ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 429
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз пък имам друго възмущение - да речем, че съм на работа към датата  на записване на детето ми в градината и след няколко дни шефа ми реши, че не съм му нужна и ме съкрати.... и аз мога да си гледам детето вкъщи(според Дирекция "Образование"...
Та с какво ще бъда по- различна от друга майка, която към същата дата е безработна.В единия случай едината(работещата) майка получава 1т  + 0,1т ако мъжът й работи, а в другата(безработна) майка не получава тази 1 т +0,1 т.Това си е страшно голяма разлика!!!

# 1 051
Да попитам- някоя мама води ли се фиктивно на 4 часова работа на трудов договор, за да получи заветната 1 т???

# 1 052
  • в центъра
Защо не ми се добавя към точките че живеем в админ. район на градината? Вместо 8,2 имам 8,1

Защото въпросната градина може да не е избрала това за допълнителен критерий.

Това ми отговориха и от сайта им. Но за въпроснато  34 ОДЗ го има този ДК.

А да не би това да е единствения ДК, на който отговаряш?

# 1 053
кое според вас е по добре-
среден шанс/ без процент/,
среден с 5% вероятност или
среден с 16% вероятност.
 Нещо не мога да се ориентирам дали само среден е по добре или да  е с %?????

# 1 054
А тези майки които се водят в бюрото по труда?какво получават

# 1 055

Геврек  Wink. Нищо не получават.

# 1 056
  • Вън от пространство и време
Да бе верно - аз смятам и 0,1 за работещи родители   ooooh! сори.

Е нищо де, аз отначало си ги бях изчислила 8,4, даже им писах в петък на обратната връзка и едва после загрях каква патка съм.  Simple Smile

# 1 057
  • София
Знаете ли кога ще се актуализират точките в опашките и кога ще има действително вярна информация в колоната "Шанс за класиране".
Ще обясня: при разместване на градините се променят точките, но не и тези в опашките, следователно и броенето на опашката в която попадаш е невярно. Ако някой знае моля да ми отговори, че до утре не е ясно дали ще се ориентираме къде сме  Sick

# 1 058

Геврек  Wink. Нищо не получават.
hahaha hahahaда де

# 1 059
Знаете ли кога ще се актуализират точките в опашките и кога ще има действително вярна информация в колоната "Шанс за класиране".
Ще обясня: при разместване на градините се променят точките, но не и тези в опашките, следователно и броенето на опашката в която попадаш е невярно. Ако някой знае моля да ми отговори, че до утре не е ясно дали ще се ориентираме къде сме  Sick

Rolling Eyes Нищо не разбрах от обяснението. Може ли да дадеш пример?

# 1 060
"Индикациите за шансовете и списъците на чакащите са актуализирани към 11:30 ч. днес. Актуализациите ще продължат на всеки три часа в работно време."

Е сега е 17.00 и все още не е направено нова актуализация!!! Как да се ориентирам къде да кандидатствам за да имам шанс по-висок от нисък??? #Cussing out

Вече пише "Те ще се актуализират през няколко часа до 15 ч. на 21 май 2009 г. "

# 1 061
  • София

Rolling Eyes Нищо не разбрах от обяснението. Може ли да дадеш пример?
кандидатстваме за ДГ с 10 св.места и ДГ с 24 св. места.

Сутринта в класирането 6:10
Първо желание в ДГ с 10-те места бяхме "31%" шанс и 8.0 точки.
Второто желание за ДГ с 24-те места- шанса беше "нисък - 15+1/29 чакащи.." и с 7.1 т.

Реших да ги разместя в 10:40. Смених им местата. В класирането в 11:30:
ДГ с 24-те св. места сме с шанс "нисък - 15+1/30 чакащи.." и с 8.1 т
ДГ с 10-те места сме "28%" шанс и 7.0 точки.

Отидох да видя подробно опашката на ДГ с 24-те св. места и видях, че детето е все още с 7.1т

# 1 062
  • София
Имаме 8т.и шанса пише че е висок-3 за първо желание,3 за адресна рег. и 2 за работещи родители

# 1 063
  • София

При мен е същото... няма ли класиране - няма преизчисления....

# 1 064
...Сутринта в класирането 6:10
Първо желание в ДГ с 10-те места бяхме "31%" шанс и 8.0 точки.
Второто желание за ДГ с 24-те места- шанса беше "нисък - 15+1/29 чакащи.." и с 7.1 т.
Реших да ги разместя в 10:40. Смених им местата. В класирането в 11:30:
ДГ с 24-те св. места сме с шанс "нисък - 15+1/30 чакащи.." и с 8.1 т
ДГ с 10-те места сме "28%" шанс и 7.0 точки.
Отидох да видя подробно опашката на ДГ с 24-те св. места и видях, че детето е все още с 7.1т
[/quote]
много ме притеснява това обяснение, ако е вярно, аз не се съмнявам, че е, това означава, че сега каго гледам списъците, значи не виждам истинското положение на кандидатите, следователно инфо в списъка на дг би ме подвела, тъй като инфо-то в профила на детето е видно само за неговите родители, но не и за нас .... моля, поправете ми ако греша....или неправилно съм разбрала...

Общи условия

Активация на акаунт