''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 077
  • 506
  •   1
Отговори
# 420
да аМа Не и при теб има веселба значи... Joyах ,тези малки дяволчета!
Жаки,Princess Vera Wang го пробвах в БЗ на Хемус.Пробвай ,плс и това Rock n`Rose Valentino ,също ме впечатли неочаквано.
На Вера ,парфюма е много топъл,сега като си мисля по нещо малко ми напомня Ултравиолет .
Като стана въпрос за принцеси,познавате ли ароматите на :
http://www.fragrantica.com/index.php?q=&designer=Princesse+M … amp;view=Pretraga

# 421
Малко е рано,но сега ги мернах и не мога да се сдържа да не ги покажа тук:
Lancome Hypnose Senses-виолеткова основа,излиза` юни 2009
Cascade Chopard с основа на едно цвете известно като Нощно Биле,орхидея,мандарина,мускус. Излиза юли 2009.

# 422
Mиши пробвала съм го на Валентино. Не ми хареса много, а и супер бързо изветря.

# 423
да аМа Не и при теб има веселба значи... Joyах ,тези малки дяволчета!
Жаки,Princess Vera Wang го пробвах в БЗ на Хемус.Пробвай ,плс и това Rock n`Rose Valentino ,също ме впечатли неочаквано.
На Вера ,парфюма е много топъл,сега като си мисля по нещо малко ми напомня Ултравиолет .
Като стана въпрос за принцеси,познавате ли ароматите на :
http://www.fragrantica.com/index.php?q=&designer=Princesse+M … amp;view=Pretraga

Много е нетрайно това Валентино, получих го за подарък, един час не можа да изкара. Но новото, е, това е друга бира, много ми хареса.
Тес, как ти завиждам за концертите да знаеш само. Аз съм непоправим рок фен.

# 424
Жаки,за новото ли говориш или за старото Валентино  newsm78 Новото е трайно и много игриво.

# 425
За това което се казва Rock and Rose. Новото какво е?

# 426
някой знае ли нещо за това малко бижу Praynig страшно ми харесва,и цената не е лоша;)оо, наполмян леко в базовите нотки на Коко Мадмоазел Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 22:20 от РЕ (от Рени)

# 427
Rock n`Rose Coture   Peace се казва,излезе май месец.

# 428
Този нямам спомен да съм го пробвала. Може би от предубеждение, че 1вия беше много нетраен. Но ми се струват леки аромати...

# 429
  • Sofia
Да се оплача. Взех си този парфюм от Мегашоп:

но не съм доволна, не издържа дори 1 час. Преди 2 месеца си взех същия, но тестер, пак от Мегашоп, а тестера беше доста траен. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 430
но не съм доволна, не издържа дори 1 час. Преди 2 месеца си взех същия, но тестер, пак от Мегашоп, а тестера беше доста траен. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
още едно потвърждение,че тестерите са много по-трайни:)И аз предпочитам тестери поради тази причина Peace

# 431
Аз съм имала тестери и съответно и оригиналния парфюм. И като тряйност и като миризма при мене бяха едно към едно.
Може да си свикнала вече с аромата и за това да не го усещаш много силно. Аз например за някои аромати си мисля, че са изветрели и не си ги усещам, а другите хора ми усещат парфюма много силно.

# 432
Жаки,знам за какво говориш.Аз също първият не го харесах като излезе и при мен беше нетраен,но този е друга класа  Peaceвярвай ми!
Иначе гледам в гета се е появило това и като описание ми допада,някой да го познава

# 433
  • София
Тес, за концертите следващия месец наистина ти позавидях благородно, въпреки че ходих на Металика тук...ама пуста душа ненаситна... аз съм от по-хардрок агитката   superuu
Ама убий ме, не се сещам с кой парфюм бях на концерта  Blush

# 434
Аз тези дни май ще си понося Gucci Rush Simple Smile Обожавам го този парфюм

Общи условия

Активация на акаунт