Споделете 106

• 26 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Четейки темата, ме полази грозно чувство на провокатор-агитатор-конспиратор.
Не,че нещо.
Току що платих на банката почти колкото на МОН. Докато ме ограбваха, четях за съвместната им програма с Червен кръст. От яд им разхвърлях брошурите.

# 601
  • Варна
Тъъъй. Изглежда има някакъв световен заговор около моята кръвна група. Оказва се, че пробата изобщо не е пристигала там, където трябваше вече да е обработена и с излязъл резултат. Утре сутрин разследването продължава :оня стрелящия:

# 602
Саня, не се коси. И без това  2012-та е съвсем наблизо :оня зеления:

# 603
  • Варна
Мда, ама 2012 все пак е още далеч. А утре сутрин ще трябва да ида и да покажа това дето го няма. Съответно ще слушам абсолютно незаслужено мърморене. И освен това ще злепоставя лекарката и акушерката, които изрично ме предупредиха да съм с пълния комплект документи. Понеже после на тях им се карали. :баси драмата:

# 604
  • Бургас
Ух, явно на повечето днес ви е не много добър ден...  Rolling Eyes

И на мен така, споделям неразбиране от страна на преподавателя и, освен това, супер-мега-изключително натоварваща лекция от час и половина.  Laughing Хммм, не ми се отразява добре посещаването на лекции, но май се налага, с оглед на това, че предстои края на семестъра. Ъхх, а колко проекти имам да правя  #Cussing out

# 605
Уфффф, тва Блекбери голем булшит. Ама нали съм бизнесмен, ще трябва да го ползвам.

# 606
Марадона, само неосведомените бизнесмени си взимат Блекберита.
Умните си купуват Nokia.

# 607
Много противен телефон е според мен.
Сестра ми вече втори сменя. Днес бебето искаше да й го изяде, а тя нямаше нищо против, което ме навежда на мисълта, че и нея я дразни.

Умбра, мисля, че Епъл си взимат умните.

# 608
Дуци, Епъл си взимат гъзарите  Laughing . Тъй де, от наблюдения.

# 609
Саня, ако утре постъпваш и нямаш фиш за кръвна група, доколкото знам, може да ти я определят в болницата. Веднага става Mr. Green
Успех ти  желая!

# 610
А тарикатите си взимат Sony Ericsson  Wink

# 611
А моят е безплатен  Flutter

# 612
И моя. И е служебен плюс това Mr. Green

# 613
Марадона, само неосведомените бизнесмени си взимат Блекберита.
Умните си купуват Nokia.

Умбре, за мен телефона винаги е бил единствено зелена и червена слушалка. Блекберито ми го взимат и понеже съм добродушен, не мога да откажа. Друг е въпроса, че струва повече от месечния ти доход  Peace Но за мен това е без значение.Мога да си позволя къвто си искам телефон серийно прозводство, без това да ми се отрази на месечния бюджет. Панимаеш?  Hug

# 614
Много ми е неприятно някой като парадира с възможностите си Tired
Марадона, от къде знаеш месечния доход на Умбра? Ако сте близки нещо, прощавай за въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт