Споделете 106

• 26 047
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
 Да си гледате раб'тата. Бианка 'ич не е тъпа. За това се иска някаква ъгловатост, все пак.
При мен такава липсва. Всичко ми е приятно заоблено.
  Мноо ясно, че в спама всичко е цветя и рози, да не си въобразите друго. Mr. Green

Гледайте по-малко сериозно на форума, хора.

# 511
  • София
Тони, съжалявам, но не става.
Само ще напиша, че обзорът ти ми хареса - усмихна ме,
което никак не е малко, особено в такъв "хубав" ден като днешния.

# 512
  • London, baby
Хубаво, че беше обзорът, за да живне малко темата.

# 513
Споделям, че на фона на това, че сега трябваше да съм на концерт  Cry и че се разболявам, дай си ми куклите, на си ти парцалите, които са се разигравали тук са ми уееекинкоо неразбираеми. Нищо лично. Тони, поне твоя обзор ми даде малко свеж полъх...а сега слушам Депеш, за пръв път откакто научихме, че концерта се отменя...имам лична Депеш мод найт тунай мулинай и това е...

# 514
Споделям, че Резачката е много активна днес. Няма ли си по-интересна работа тая жена?  newsm78

# 515
  • Кори Селести
Споделям, че Резачката е много активна днес. Няма ли си по-интересна работа тая жена?  newsm78

Къде те боли?

# 516
Може ли модераторите да не трият, ей тъй, за разлика от друг път, да остане.

# 517
Баси изродите сте, честно  Mr. Green Така ви харесвам  Hug  Hug  Hug

На Сопрана съм му мега хипер обиден, защото не ме спомена в обзора си  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms

А преди във всяка втора тема съзираше дъъъъългата ми ...ръка
 Whistling

# 518
Споделям рафтинг. Екстра беше  Grinning

# 519
Мен ме сърби ръката.

# 520
Футболе, кво да те направя, че не пускаш темички, които да се радват на голяма популярност...
Но хайде, еспешъли 4 ю, ще направя изключение:

За онези дребни неща, които издават липсата на класа - Авторово житие и битие, в което се надсмива над снобарщината в живота, като доказва, че не му пука от това, как му изпада билетчето за трамвай в сладкарница Неделя (която нарича "скъпа сладкарница), изобщо не му дреме, че изсипва играчките на малкия в пясъчника от торбичка Метро, и му е се тая, че пита сервитьорката в Хепи (класен ресторант), дали имат наливно вино. Отчетна тема на аристокрацията, която се надсмива над себе си, но завоалирано.

# 521
Споделям, че валежът пак ни подмина. Да цитирам мъжа ми :"Това загубено село и дъжда го подминава..."
Завиждам на смелостта на Кат, искам и аз да можех.

# 522
  • До хладилника, който обичам
Споделям, че валежът пак ни подмина. Да цитирам мъжа ми :"Това загубено село и дъжда го подминава..."
Мда... таман се наканих да мия терасите (как, как беше лозунгът за терасите и дъжда?!), погърмя, повъси се, подуха - и подмина Tired Черна несправедливост, цял ден чакам да вали.

# 523
  • София
Споделям, че изчетох три страници назад и не разбрах къде е драмата. Но сте колоритни, определено.

Споделям и че нещата изглеждат много по-розови, когато къщата ти е чиста, а мъжа ти - доволен. (Много аристократско. Sunglasses)

# 524
Бу, мъжо е виновен.
Не ще да измие колата, а до час след измиването й завалява здраво  Mr. Green
Той напук не иска, защото щяло да завали веднага... Ама иска да вали. Параграф 22.

Общи условия

Активация на акаунт