Споделете 106

• 26 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
Така безгрижно си споделяте и хич не ви пука, че за днес имах и джин, и тоник, но утре ще имам само лед. Отивам да размишлявам на терасата и да гледам звездите и самолетите. Тони?

# 558
Нямам цигари, нямам джин и нямам и тоник. Споделям само мързел за ходене до денонощния, кой иска? Споделете малко цигари и алкохол с бедната душа сопранова. Аз имам само обзор и мързел. Отдал съм и двете тук. Изчистих си и кутията, може да пращате и там.

# 559
Аууу нямаш цигари, това е ужасно. Отивай до денонощния, няма смисъл да отлагаш.

# 560
Не споделям цигарите си с никого. Вредни са.
Споделям обаче прозрение.: Колкото по-на зле отиват работите, толкова по-леко ми става на душата.

# 561
луна, ако позволиш да заимствам изречението ти - Колкото по-на зле отиват работите, толкова по-леко ми става на джоба.

# 562
Милата търсачка ... Tired
Цитат
Wolfram|Alpha сейчас не понимает русский язык.
Wolfram|Alpha does not yet support Slavic languages.
За български пък въобще да не говорим!

# 563
Часът ме навежда на мъдри мисли. Ако мислите да отмъщавате на някой, правете го своевременно. Вчера се зарекох, че ще отмъстя на Милото, а той днес ми направи подарък с ключове. Сега сърце не ми дава да бъда лоша, сърце..
Ще му изпера чорапите все пак.

# 564
Нова търсачка в Интернет се казва  - WolframAlpha стартира от тази нощ  Wink

http://www.wolframalpha.com/

# 565
  • Sofia
Не може да бъде!

# 566
Само да ви кажа, че това, от което в действителност имате нужда, не се намира с интернет търсъчка. Алфа, бета, гама - без значение ква.
Успех в търсенето  Peace

# 567
Сега остава да споделиш, как се намира това, което те държи толкова хай напоследък...

# 568
  • Sf
Няма да пуша, няма да пуша... Пак отказвам цигарите... Чак влязох у форОма

# 569
Споделям, че знам, че всъщност, вече, нищо не знам.
Само съм си мислила, че знам. Confused

Общи условия

Активация на акаунт