Споделете 106

• 26 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Бижу, разбирам те.
Моя приятелка вчера ми се оплаква, че в два през нощта е срещнала голяма гнусна хлебарка, почти не е спала, а като е запсивала е сънувала летящи хлебарки.
На сутринта се е обадила на фирма да дойде да пръска. Живеят на 2-ри етаж, птиците са много по-нависоко.

# 631
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А, Бижу, хич не ми е смешно.
Тия големите-черните, дето си мърдат усилено антените и търчат като торпили - нагледах им се в Либия, направо трополяха по коридорите.
Сега като видя малките кафяви направо симпатични ми се струват в сравнение с тези чудовища. Ние нямаме, май предпочитат в блокове да се въдят.
Имаме паяци, но не изпитвам никакъв страх от тях, сигурно ми е от зодията.

# 632
на мен ми е писнало от дългата ми руса коса, но нямам смелост да я отрежа  Embarassed

Да не вземеш сега да се оплакваш от неприлични ЛС-та. Mr. Green
За минута се замислих, какъв е телефонът ми. Даже си го погледнах, за по-сигурно. Държа да знаете, че е много хубав. Оранжев.

# 633
  • София
Споделям, че ми се ще някой да ми даде безвъзмезден заем от 5000 лева. Може и от 10 000, но още по-безвъзмезден трябва да е.
Също споделям, че си купих един диск с музика, която скоро се надявам да слушам на една нова тераса. Flutter
Специално на терасата, вътре не.

# 634
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А моят телефон е с фенерче  Mr. Green
Такъв заслужавам  Party
Имам хубави тераси, и балконче, от което може би виждам прозорците, зад които са някои от вас.

# 635
Нямам тераси. И не простирам.

# 636
Имам апарат против насекоми. Дадох 50 лв за него. Сега го пуснах на такава честота, че и мен побъркват тези звуци, но се надявам да си свърши работата. Ще трябва да търсим нова фирма да пръска във входа. Пръскаха преди два месеца, но като стане топло, е нужно пак. Иначе през зимата няма никакви, но със затоплянето се започва.

# 637
За минута се замислих, какъв е телефонът ми. Даже си го погледнах, за по-сигурно. Държа да знаете, че е много хубав. Оранжев.

А моят дори е розов! Понеже го взех от фирмения абонамент, без хич да обърна внимание.
Така и не разбрах толкова ли съм изглеждала "барби" или се изгъбаркаха с мен  Mr. Green

# 638
Флор, нали сме само жени, какви лс-та Simple Smile Обещала съм си някой ден след сватбата ми да я отрежа. То надали сватба ще има, но ми служи за оправдание вае пак. Аз блондинка ли съм или лукова глава Simple Smile

И аз имах близка среща с хлебарка онази нощ, на другата сутрин веднага дойдоха хора да дезинфекцират. Приятелят ми е разказвал за хлебарките в Сирия - наистина се чуват как трополят. Явно няма да се навия да посетя която и да е арабска страна ...

# 639
Пък аз исках да съм бременна с дълга коса Rolling Eyes
Ма тъй като скоро няма да съм, косата 100% ще е пораснала, докат' се стигне до там Rolling Eyes

# 640
И кво излиза сега? Понеже и аз не се интересувам къв ми е телефона, значи съм интелектуалец. Благодаря Ви   Hug  Hug От кога чаках това признание  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 641
Ицо е катастрофирал Tired
От колата нищо не става, той и тя леко са се отървали, ама все пак Tired
Уф.

# 642
  • София
Маратончо, или си паралия, или си интелектуалец. Не може и двете.

# 643
  • Казанлък of all places
Споделям тиха паника, пеперуди в корема и изгладен костюм. Моля ви ,мислете хубави неща за мен утре ,т.е. днес между 11 и 13!

# 644
Хлебарки нямаме, от 84г не съм съжителствал с хлебарки, но пък сноши водих Вълчицата да й вадят кърлеж. Вопиюща несправедливост според нея е аз, ходещият сред треви, храсти, гори и градини да нямам кърлеж. Даже няколко.
Аз пък се изгаврих, като рече да затвори лекаркатна, викам сори, искам да гледам, аз плащам.
И даже дадох 5 кинта да й праснат инжекция против тетанус.
Жените много ги е страх да не умрат. От един кърлеж очите и станаха колкото чаши за кафе.
И аз имам нужда от безвъзмезден заем от 10 бона, каквото и да означава "безвъзмезден заем"
Ео, маркучетата на спирачките ли сряза? Запалката ми е с фенерче. Като светна някъде, там се вижда емблемата на ЦСКА.

Общи условия

Активация на акаунт