Споделете 106

• 26 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Вие тук се подбутвате, а хората са изправени пред такива сериозни дилеми! Чувствам, че трябва сериозно да помисля по тази тема, все пак ей къде е септември!

Ахм. Не помня дали писах, може и да повторя. Та - струва ми се, че има доста матр'ял за обзор а ла Сопрано в Майките.

# 541
Садистка!

# 542
  • Sofia
Тази търсачка я знам. Аз питах кой идиот е казал, че това е новия Гугъл?
Питай новините по телевизията, к'во питаш вълка? Това е изсмукана "новина", не аватар все пак.

# 543
Тази търсачка я знам. Аз питах кой идиот е казал, че това е новия Гугъл?
Питай новините по телевизията, к'во питаш вълка. Това е изсмукана "новина", не аватар все пак.

Не съм гледал новини, исках да знам кой малоумен редактор на коя медиа го е изръсил тва, за тва питах Вълка, ма той понеже си мисли, че все нещо лично, та се дърви като младо яре. А всички знаем, че е дърт козел.

# 544
Споделям запис на концерта на Депеш от Милано от предишното турне.
Тази вечер можеше да съм другаде.

# 545
Сопрано, по БТВ го чух аз. И мъжът ми каза "Чакай да питам Гугъл за тая нова търсачка".

Споделям, че чета за някакви хапчета в темата за ДМ. Не разбирам какво се има предвид, затъпяла съм много.

# 546
 На мен пък ми направи впечатление, че в новата търсачка в долния десен (за мен) ъгъл има сърч дъ уеб и там си ги има и яхуу, и гугъл, и лайв и други неща ми направиха впечатления, но не ми се споделя, чак пък толкоз.

# 547
Гугъл плюе линкове, не дава отговори, за разлика от новата "търсачка", която не е съвсем "търсачка". Нищо общо нямат, че да се постваят в партер. Макар че знаем ли Вълка какво е искал да каже, ние само му тълкуваме думите. Може да ни изненада с гугълоубиуеца и да ни накара да се чувстваме тъпи.

# 548
Сопрано, по БТВ го чух аз. И мъжът ми каза "Чакай да питам Гугъл за тая нова търсачка".

Споделям, че чета за някакви хапчета в темата за ДМ. Не разбирам какво се има предвид, затъпяла съм много.

Антидепресанти? tooth

# 549
Ох. Ако е било антидепресанти съм депресирана от предлагането им.

# 550
  • Варна
За каква търсачка иде реч, простете?

# 551
# 552
  • София
А! Ms. Dewey е отвлечена!

# 553
  • Варна
Мерси, Джули. Доста съм разсеяна.  ooooh!

Дали някой си спомня още за АлтаВиста?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт