Споделете 106

• 26 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Споделям чуденка как хората живеят, без да ходят на работа?
Аз за половин месец полудях. Confused

# 571
Успешен ден, чикън тийм. Grinning

# 572
Споделям чуденка как хората живеят, без да ходят на работа?
Аз за половин месец полудях. Confused

добре, даже не ми стига времето Simple Smile

# 573
 Споделям, че съм смес от йод и амоняк. Само един рязък удар ми трябва.  Confused

# 574
  • Варна
Споделям, че се чудя как оживяват хората, които ходят на работа? Аз за половин ден и полудях!  Mr. Green

# 575
  • България-Швейцария
Споделям мъж с прецакано от спорт коляно Confused, т.е. не го споделям, ще си го гледам, ако се наложи да се оперира, накъдето май вървят нещата.
Сума години гърч докато се съберем, сега пък кризи, неплащащи клиенти и ей-такива неща като това горното, къде са ми новите дрехи и кой ми открадна живота?

ПП. Не отказвам почивка (особено в последно време), но без работата си не мога, май съм, как беше, институционализирана Crazy
Сигурно е добре да има някой, който се грижи за сметки и прочее, пък аз да живея без да ходя на работа, за съжаление или не ми е непозната опция, може би защото дълги години бях точно човекът, на когото разчитаха поне 3-ма души.

# 576
Споделям мъж с прецакано от спорт коляно Confused, т.е. не го споделям, ще си го гледам, ако се наложи да се оперира, накъдето май вървят нещата.

Споделям същото  Confused Само дето не е прецакано от спорт. Моя ще ходи на ЯМР чак.

# 577
  • България-Швейцария
Аз точно гледам снимката от ЯМР-то и чета епикризата - не че разбирам всички термини, ама натъртване, скъсване и дегенеративни промени си значат едно и също нещо, откъдето и да ги погледнеш Tired. Мъжете били крехки създания.
Не е страшно изследването, нека го направи, защото е по-точна диагнозата така.

# 578
  • София
Тази тема е ужасно смахната! Страхотна е. Joy

# 579
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че ме нападат с Фейсбук (както и вас, предполагам). Познати, приятели и напълно непознати мен същества. Хубаво де, ама аз не искам да имам профил там. Не одобрявам. Време нямам. Нито желание.
Споделям, че троловете ще ме уморят. Но това не е новост. Как човек издържа на цялото това крещене, пищене, вой, смях и луд кикот? А човек трябва и да работи през това време, нали...
Сетих се, имам тапи за уши! Mr. Green А троловете, слава богу, имат собствена стая.  Mr. Green
П.П. Никога досега не съм опирала до гледачка. Обаче една позната ми каза, че гледачката искала 15 лева на час. Дори и да ми се прииска помощ, сумата веднага ме отказа.  ooooh!
П.П.П. Като си помисля, колко пари си спестявам, гледайки си сама децата! Mr. Green

# 580
Сопрано, по БТВ го чух аз. И мъжът ми каза "Чакай да питам Гугъл за тая нова търсачка".

Споделям, че чета за някакви хапчета в темата за ДМ. Не разбирам какво се има предвид, затъпяла съм много.

Антидепресанти? tooth

Баш.

# 581
  • Belgium
Василиса, ако искаш аз мога да гледам троловете срещу 12 лева на час  Mr. Green

И фейсбук нямам, все ще се договорим.

# 582
Има опция да си игнорираш всички  покани  (доста тъп превод на request btw), и да оставиш всички агресори извън аурата си Mr. Green

Сенната хрема още ме владее, като отворя прозореца кихам, като го затворя се потя. Ей това се казва дилема.

# 583
  • Кацнала на едно дърво.
Ще си го влюча това нещо, Рокси. Ама ха.  Crossing Arms
Лу, мерси, но ще откажа. Аз само се оплаквам, не си давам троловете, дори безплатно да ми ги гледат.  Laughing Може би (моето контрапредложение) ако ми предложат на мен 15 лева на час, за да ми ги гледат, ще се съглася.  Joy

# 584
Вождът на червенокожите? Том Сойер бояджия?

Общи условия

Активация на акаунт