ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 387
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 035
Имам въпрос към всички, за сверяване на часовника, както се казва.

На моята опашка по общи критерии, за първа яслена група, набор 2008г., в 62-ро ОДЗ, има в момента две деца с 10+ т., което всъщност означава, че имат по 11 т., защото толкова е максималният сбор от всички общи критерии. Сега, да предположим, че е възможно и двамата родители на тези деца хем да работят, хем да са редовни студенти, и едновременно с това да имат и баби, работещи в ДГ (какво съвпадение!)...но как е възможно тези деца, набор 2008г., вече да са посещавали чиста ясла за поне 6 месеца, така че взимат точка и по този критерий??!!

Моля, кажете какво мислите по този случай, аз ли нещо бъркам... newsm78...то тая дивотия с приема тази година вече ме кара да се съмнявам в себе си!  Mr. Green
3 точки за адрес, 2 за работещи родители, 3 за първо желание и 3 за баба = 11 точки.

Така е, забравих точките за първо желание. Знаех си, че нещо пропускам. Peace Значи мога да се съмнявам само в точките за баба в ДГ...

# 1 036
Имам въпрос към г-н Джонев и Сирма
Ако не успеете да проверите всички подадени допълнителни критерии, (К4 и др.) бихте ли отложили класирането при заключена система?
Имам подозрения, че доста деца по К4 могат да се появят в последният момент, именно разчитайки на липса на време за реакция.
Цялата проверка трябва да се извърши преди класирането, иначе всичко това е подвеждаща информация, защото аз считайки, че нямам шанс в тази градина (поради многото бройки деца с 10+т ), ще разместя желанията си...., а после ще се окаже, че именно там където съм искала, съм имала най-голям шанс. 
Не разчитам само директорките за проверката на данните.
Бъркам ли нещо с предположенията си?
Ами те системата ще я заключат утре пък класирането е на следващият ден. Но така или иначе за всички проверки, които можеха да минат през Есграон, ще трябва да се разчита на директорките да ги правят.

Ами ако си спомняте на няколко пъти повдигнах въпроса докога може да се обновяват профилите и не е ли редно да се даде срок. Всички ми отговорихте, че срока е до 21 май.  ooooh!

# 1 037
До jeniqa
Ще ми кажеш ли къде с 8 точки дават висок защото нашето най-добро постижение с 8.1 по първо сме Среден 2% Simple Smile
Може на е-майл да ми пратиш отговора да не е пък всички да идем там Simple Smile
webmas@abv.bg

ODZ 20 - Lulin

# 1 038
jijip, да, утре е 21 май!  Wink

# 1 039
  • в центъра
Ами те системата ще я заключат утре пък класирането е на следващият ден. Но така или иначе за всички проверки, които можеха да минат през Есграон, ще трябва да се разчита на директорките да ги правят.

Защо? Утре заключват системата. Класирането излиза на 23-ти.
Реално може цели 22-ри да проверяват. А те така или иначе би трябвало да проверяват само новопостъпили заявки, които едва ли са толкова много за два дни. Така че би трябвало да успеят за един ден и да не се разчита само на директорките  newsm78

# 1 040
Класирането излиза на 23 сутринта в 9 ч. Т.е. списъците може да се готови още на 22 май. Няма време за проверки. И ако пак не ме разбрахте, знам кога се заключва системата, затова апелирах обновяването на профилите да стане по-рано от 21 май и да останат само разместванията. Ама кой да чуе и разбере.

# 1 041
  • София

Защо? Утре заключват системата. Класирането излиза на 23-ти.
Реално може цели 22-ри да проверяват. А те така или иначе би трябвало да проверяват само новопостъпили заявки, които едва ли са толкова много за два дни. Така че би трябвало да успеят за един ден и да не се разчита само на директорките  newsm78
В момента от Сирма проверяват дали посоченият човек (баба/дядо или родител) работи в ДЗ. Само това. А после връзката му с детето трябва да се провери от директорката, така че във всеки случай в нея е последната надежда.

# 1 042
Здравейте момичета,
Имам нужда от вашата помощ: шансът ни в системата е "среден" без никакъв показан процент след това. Можете ли да ми кажете какво би могло да значи това? newsm78
Благодаря

Моля ви, може ли някой да ми отговори?

# 1 043
jijip, наистина не те разбрах какво имаш предвид като попита, но вече ми е ясно.... Peace Аз обаче не мисля, че някой е чакал досега за обновяването на профила...или са единични случай...

# 1 044
  • София
здравейте мами,
като преглеждам темата забелязвам,че при среден шанс ви се изписва % вероятност.
В нашия профил стои само индикацията СРЕДЕН, без да има повече инфо.
Има ли и други с моя проблем?

# 1 045
Ние имаме същия проблем с липсващ процент след шанс "среден" и се надявам някоя знаеща и разбираща мама да се включи с коментар Praynig

# 1 046
Защо не ми се добавя към точките че живеем в админ. район на градината? Вместо 8,2 имам 8,1

# 1 047
  • Вън от пространство и време
Защо не ми се добавя към точките че живеем в админ. район на градината? Вместо 8,2 имам 8,1

Защото въпросната градина може да не е избрала това за допълнителен критерий.

# 1 048
Аз имам едно предложение към ИСОДГ. След като ще се сливат опашките на второ класиране, не е ли честно да се премахнат точките по желания, вместо да замръзват. Защото ако в една градина бъдат заети всички места, то при освобождаване на 1 място веднага тези с 9 точки премерно, ще кацнат там, за да изпреварят тези с 8 т. Предполага се, че тези със социални точки, че ще са класирани и разпределени, но така или иначе те не са ощетени.  

# 1 049

Защото въпросната градина може да не е избрала това за допълнителен критерий.

Това ми отговориха и от сайта им. Но за въпроснато  34 ОДЗ го има този ДК.

Общи условия

Активация на акаунт