Споделете 106

• 26 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • България-Швейцария
Племенникът ми е чудно и интелигентно хлапе, ако му обясниш, че крясъците ти надуват главата се съобразява.
За сметка на това обаче се храни по 2-3 часа и то почти насила.
Номерът с оставянето гладен го знаем, не е първият злояд в рода, оставяли сме го.
Изключително е щастлив от факта и не се сеща изобщо за никакво ядене.
За детска градина изискването било да се храни сам, как би следвало да се случи това нещо newsm78

# 586
Василиса, ква е тази гледачка за 15 кинта на час??? Или е некоя миска и в цената влиза свирка за бащата веднъж седмично, или не си разбрала - 15 на ден е ОК.
Нашта жена взима 4 кинта на час и е доволна. Дори проявява инициатива - подрежда, чисти и простира, без да сме искали това от нея.

# 587
  • Кацнала на едно дърво.
Племенникът ти е едно дете, сигурно затова.  Laughing Я ако имаше едно мъничко, бойно братче, което го подкокоросва... Joy
Моят Голям трол е от злоядите деца (може би дори председател или поне главен секретар). И в детската градина не яде, понякога яде, но ако го храни директорката.  Joy
Обаче аз си го прибирам на обяд (тоест, не стои до вечерта немил-недраг и гладен, ами се прибира у дома и рови в хладилника за... прясно мляко. Друго не иска. ooooh!).
П.П. Толкова ми казаха, Марадона. На час! (Обаче тази позната (която ми съобщи) е позната от мъжова страна. Може да са в комбина с дона... Joy Като каза за "мъжката" услуга, та ми просветна. Mr. Green).

# 588
Не мога да разбера как може за 2 седмици да си обяснил на някого някакви важни неща точно 3 пъти, като всеки път си подчертавал изключителната им важност, и на 4ия път човекът пак се дъни ooooh! Май въобще не ме слушат Thinking

# 589
  • някъде ... тук ...
Карай ги да си записват, Ео... Не, че и това помага, ако човека няма желание да се научи, де ooooh!

Споделям, че баткото седи сам вкъщи, защото вчера и днес има матури и не учат. Не е проблем да работя от вкъщи за няколко дни, но аз не искам.

# 590
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че ми е смотано днес. Къде ми е настроението пак? Кой ми го открадна?

Ео, имаш пошТа.
Жо, дано облаците се разсеят по-скоро. Не ми харесваш така с увяхнал перчем. Не ти е в стила!

ПП - не обичам някой друг да ми казва какви са ми приоритерите. АЗ съм тази, която ще си ги редя по важност. Остава да накарам и околните да го разберат.

# 591
Гледам снимки от Испания- май е време да извадя тефтера, дето  си записах обещания ми полет до Барселона/ може и не точно там/. Усещам, че почвам да се фиксирам върху това, не е добре работата...

# 592
Споделям,че току-що един паяк ми се стовари върху клавиатурата  Shocked
Имаше големи,шарени крака.
Убих го с едни ключове.

# 593
Споделям студени тръпки, от които ми настръхва кожата. Споделям изгарящо гърло, което не ми подволи да мигна цяла нощ. Споделям, че утре и топ не може да ме накара да дойда на работа. Ех, успях да споделя в три изречения.

# 594
Мерси, Весииии  Grinning
Днес се затрупах от работа.
Ужас.
Няма да мога да я свърша за днес.
А утре имам срещи, шефове, конско да ми четат, и до СУ да ходя Crazy
Усещам как ще си остана утре поне до 8-9 в офиса, за да довършвам за 2 дни.
ОХ!

# 595
  • Варна
Споделям, че на едни лаборантки в една лаборатория ще им дрънна един по кухите кратуни. Пет дена (пет дена!!!) ми бавят изследване за кръвна група. А би трябвало да стане максимум за ден. Да не говорим, че реално става за две минути. Ако и днес след 17:30 не успея да взема проклетата хартишка, ще ме чуе цяла Варна. Ниския хемоглобин няма да го споделям. Остана и зарад него да имам някакъв проблем.  Tired

С неходенето на работа по-добре не се шегувайте. Много е страшно, особено когато човек е сам, а на него разчитат и други хора.  Confused

# 596
  • България-Швейцария
С неходенето на работа по-добре не се шегувайте. Много е страшно, особено когато човек е сам, а на него разчитат и други хораConfused
Точно това исках да кажа в прав текст сутринта, но го завоалирах, за да не прозвучи като заяждане.

# 597
  • out of space
Споделям,че току-що един паяк ми се стовари върху клавиатурата  Shocked
Имаше големи,шарени крака.
Убих го с едни ключове.

Просто не е истина как ме разсмя!  Joy Joy Joy

# 598
Днес се потих и червих като идиот пред трима младежи  Blush, няма да обяснявам защо. Чак го документираха, сигурно ще ме изтипосат в училищния вестник  Embarassed.
Защо така ми личи винаги като се притеснявам?

# 599
Не мога да не споделя, че получено по мейла признание от клиент ми стопли сърцето. Някой си там, на 2-3000 км., дето никога точно няма да го видя.

Усмихна ми се леко иначе кривият ден.

Общи условия

Активация на акаунт