Споделете 106

• 26 015
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Отрязах косата Crazy
Вече нямам коса до кръста.

# 616
  • out of space
И на мен ми е тегав ден- мъжа крещи от сутринта, като се появи ме дезинформира (направо излъга- проверх), после заспа на дивана. Вероятно утре ще ми се сърди, че съм на компютъра, а му предложих масаж преди да се унесе....
Абе гадории напоследък само....  Confused

# 617
  • out of space
Отрязах косата Crazy

Перке????? Ти луда ли си МА?!?! Убих те! Само да те видя- ще те обеся на бодлива тел!!!  #Cussing out

# 618
  • Boston, MA
Не обичам телефони, моя рядко го вдигам. Обаче вече съм си избрала един куп апликации за бъдещия ми Айфоун, вкл. кога бебето е яло, акало, спало и т.н.   Laughing

# 619
Ерика, малко ми остана да ревна в салона  Laughing
Не е до кръста вече, съвсем леко под раменете е.
Пак дълга, ама не съм свикнала на толкова късо-дълга newsm78

# 620
Наново ме връхлетя стар ужас! Положението е още по-зле от преди. Какво ще правя, незнам!? Разплаках се неконтролируемо и изпитвам истински ужас. Фобията е страшно нещо. Времето се затопли и моят ужас започва. Cry

Умните не ги интересува точно какъв е телефонът им, те не парадират с имане, а пък с телефон още по-малко. Дори и ей така,просто уж небрежно между другото.

ПП. Вероятно ще е добре да редактирам, но ще го оставя така. Видях, че в три изречения, три пъти съм написала "ужас", но и това не е достатъчно да изрази онова, което чувствам.

Ео, честита нова причестка.

# 621
  • out of space
Ерика, малко ми остана да ревна в салона  Laughing
Не е до кръста вече, съвсем леко под раменете е.
Пак дълга, ама не съм свикнала на толкова късо-дълга newsm78

Искам снимка пък! Как ти хрумна да си режеш прекрасната коса??? Ей, настръхнах!

# 622
  • Бургас
Отрязах косата Crazy

А, честито! И аз това замислям в най-скоро време  Laughing

А тарикатите си взимат Sony Ericsson  Wink

Хихи, не се смятам за тарикатка, даже въобще не го харесвам моя Sony Ericsson  Mr. Green

Редактирам, само, за да попитам: Бижу, какво толкова ужасно се случи?  Rolling Eyes
 Hug

# 623
  • London, baby
Хехе, Ео, честито! С новото гадже - нова прическа! Сега обаче трябва да пуснеш снимка. Simple Smile

# 624
Амииии, Ерика, как ми хрумна, хич не ми беше хрумвало Crazy
Той ме навива от както сме заедно, твърде дълга била, изтощена била, щяла да се освежи, ако я отрежа Crazy
Аз се дърпах, дърпах, ама днес той беше да се подстригва и фризьорката му ми разгледа косата и каза същото, да съм я скъсяла.
И аз седнах под ножицата, тъй да се каже. Crazy
Той все викаше по-късо, по-късо, ама тя не даде много късо.
Снимки сигурно утре, че вече съм по халат  Blush

# 625
Бижу, какво толкова ужасно се случи?  Rolling Eyes
 Hug
Виж, вероятно не е никак ужасно и дори е смешно за околните. Синовете ми ме гледат с ей такива Shocked очи и не могат да повярват, но това нещо не зависи от мен и вероятно има обяснение някъде в детството ми (в несъзнателна възраст). Защото като 5-6 годишна, от когато вече имам спомени и когато много боледувах с висока температура и треска, постоянно бълнувах и в това състояние виждах как ме лазят големи черни бубулечки. Имам фобия от насекоми. Но от големи черни хлебарки изпадам в ужас. Живеем на предпоследен етаж и в подпокривното пространство гнездят много птици. Едни такива, големи, сиво-черни, не знам какви са. Та заради тях се въдят от големите черни хлебарки и като стане топло, навсякъде у нас е отворено, а те влизат през терасата. Виждала съм ги да пълзят по фасадата на блока. За мен това е истински кошмар. Просто не мога да опиша състоянието си при среща с тази твар. Това е. Може и да е смешно на някого, но не му пожелавам да изпитва такъв панически страх от каквото и да било.  Cry

# 626
Мразя тази реплика, но все пак- "Аз ти казах, Ео"  Laughing

OMD ooooh! Казах ти , че ще смениш прическата, казах, казах..

# 627
Какво си ми казала Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не помня newsm78

# 628
  • Бургас
Бижу,  Hug!
Напълно разбирам тези твои терзания и страхове! Аз съм същата! Мразя буболечки и изпитвам неописуем страх от тях... Ъх, ужас, направо настръхвам!

# 629
И аз мразя буболечки - особено хлебарки.
Бррр ...
Хубаво е прическата да се сменя, на мен ми е писнало от дългата ми руса коса, но нямам смелост да я отрежа  Embarassed
Ео, поздравления.

Общи условия

Активация на акаунт