Споделете 106

• 26 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Споделям, че прахосмукачката е включена все още на най-ниската мощност.
Просто маркирам присъствие, напомняйки, че копчето за мощността е на една ръка разстояние.

# 526
Занесох си на шивачка парцалките, дето ще обличам послучай абитуриента, защото ми висят като откраднати. Егати готиното Crazy

Дано не стана тъпа като отслабна още, че ТС каквито ги разправя за оня фашист... Но като гледам, няма страшно, даже се поумнява!

# 527
Утре млад търсач ще се опита да постави Гугълка в поза партер. Ако някой го види, да свирка.

# 528
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че си пожелавам нощта да е лека, но защо не ми се вярва да е такава?
Изнервена съм без причина, просто тягостно усещане, че тази вечер няма да се спи, а за сънливец като мен това е нещо ужасно. Искам само 3 часа непрекъснат сън ... поне два пъти и утре ще съм по-свежа и от минзухар.

# 529
Утре млад търсач ще се опита да постави Гугълка в поза партер. Ако някой го види, да свирка.

Нищо подобно няма как да се случи. Кой каза тази чутовна глупост?

# 530
# 531
  • До хладилника, който обичам
Вие тук се подбутвате, а хората са изправени пред такива сериозни дилеми! Чувствам, че трябва сериозно да помисля по тази тема, все пак ей къде е септември!

# 532
Изведнъж темата мега затъпя. Цензурата винаги е вредна   Naughty

Оммммммммм  Peace

# 533

Прочел си всички публикации на Гугъл, ще го праскаш отзад и искаш воайорите да ти правят свирка?

# 534
А, това ли било. При мен всичко е метафора, аз съм сложен автор.
Нещо като "И вълкът сит, и агнето цяло", или Фанта Бамбуча. Не се мъчи, пий!

# 535
Вълк, питах те кой ти каза тази чутовна глупост. Не вярвам да си си го измислил. Можеш ли да отговаряш, без да се правиш на интересен?

# 536
  • Му Кинд Оф Плаце
Селска чест от МаскаРАни и мъжка доблест.

Споделям, че за пръв път от доста време бягах и фактът, че клатещият ми се корем се уравновесяваше с клатуркащото ми се дупе, въобще не ми помогна.

Споделям и че на едното рамо на В2 има издутина като череша, която я няма на другото рамо. Седя и си ям черния дроб, утре ще изтегля консултацията по-рано.

# 537
Здравейте,
продължавам да живея в отчетните, а отскоро съм и на черешата.
Минах за едно Наздраве само.

# 538
  • Sofia
Вълк, питах те кой ти каза тази чутовна глупост. Не вярвам да си си го измислил. Можеш ли да отговаряш, без да се правиш на интересен?
Така и така сте се подпукали, вземете да питате набедената търсачка, барем ви отговори по-адекватно от тезгяха за "мерене"
http://www.wolframalpha.com/

# 539
Тази търсачка я знам. Аз питах кой идиот е казал, че това е новия Гугъл?

Общи условия

Активация на акаунт