Споделете 106

• 26 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Хахаха, Вълчо Mr. Green
Дори не знам какво е маркуч на спирачки, камо ли да знам къде е, че да го отрежа Laughing
Карал е със 130 в дъжда, колата е поднесла и са се забили в мантинела Rolling Eyes
Поне вече съвсем няма какво да делим, а като му е толкоз акъла, ще изплаща кола още 4 години без да я кара.

# 646
  • Бу-у-урга-а-ас
Бижу, прекрасен аватар, както винаги. Обикновено си държа на лесно място спрей против хлебарки. И то точно за тези големите.
Ео, радвам се, че не си била ти в колата, но и че не са пострадали сериозно.
Вълк, жените не се страхуват от смъртта, а от това че ще оставят децата непораснали и беззащитни, макар и с жив баща.
Радвам се, че има Гугъл. Това ми спестява задаването на неуместни въпроси и винаги мога да изглеждам достатъчно компетентна. Това по въпроса за Блекбърито.

Споделям мизерия. От години не сме живели с толкова малко пари и то вече 3 месеца. Не се оплаквам. Любов и здраве да има и съм най-щастливия човек. Скоро очаквам паричните потоци да текнат отново. Амин!

# 647
Както и да е, но не можах да спя почти през цялата нощ. Докато миУото блажено сумтеше в сладък среднощен сън, аз, окъпана в снощната си доза адреналин, се отдадох на сладки спомени с два-три албума снимков материал от кръчми и  купони, на които съм ходила само аз, с колеги и приятели. Стана ми мъчно, че на толкова готини и весели места, той не е бил с мен, защото някой трябваше да гледа децата, за да може другият да се весели. Е, все аз се веселях!... Нали съм доста по-млада, все излизах с номера, че рано се омъжих и нацвъках три деца, и никъде не можах да отида. И той все ме пращаше да ида, та да не се чувствам онеправдана. Heart Eyes
Заспала съм призори, защото го усетих кога стана за работа, но измъченият ми сън не продължи дълго! Събудиха ме и днес беше "бойното ми кръщене" по телефона. Рев(театрален) и "...Кхъ-кхъ, катастрофирах!...". Верно ли, казвам (театрално, нищо че съм сънена, това придава допълнителна автентичност на моето театро, ама че съм добра! Mr. Green ). "Да... и дете (о, сърцераздирателно хлипане!)..." преди да ми каже "ударих".  Безсънието е лош съветник, не го дочаках, омръзна ми слабата игра. "Веднага ще продам апартамента! Кажи къде да ти донеса всички пари?". Затвори, не му издържаха нервите. Дали не беше бившият Ицо на Ео? За катастрофа идеше реч... Joy Ео, Hug

Лого5ка, благодаря!

След малко отивам да си доспя, защото с тези кръгове под очите, приличам на зомби.

# 648
Маратончо, или си паралия, или си интелектуалец. Не може и двете.

Laughing Ох, това ми хареса. Напоследък съм много интелектуална и все по-интелектуална ставам.

п.п. Бижу, и на майка ми миналата седмица й звъннали. Някаква се разпискала: "Мамо, мамо ...катастрофирах ...(и прочие)". Маман обаче нещо не била на кеф и така й сипала, чак се ококорих!

# 649
Търся си компания за едно бягство извън София. За кратко е бягството.
Сериозна съм.

# 650
  • Варна
Споделям успиване в комплект с махмурлук. Колкото и да е хубаво розето, не е задължително да се пие всичкото...ама е късно.
Нямам фобии. И блекбери нямам, но "сторм"-а ми харесва.
Бижу, откакто се сдобих с котка и паяк не съм виждала у нас, а преди и хлебарки имаше.

# 651
Няма нищо по "зареждащо" от сутрин в държавна поликлиника. Контингентът, както се досещате, е 70+ в цялата му прелест, а зъбите ми изтръпват от стискане. Обаче се зареждам с вътрешни разговори за цял ден.
От една седмица и аз само правя сметки за пари, наредих що годе топките за тенис, остана ми да видя колко пясък ще се събере и за колко време, ако помните онова дълбокомислено разказче за професора.

# 652
Бижу, откакто се сдобих с котка и паяк не съм виждала у нас, а преди и хлебарки имаше.
Знааам. Tired И много искам котенце, да не говорим пък децата колко ме врънкат, но не мога да прежаля кожата на гарнитурата.(каква съм материалистка! страх, ужас ама...) Пък и знам ли каква ще е съдбата на животинчето!? Преди години имахме котка... скочи два пъти от седмия етаж и оцеля, но... превъртя(така каза доктора после). Изпохапа едни приятели, които идваха у нас през ден и ги познаваше от бебе, и мъжа ми. Докторката, дето им слага тетанус и им проми раните, се облещи, като разбра, че това чудо е причинено от котка. После имахме серия от хамстери... Е, след като последниятт, който имахме, се измъкна незнайно как от аквариума и ... се метна от седмия етаж, как да взема животинче, като съдбата му предварително е известна!?

# 653
Благодарения на кризата форумът ми е по-симпатичен. Вече не се мяркат теми какъв фотоапарат, какъв телефон, каква кола да си избера, покажете си социалните придобивки.
Има тема каква кола бихте си избрали, ако ви подарят. В такава тема и аз мога да пиша, даже си избрах страхотен Понтиак.
Логореята ми е причинена от раздяла с другари, сега.

# 654
Марадонче, много се радвам, че докато съм спяла си хвърлил боб и си видял какъв ми е месечния доход  Laughing . Всъщност след последния ти пост на мен ми стана ясно с колко крачета ти е багажа, тъй да се каже.

Споделям, че съм дълбоко заорала в българската политика. Още два часа и правя обратен завой към културното ни наследство.

# 655
  • Бу-у-урга-а-ас
Ех Жоз,
аз пък искам бягство, ама в София. Сама и с цял джоб пари.

# 656
Споделям, че думите "логорея" и "блекбери" не ми говорят нищо.
Следователно съм проста.
Следователно мангизлия.
Йесссссс. (ама не баш йесс)

Вероятно ще пропусна последния учебен ден на първолето. Пооради неналичност на материално богатство, автомобилът е единствен и общ и счупен и равновесие ще трябва. Та заради това, Ванката ще има честта да купи букет на госпожата и да направи хубави снимки за спомен.
Планът е в суров вид и "като му дойде времето", може да се изпълни коренно променен.

# 657
Знаток, логорея - словесен дрисък. Блекбери - марадона да каже, аз съм интелектуалка.

# 658
Споделям липсата на преден зъб. Трети горе в ляво. Много е удобно да си държиш цигарата, а усмивката ми....о , тя е просто божествена!

# 659
Знаток, по благозвучие по-лесно се запомнят думи логорея - диария.
Липсващият зъб е удобен и при целуване на женска гърда.

Общи условия

Активация на акаунт