ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 66 123
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 530
И как така - социална квота 4.0 точки. Само от социален критерий и местожителство би трябвало да има най-малко 5? Rolling Eyes
Има и деца с по 3т- това означава само един и само социален критерий. Това означава ли, че деца, живеещи извън София, кандидатстват за софийска градина? Според мен - да. А би трябвало това де не се допуска! Нищо, че става въпрос за социалната опашка!  Crossing Arms

Ами може да означава, че хората нямат постоянен адрес в София, и простодушно не са проверили, че ще получат допълнителни точки от настоящ адрес, който се вади за 5 минути.

Това си е техен проблем . Защото тези, които се вълнуват достатъчно от въпроса, ще направят всичко необходимо да отговарят на определените условия. Едно от тях е адресната регистрация! Като нямат регистрация няма да кандидатстват. Или да не им се гарантира този прием по социални критерии. Да кандидатстват там, откъдето идват. Crossing Arms
Тъй де точно така   писна ми от такива новодошли

# 1 531
Оставете го детето на мира! Може да е от дом.

# 1 532
може би много родители разчитат да се класират някъде, където и да било от картата на софия и околностите, пък на есен +1 т /ако има и др - още по-добре/ и да се преместят като ни уплътнят още по-здраво....
според мен 1т за преместване да се дава или само в същия район или максимум в съседен, но през район, през два, та в трети, пети или десети.....
ама това са пак "мечти"

# 1 533
Първо желание 119ЦДГ,ти си в 65 нали?
да предпоследна ми е 119

# 1 534
нали класирането щеше да се прави точно в 14:00, каква е тази актуализация в 14:41?

нещо... не ми харесва никак, ама никак тази система

да не я е хакнал някой и newsm78

накрая всики от жребия да имат един и същи входящ номер Joy

да се е прецакало това устройство hahaha

# 1 535
Леле, момичета стига с тоз Мариан, де! Всеки път като вляза тук все Маран, та Маряан #Crazy! Пък аз се надявам нещ ново да прочета... Всичко това без лоши чувства разбира се. Успех, момичета, на всички  bouquet!

# 1 536
И какво стана сега,тъкмо като имах надежда че ще се надпреварваме с 18 деца за 5 места излиза че сега ще се редим целия квартал на опашка Cry

# 1 537
  • София
... и все пак някой може ли да отговори как така едно дете /да е живо и здраво - то и родителите му/  претендира за класиране едва ли не в абсолютно всички градини.та дори и да е приходящо - кака така ще може ВСЕКИДНЕВНО да бъде в градината.Нима родителите не са наясно с графика и трафика.Няма логика за такъв безпринципен избор /ако въобще това е избор/?!...
Бе ти не виждаш логика, ама ако детето примерно живее само с майка си и жената работи за 300 лв, ще кандидатства навсякъде, и още как. Има и хора които са докарани до такава мизерия, че не ми се мисли...

# 1 538
Е, щом последната актуализация е била вчера, какво актуализират днес? В момента в системата пише, че последната актуализация е била днес, 22.05.2009г. в 14:41 ч.

Ами сигурно след всяка корекция по някой критерий се налага актуализация. Поне с моите скромни компютърни познания това мога да предположа.

Днес в 14ч. Джонев и компания трябва да са направили класирането, публично пред медиите. Обаждаха ми се от БиТиВи, поканени са и са отишли. Нали Джонев се фукаше как за 30 минути всичко ще приключи - и класиране, и жребий. Не виждам какво са актуализирали в 14:41ч.  newsm78

# 1 539
  • София
Е, щом последната актуализация е била вчера, какво актуализират днес? В момента в системата пише, че последната актуализация е била днес, 22.05.2009г. в 14:41 ч.

Ами сигурно след всяка корекция по някой критерий се налага актуализация. Поне с моите скромни компютърни познания това мога да предположа.

Днес в 14ч. Джонев и компания трябва да са направили класирането, публично пред медиите. Обаждаха ми се от БиТиВи, поканени са и са отишли. Нали Джонев се фукаше как за 30 минути всичко ще приключи - и класиране, и жребий. Не виждам какво са актуализирали в 14:41ч.  newsm78
Ами може в 14:41 да е приключило всичко. То има ли кой да ни каже. Няма повече актуализации, така че може всичко да е ясно вече. Остана и нас да ни информират.

# 1 540
  • Вън от пространство и време
Оставете го детето на мира! Може да е от дом.

Ако е от дом приемното семейство трябва да имат адресна регистрация в София, за да стане такова. Има си сума ти проучвания и процедури по проследяване, които не биха могли да ги минат без това.

# 1 541
Little wingels ,
нали ДНЕС нямаше да може да се правят промени?

Внимание! Списъците МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ПОСТОЯННО, защото родителите могат да разместват кандидатури по всяко време преди 18:00 ч. на 21 май 2009 г. Възможно е да бъдат въведени ограничения за разместване на кандидатурите на 21 май 2009 г.

# 1 542
Здравейте, а някой знае ли след като днес ще е класирането, защо резултатите ще бъдат публикувани чак утре? И по кое време, на срещата преди 1 седмица обявиха, че директорите на ДГ ще получат днес списъците, а ние защо чак утре ще узнаем?

# 1 543
  • София
Днес е 22-ри  Peace

# 1 544
lawRY, така е, родителите не могат да пипат нищо днес. Но тези от Сирма могат. На сайта пише, че до 12ч. днес са правили последни проверки и корекции, а преди класирането ще направят последна актуализация. Изглежда са се забавили малко с графика и затова последната актуализация е в 14:41ч., вместо в 14ч. по план. Предполагам, че сега вече класирането е факт, сега е 15:37ч.

Общи условия

Активация на акаунт